Aveti caine in casa? Este bine sau nu?
Raspunsuri - Pagina 6
ina.click spune:
al meu e dresat pe silent indoors
dar da, sunt de acord ca poaet i-ar fi fost mai bine daca de la inceput ar fi avut acces permanent si la o curte. Acum insa, la 1 deceniu de coabitat la bloc, e ingrozit daca schitam doar gestul de il lasa pe afara o seara, cand ajunge la curte d ex. Isi vrea canapeaua, plapuma si restul de tabieturi.
anyways....teoretic, orice caine s-ar simti mai bine afara. Practic, un caine e fericit acolo unde esti si tu.
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
AgnesLuca spune:
Cred ca, referitor la tinutul ciinilor / pisicilor in apartament sau afara, adevarul e undeva la mijloc. Cel putin din experienta mea. Eu catelusa si motanul ii am de pe vremea cind locuiam in RO si aveam curte. Pe vremea aia stateau cind in curte, cind in casa, dupa chef si vreme. Goldenitza prefera clar sa stea in casa cu noi, dar cind eram la servici o lasam in gradina; motanul, cu toane, mai pleca, mai venea.
Cind am emigrat, i-am luat cu mine si s-au adaptat perfect la viata de apartament; motanul a zgiriat usa de la balcon in ultimul hal, pina cind i-am adus in casa o buturuga; cu chestii de-alea de zgiriat cumparate nu a functionat niciodata.
Pentru animalutzele noastre, important este sa fie impreuna cu noi. De Golden nu cred ca e cazul sa mai explic, nici in alta camera nu sta singura decit in cazul cind doarme. Iar motanul, mai ales dupa concedii in care ramine acasa, ar sta toata ziua sa se frece de noi.
Pisi-gri, motanul meu se comporta la fel cu copilul ! La inceput o evita consecvent, acum de cind asta mica a mai crescut, se lasa mingiiat, dar cu portia; cind nu-i mai convine, dispare
Selene_Bunny spune:
pisigri, pai pe a mea am sterilizat-o. Sa stii ca si ea sarea la Daria si se juca cu ea ca si cum si Dari ar fi fost o pisica, adica sarea pe parul ei, ii lua parul la smotocit, ii sarea in spate... Nu o data a atins-o si pe fatza, insa i-am explicat si Dariei ce si cum, cum sa se fereasca. Si si matza asta e f. receptiva la dresaj, serios, daca ii tot atragi atentia asupra unei chestii, pana la urma pricepe ca nu e bine ce face. Oricum, s-a potolit cu saritul dupa un timp. Si pe noi ne zgaria din joaca, ne musca, dar i-a trecut.
Isi ascute ghearele pe coltul canapelei, care oricum e veche si "pufulita". Doua incercari a avut - una pe mobila, alta pe plasa de la geam (a si gaurit-o in cateva locuri), dar am certat-o si s-a potolit.
Depinde f. f. mult si de pisica, eu mereu zic ca asta a noastra e deosebita, nu face galagie, nu strica, nu se suie pe perdele...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Selene_Bunny spune:
Revenind, ca suntem off-topic cu pisicile: si eu zic ca nu e pregatita Zina pentru asa ceva, animal in grija.
denizel spune:
Zina, sa fie sanatos iar voi sa stiti sa il faceti fericit!
Probabil ca deja stii site-ul asta:
http://www.beagle.ro/
Vezi ca au si forum, te poti consulta cu persoane care au beagle.
ingridnen spune:
Beagle este un caine de vanatoare care are ca pasiune cotrobaitul.. cat mai departe de stapan
De curand vorbeam cu cineva care este "in domeniu" si imi spunea ca la beagle dresajul trebuie inceput foarte devreme, altfel risti sa-l pierzi prin parc daca-i dai drumul din lesa
Pup
Ingrid si Cristi 8 ani
P.S.... noi stam la curte. Avem in curte un "maidan" si un ciobanesc german. In casa o boxerita si o pisica
Leditia spune:
wow Zina ce repede v-ati miscat..
Sa fiti sanatosi cu totii si sa auzim numai de bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zina I-am luat un Beagle, deja s-a pupat cu el de-o mie de ori, la fel si eu... |
Asta e un fel de... cui pe cui se scoate. Cand a aparut d-na matza in viata noastra, eu eram alergica la pisici. Ma apucau un stranutat si niste muci, de numa'. Da' m-am incapatanat sa pastrez pisica, era prea lipicioasa si frumoasa. Si mi-a trecut si alergia.
De la crescatori cu pasiune si traditie, da? Ca imi inchipui ca ieftin n-a fost, daca e rasa pura.