Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

krissy, este superba camera lui bebe philip!!!

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

eu nici nu ma mai uit cu oglinda...ma epilez pe pipaite

Mama de Ana si 31+

Fashion

IDEM

30+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

ha! pe mine ma epileaza sotul, fara gluma

Krissy, nu am anticorpi, de-aia trebuie sa fac testul luna de luna, sa vada ca nu am contactat infectia intre timp

Ma doare ficatul de mor caracatita asta mica numai pe-acolo isi face veacul de azi dimineata.... ufffffff!

omibaba, welcome back!
Si eu as vrea nastere in apa, am obs ca durerile mele de spate, sau contractiile, mi se diminueaza/dispar cand ma bag in cada plina cu apa. E asa placut.... bine, sunt rac, ma intelegeti, apa e mediul meu

Sunt pe fuga, asa ca weekend placut!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Citat:

eu nici nu ma mai uit cu oglinda...ma epilez pe pipaite

Mama de Ana si 31+

Fashion

IDEM
30+ cu Gabriel
Mi-amintesc si eu manevra de la prima sarcina; acum nu ma doare capu', culeg din plin beneficiile epilarii cu laser.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Krissy, unde?? Aici ti-ai facut sau in Ro? Cat a costat??

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fetelor, de joi am intrat in concediu.

Cine zicea ca se plictiseste acasa ???
Ca eu n-am avut timp nici sa respir !

E drept ca eu am deja una bucata bebe urlacios (de 5 ani, nu mai e chiar bb) care imi cere orice moment de atentie, plus colegii de la servici care m-au rugat sa-i mai ajut cu niste chestii pana se obisnuiesc sa le faca singuri, plus treburile prin casa, plus firma (ca de, daca esti "one-man show" nu poti sa inchizi firma pe motiv de concediu de nastere, ca nu da bine), plus plus plus
Sper ca de luni s-o trimit pe fii-mea la gradinita si sa fiu un pic mai libera ... ca sa pot sa spal lucrurile de iarna si sa le pun la iernat, sa pun deoparte lucrurile care i-au ramas mici fiica-mii, sa ii aranjez camera si sa-i organizez jucariile, ca nu mai ai loc de ele prin casa, sa desfac cutiile cu hainutele de cand era mica si sa vad ce mai trebuie cumparat ... o relaxare, ce mai !

Cu amortitul mainilor - si eu am avut la prima sarcina, incepand cu degetul mic si continuand treptat pana mi-a cupris toate degetele, de la ambele maini. Nu ai ce face, dipsare dupa nastere, dar u imediat !!! Mi-a fost foarte greu sa alaptez si din cauza asta, nu puteam sa simt ce fac ... Deocamdata sunt ok, dar am observat ca scrisul la calculator e foarte nociv, trebuie nsa ai o pozitie foarte corecta a mainii, altfel imi amorteste imediat ! LA PC-ul de-acasa imi amorteste mana, la servici nu imi amortea, la laptop e mai ok pt ca il asezi cum iti vine bine.

Irina (2006) si 26+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nici eu nu ma plictisesc stand acasa, nici nu imi ajunge timpul dintr-o zi...cu Ana mi se pare ca trece f repede

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:

Krissy, unde?? Aici ti-ai facut sau in Ro? Cat a costat??

Aici, acum ~un an la un cabinet specializat in hair removal - picior, inghinal si axila cam 1.200$. Rezultatul la mine e grozav si pe viata, nici urma c-am avut fir negru si gros in zonele tratate. Au fost 6 sedinte, cu programare tot la 6 saptamani, ca cica asa e ciclul de crestere al firului de par. Uite-te si la voi ca tre' sa fie multe, si cam au periodic promotii si cupoane, dar asteapta dupa nastere - e safe dar doare un picutz.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Multumesc fetelor pentru reprimirea calduroasa in grup.

Krissy, n-ai gresit de loc. Eu si sotul suntem foarte bine, chiar ma bucur sa il am alaturi. De la o vreme si bunicii (parintii mei) s-au mai domolit cu reprosurile si faptul ca nu e potrivit pentru mine. Acum s-au axat pe bebe si cu chestia asta nu vor sa ne lase sa plecam de la ei pe motivul ca ne vor ajuta si imi va fi mai usor. Sincer prefer greutatea chiar daca nu stiu exact ce ma asteapta decat sa primesc reprosuri pe mai tarziu. Oricum vor fi reprosuri, dar daca eu voi avea o marja de control nu vor putea spune zat la orice.
Sotul meu asteapta sa zic eu cand mergem si atunci mergem, e foarte hotarat. I s-a acrit si lui de ei, mai ales situatiile penibile pe care le creaza.
Desi foarte mult ne-au ajutat in acest timp sunt genul de persoane care te ajuta si iti reproseaza si te fac sa te simti inutil si insignifiant (nu conteaza daca tu tocmai mananci sau esti obosit). Nu cred ca e un lucru dorit de careva sentimentul.
Ei pot sa iti spuna unde ai gresit de fiecare data si sa iti reaminteasca cu fiecare ocazie, dar noi sa nu indraznim sa le vedem greselile ca doar ei sunt trecuti prin viata iar noi abia niste copii.
In fine, oricum ma bucur ca s-au mai linistit apele si nu au continuat cu stresul pe tot parcursul sarcinii ca altfel as fi luat-o la vale rau cu neuronii mei sensibili la orice replica taioasa.

Corry referitor la cumparaturi, am omis sa iti raspund, responsabil pentru acest lucru e tot neuronul meu uituc.
Am achizitionat destule hanuite pana acum: vreo 13-14 body de diferite dimensiuni (de la 0 la 6 luni nu mai mult), vreo 12 bluzite cu maneca scurta si lunga, 13-14 costumase intregi cu picioare (inchise la labuta) si fara picioare (fara labuta), mai pentru vara mai pentru iarna care va veni, 7 pantalonasi, fas (costum pentru iarna) cu capison si captusit bine, 4 caciulite, 3 piese de incaltat, 3 manusi pentru unghiutele taioase, cateva sosetute, paturica, plapumioara, 2 perne pentru mai tarziu, patut din lemn avem mostenit, doar saltea mai trebuie sa cumpar.
Ce mai vreau sa cumpar e salteaua pentru patut, carucior, 1-2 sticlute pentru laptic/ceai in caz de nevoie, set pentru taiat unghii, niste prosopele micute pentru curatat bebe la fundulet.
A si am uitat sa zic am scutece si din panza de finet cum erau mai de mult, intentionez sa le folosesc si pe alea cat pot de mult.
Nu prea sunt pentru produsele chimicale si incerc sa ma feresc cat pot de ele, cel putin pentru bebe.
Cam atat deocamdata, poate mai schimb lista pe parcurs si mai adaug si altele.

Acum ca am revenit va invadez cu mesaje. Nu mai scapati de mine.

29 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna seara burtici
felicitati fetelor pnetru rezultatele de la eco
Ireth bravo ptr toxo, nici eu nu am imunitate , dar dr a considerat ca nu trebuie sa o mai repet ca importanta este in primele 3 luni , poate am sa o repet ptr linistea mea
Fug sa ma uit si eu la pozici
Omibaba welcome back

25+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Rammy, Cereline, felicitari pentru rezultatele de la eco.
Ma 'ofticati' cu atatea eco, eu mai fac doar la 32 de sapt. Deci pana atunci ciuciu bebe

Bun gasit si azi fetelor, ma bucur de vestile bune!

Florina, nici eu nu o sa-l vad pe bebe pana la 32+, deci macar 3 saptamani de acum - asa ca nu esti singura! Dar macar sa fie el bine acolo, sa stea fara probleme, ca o sa am timp sa ma benocleze la el cand n-o sa ma lase sa dorm nopti intregi! Cat e la "clocitoare" e bineeeee!!!!!

Mergi la inceput