Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
anaemi spune:
Am uitat sa felicit fetele care au mai adaugat o saptamana la burtica! 
Vorba unui medic: Sa-l tineti pe bebe la clocitoare pana la termen!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
32+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Michelle_12 spune:
tot noi... rar, dar cand dam pe aici nu mai scapati de noi. ![]()
Am uitat sa povestesc ca am fost invitati de la cabinetul dr. sa vizitam salile de nastere. N-am ajuns inca dar mi-au trimis un link catre pozele cu "instrumentele de tortura" pe care vi-l trimit si voua. Desi nu luasem in calcul optiunea nasterii in apa, cada cea rosie ma inspira
, chiar daca nu de-a lungul intregului proces, macar de relaxare.
st-anna-klinik.typo3-umsetzung. de/abteilungen/geburtshilfe/die-geburt/bilder-kreisssaal.html
(fara spatiul liber dupa punct, si click pe poza ca sa o vedeti marita)
pupam gashka!
27+ &
din burtica ei
v_florina spune:
Michele, f misto! Scaunele din pozele 2 si 4 sunt pentru nastere?
Ce sa zic, noi, fetele de aici, nici nu putem sa visam la asa conditii. Ma intreb daca macar clinicile private oferta astfel de conditii.
_
25+
lisssa_ana spune:
eu as naste pe balansoarul din poza 3 sau in jacuzzi(poza 5)
. F misto!La noi nu sunt asa multe posibilitati.
Mama de Ana si
31+
Fashion
babyblue spune:
fetelor, m-a sunat acum patronul de la Bebe Design si si-a cerut scuze personal pentru problemele iscate, mi-a promis ca miercuri o sa vina o echipa de=a lui la mine, ne aduc un dulap noi, asa cum l-am comandat si il monteaza EI.:)
mi-a dat dreptate in tot ce i-am scris in mail, ca schemele de montaj nu ajuta si a zis ca si el se gandea sa livreze marfa cu un cd de montaj, dar n-a apucat sa l faca.
ba chiar mi-a multumit pt sugestii si in fine....omul a fost f diplomat si mi-a zis ca a apreciat ca nu i-am facut reclamatie sau faze de genul.
:)
_
26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
ramyy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue fetelor, m-a sunat acum patronul de la Bebe Design si si-a cerut scuze personal pentru problemele iscate, mi-a promis ca miercuri o sa vina o echipa de=a lui la mine, ne aduc un dulap noi, asa cum l-am comandat si il monteaza EI.:) mi-a dat dreptate in tot ce i-am scris in mail, ca schemele de montaj nu ajuta si a zis ca si el se gandea sa livreze marfa cu un cd de montaj, dar n-a apucat sa l faca. ba chiar mi-a multumit pt sugestii si in fine....omul a fost f diplomat si mi-a zis ca a apreciat ca nu i-am facut reclamatie sau faze de genul. :) _ 26+ cu Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() |
bun ne-am linistit ca acum ma gandeam ca cine stie ce o sa imi faca si mie si ce desene o sa puna pe mobila..aveam emotii...da m-am linisitt acum
28+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Krissy spune:
| citat din mesajul lui anaemi Aaaa... despre obiectul X deformat |
. Cu frica de nastere te cred, ca nu conteaza a cata e, da' noi macar cam stim la ce sa ne asteptam cat de cat...Flavia, Ramyy, Celerine, Omibaba, bravo pt rezultatele bune de la eco, sa v-o tina puiutul tot asa!
Roberta, imi pare rau ca te resimti asa mult dupa smotrul prestat de nevoie, da' bine ca ai fost in stare. Lasa daca vine mami te rasfata si te odihnesti mai mult
! Roxana/Roxybarbu, ma bucur ca intri in prenatal pe bune si fii fara grija, ca o sa gasesti ce face, daca esti activa n-o sa te plictisesti precis.
Ireth, bravo pt rezultatul bun pt toxoplasmoza. Da' de ce a trebuit sa faci testul, ai o suspiciune sau ai avut pisici, sau e un test de rutina?
Omibaba
, bine ai reveni! Chiar am vrut sa te intreb la un moment dat care mai e atmosfera, ca ziceai acum cateva luni de tensiuni in casa din cauza nationalitatii sotului... E bine ca voi va intelegeti si poate reusiti sa va mutati singuri (sau ma inseala memoria in privinta detaliilor, sa ma scuziAm fost aseara la vizita lunara la doctor, am facut testul de glucoza si imunizarea de Rh. Nu l-am vazut pe bebe, doar ne-am cantarit, masurat si ascultat inimoioara - toate bune, doctorul zice ca "you're doing excellent", asa ca mi-a da si f prompt hartie de "good to fly" pt calatoria cu avionul. A, si am exact 9 kg in plus, pe care chiar doctorul ma intreaba unde sunt
, sau intre timp sa imi cumpar manusa speicala www.amazon.com/Thermoskin-Carpal-Tunnel-Braces-Dorsal/dp/B000EQN2IC/ref=pd_sim_misc_5" target="_blank">ca asta si sa dorm cu ea, ceea ce n-am de gand. Asa ca sunt tot cu mana de lemn pana una alta. De contractii B-H mi-a zis din nou ca la a doua sarcina e normal sa fie mai intense si dese, zice ca e OK sa am si 3-6/h la "varsta" asta, atata timp cat n-am modificari de secretie, sangerare si discomfort generalizat.A, si am pus si eu la album poze cu mobilierul, care e cel avut la Sophia, deci o sa vedeti decor de fetita deocamdata, pana il adaptam de baietel cand ma intorc de la Sibiu. Practic imi trebuiesc doar lenjerie de patut diferita, alte perdele si alt trusou (nu tot, ca am avut multe albe sau unisex in primele luni la Sophia).
Uite ce m-am insirat din nou, ma opresc aici si zic din nou Doamne-multam ca e vineri, s-a mai dus o saptamana de lucru
.Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
26+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
babyblue spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramyy
bun ne-am linistit ca acum ma gandeam ca cine stie ce o sa imi faca si mie si ce desene o sa puna pe mobila..aveam emotii...da m-am linisitt acum 28+ ![]() 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
da, dupa acest episod, cred ca vor fi muult mai atenti.
m-au rugat sa nu le fac antireclama, ca nu si doresc asta si ca apreciaza f mult toate sugestiile pe care le-am facut: "sa ofere clientilor scheme corecte si amanuntite de asamblare,nu doar sa i momeasca ca se asambleaza usor si aks cand ajungi sa constati ca schema e o foaie aruncata in sile printre pachete, din care nu pricepi nimic, sa respecte faptul ca noi platim totul corect, la timp si fara erori si vrem aceeasi dovada de respect, sa nu mai "uite" din pachete, sa nu mai fie dezorganizati in ceea ce priveste factura, etc".
altii in locul meu urlau isteric la telefon sau faceau direct reclamatie la opc. stiu oamenii care au facut reclamatii la opc pt chestii minore. eu doar le-am trimis un mail, in care le reprosam tot ce m-a deranjat, cu liniutza de la capat.:))))))
;))
v-am povestit, atat partile bune si cele rele, pentru ca alte fete care comanda, sa stie ca dincolo de ce mi s-a intamplat mie, mobila e frumoasa, e ok, iar ei au avut totusi o reactie pozitiva la greseala lor, deci merita o sansa.:)
_
26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Roberta84 spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana eu nici nu ma mai uit cu oglinda...ma epilez pe pipaite Mama de Ana si 31+Fashion |
IDEM
30+ cu
GabrielAjuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !