Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

bella tu ai intrebat la medlife cum e la nastere, te lasa cu sotul?..pot sta cu noi in rezerve?
sa fie in preajma si sa tina si el pe bebe
eu mai mult ca sigur o sa fac cezariana..

9+

da sotul poate sta toata perioada travaliului si in sala de nasteri daca nasti normal...la cezariana sta la usa
de ex cat e travaliul sta non stop, cand ai nascut daca nu ai camera cu pat pt insotitor sta doar de la 10 dim la 10 seara(si nu doar el cine vrei tu mai sta cu tine, nu conteaza cati sunt in cam cu tine, doar sa vrei tu...eu sincer il vreau doar pe el si pe mama, restu vizite mai scurte).
il vede pe bebe imediat, din sala de nastere il duce pe bebe la neonato si acolo e un acvariu frumos...asa ca tati vede tot ce ii face lui bebe, plus ca poate sa ii faca poze etc.
eu inca incerc sa il conving pe sot sa stea cu mine in sala de nastere da a zis ca nu vrea ca sigur il ia cu lesin. si cand il vezi nu ai zice...ditamai omu care a facut si toata viata sport de contact. sa ii fie frica sa asiste la nastere da na nu o sa insist. mi-ar placea sa taie el cordonul da singur nu va fii in stare

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

anna zi cam ce te-ar interesa ca asa sunt multe de zis:D

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bella, faptul ca sotul e lasat cu tine tot timpul e cel mai important detaliu Eram curioasa cum e cu suplimentul de lapte la bebe, poti sa ceri oricat si oricand in taxa platita? Eu in Cantacuzino am trait niste momente foarte urate legate de hranirea puiului, eu nascand un bebe de 4 kg cu un apetit marit nu-i ajungea laptele meu si nici biberonul la 3 ore, si trebuia sa merg frecvent sa cer supliment de lapte si la fiecare supliment cotizam si cu banuti...de ma rugam de bebe sa nu mai planga pana la ora de masa numai sa nu le mai vad mutrele la asistente

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Fetelor, sa ma treceti si pe mine cu data nasterii: 8/10/1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Fetelor v-am admirat pozele de pe picassa si am pus si eu cateva cu mine+bebe+sot... alea in care sunt slaba sunt dinainte de nastere...

Va pup pe toate!

+13
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Vreau si eu parola sa vad poze cu voi si sa pun cu noi imi dati pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

anna..ai PM

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Mi-am adus aminte ... eu am inteles cu acatistul ala, face cineva o lista cu numele noastre reale (cine vrea) si apoi o da la preot, la o slujba sa o citeasca, nu sa fie aici pe prima pagina, ca nu-i vad rostul. Asa era intentia sau n-am inteles eu bine?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Data nasterii: 26.01.1984

Loredana M. 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Brambu ai inteles foarte bine.Nu stiu de ce am zis pomelnic-inca eram cu gandul la fetele ce pierdusera sarcina.Da, acatistul va fi dus la biserica-daca vreti chiar Mama mea il poate duce fie la o Biserica ,fie la o Manastire caci e aproape de ea.Nici eu nu sunt foarte religioasa dar poate ne va prinde bine asha ceva chiar daca doar sufleteste.

Frumoase povestile cu nasterile-sper sa ne vedem cu toate sanatoase si cu puiutii sanatosi in brate la sfarsit de odisee.

Distractie placuta celor ce merg la petreceri.

Madabout2003-nu-i problema daca uiti te mai atentionez eu.

Ziua mea de nastere:08.07.1979

Va pup si weekend linistit daca nu mai intru pana Luni.

Mergi la inceput