Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
bellasamoyed spune:
anna la privat(nu numai la medlife) ai nevoie doar de: tu ca mama: buletin si pt bebe doar costumasul cu care il scoti din spital si landoul lucruri cu care vine tati.
ei iti asigura tot....de la haine pt bebe, pijamale pt tine, chiloti, tampoane, creme, periuta de dinti...nu stiu ce ar maii fii ideea e ca ai tot ce iti trb in rezerva.
cat despre laptele praf medlif-ul lucreaza cu un lapte praf nemtesc (mereu uit numele) care cica e vreo 70 de lei cutia...nu recomanda milupa dar daca parintele vrea sa isi hraneasca copilul cu un anumit lapte praf, milupa,nan etc ce o mai fii pe piata.....se anunta inainte de nastere si ei isi fac stoc. nu se pune problema ca mamica sa vina cu lapte de ac....si nici sa plateasca in plus. asta ar fii culmea la cat o sa le platesc nasterea sa mai cumpar si lapte praf
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12
samburelul meu
carola spune:
eu am fost astazi la eco si bebele meu este baietel.
avand in vedera ca eu mi-am schimbat medicul, iar cel pe care il am acum nu prea se pricepe la eco, imi recomandati si mie un ecografist bun? si mai am o intrebare. cand se face morfofetala de trim 2?
data mea de nastere este 15.09.1979
13+
www.flickr.com/photos/carola456
madyi spune:
Buna fetelor!
Ma mai primiti si pe mine? N-am mai scris de mult pentru ca nu am mai avut nimic nou de spus, dar v-am urmarit permanent.
Mani si Roxi , cuvintele sunt de prisos
Fetelor, mi-am facut si eu niste analize la medicul de familie si mi-a iesit la urocultura numar mare de leucocite, ceea ce am inteles ca inseamna infectie urinara... Sideremia la fel mi-a iesit 180 (limita fiind 130 parca). Luni merg la doctor, sa vedem ce zice de rezultatele astea. Stiti cumva daca e ceva nasol cu sideremia asta crescuta? Ca de infectia urinara... stiu ca se trateaza.
Bella, eu o sa merg la Baby Expo, dar doar sa imi fac o idee despre ce e pe piata. Am inteles ca targul o sa fie in parcul Tineretului, asa e?
PS: data nasterii mele este 24.05.1985
Va pup pe toate si sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine de acum in colo!
9 +
abramburika spune:
carola - felicitari pt. !!! E sigur sau se mai schimba? Este primul carucior al odiseei ...
Eu stiu ca morfo de trim. 2 se face intre 19 si 21 sapt. Daca imi aduc bine aminte.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
anna-mama spune:
Asa, m-am delectat cu poze Am vazut-o pe Georgia si pe frumosul tigrisor Iustin, pe Brambusi pe superba domnisoara Silvia , pe Arleza si nepotelul scump, pe Roxana si buburuza superba Bianca, pe Carla cu Sabinasi Larisa, doua surioare de vis, Diana Laura si o familie f frumoasa, pe Bianca in plimbare la Roma, pe Albertje super mireasa si cu niste puiuti super (ai cui sunt?), pe Dana la nunta tare frumoasa ai fost, super poze cu Corina, admiram si fotograful , si super super poze de nunta ale lui Madyi, pe Maryela cu un Mihnea dulce foc, pe Mada cu papusa superba Emily, pe Beatrice ci Ivan frumos si elegant, pe Bella care arata super, Ralu cu un print frumos foc Tudor, si pe Firicel in Fiji, m-am topit uitandu-ma la poze. Toate aveti familii superbe, sa va dea Dumnezeu sanatate ca aveti de ce sa fiti fericite!
Am pus si eu cateva pozici cu noi ca sa ne cunoasteti
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Carola, felicitari pt baietel
Madyi, nu stiu ce sa-ti raspund legat de analize, dar iti doresc sa nu fie nimic, Doamne ajuta
Bella, da, ai dreptate ca daca ne gandim la cat costa nu ar trebui sa mai ceara bani in plus, desi am auzit ca cand ti se face factura de iesit din spital ti se taxeaza orice calmant cerut suplimentar...
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
abramburika spune:
anna -hai ca esti tare, hahahhahaaa!! Poza in costumul de pionier e bestiala!!!
Fug sa iau fata si in parc. Pe maineeeeeeeeeee!!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
corina_s spune:
carola felicitari pt bebelin
e fff sigur dr?
eu morfo o fac la 20 sapt si 5 zile, am programat-o deja
9+
carola spune:
multumesc, Brambu. nu se schimba :). eu de la inceputul sarcinii cand vorbeam cu burtica mea simteam ca e baietel.
am emotii pentru saptamana viitoare ca trebuie sa fac serclaj si nu prea stiu cu ce se "mananca".
13+
carola spune:
anna, corina, multumesc. nu se schimba. la 10 saptamani medicul mi-a spus ca s-ar putea sa fie baietel. acum s-a confirmat. se pare ca tati stie sa faca numai baietei :)
13+