Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

neata!

hahaha, anaemi...asa e!

Feliciarti pt rezultate la eco

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

oauuuuu voi va mai vedeti obiectul X?????????? Eu doar cu oglinda cand ma epilez

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 32+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

si eu la fel Roxynumai in oglinda ce o mai vad si eu

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

p.s Va spun un secret, dar nu mai spuneti la nimeni : mi-e putin teama de nastere...ma trec asaaaa...niste fiori cand ma gandesc

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 32+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

daca tu gandesti asa ....noi astea "incepatoarele" ce sa mai spunem ?

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

multumesc pt felicitari

la mine azi e ultima zi de munca de luni intru in concediu de odihna si apoi in prenatl ...

pana acum eram 9-10 ore pe zi cu laptopul in brate si va urmaream continuuu....de acum nu cred ca o sa mai intru asa de des...am asa de multe planuri ..asa ca daca nu o sa ma mai vedeti zilnic pe aici nu va ingrijorati sigur sunt undeva cu burta la soare si o carte in mana

28+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Buna burtici,

dau tortul si sampania nealcoolizata cu o zi intarziere! Lisa, nu mi-a iesit atat de artistic cum le faci tu, dar este plin de fructe, asa ca-i sanatos . Va multumesc tuturor pentru urari , sunteti niste scumpe ca v-ati amintit de ziua mea!

Si imi fac mea culpa ca n-am mai dat de mult pe aici .

Urez intarziat "La multi ani!", sarcina si nastere usoara, si bebei sanatosi, frumosi si cuminti lui Babylicious si Ilidei!

Acum sa vedem daca imi mai amintesc cate ceva din ce am citit...

Ilida discutam despre miscarile lui bebe...nu-i fac nimic deosebit sa-l linistesc. Din fericire nu am contractii si imi pot mangaia in voie burtica, asa ca daca il simt ca se agita il mai mangai. Ii pun si eu muzica, dar doar seara. Am constatat ca se agita foarte tare la o anumita piesa de Beethoven. In rest, se pare ca-i plac sedintele si discutiile pe teme stiintifice fiindca se "inscrie la cuvant" cu fiecare astfel de ocazie. Il las sa se miste, cat si cum vrea, fara sa-mi fac ganduri . Noroc ca datorita felului in care este asezat nu ma deranjeaza, si miscarile lui nu-mi provoaca durere. Am senzatia ca si noaptea se misca mult, fiindca daca se intampla sa ma trezesc il simt foindu-se. Din fericire dorm bine si profund, asa ca activitatea lui nu ma deranjeaza. Oricum, ma pun in situatia lui, si sa ma gandesc daca as fi si eu inghesuita intr-un asa spatiu mic, unde nu as avea cu ce sa-mi ocup timpul, atunci m-as foi si eu tot asa.

Mai vorbeati despre carcei...si mie mi se pun noaptea in gambe, cand simt nevoia sa-mi intind picioarele. Si Krissy, diminetile mi se intampla si mie sa ma trezesc cu bratele amortite, fara sa fi presat pe ele, dar nu tine mult. Pana ma ridic din imi trece. Ii multumesc Domnului ca doar astea sunt neplacerile sarcinii si ca nu am probleme serioase .

Lulushor Tummy tube mi se pare cam aiurea. Dupa ce ca mititelul sta 9 luni inghesuit la mine sa-l mai inghesui apoi si la baita? Eu personal prefer vanita cu suport de asezat bebe.
Tu ti-ai ales deja moasa? Eu pana acum nu. Am fost de fiecare data la control numai la dr.

Krissy tare dulce poza, cu talpita de bebe insa si eu cred ca e trucata.

Anaemi ai ajuns deja sa pregatesti bagajul pentru spital, wow ce putin timp mai e...Spor la cumparaturi! Apropo de muzica, si eu am nostalgii de muzica de-a noastra din tinerete

Rammy felicitari pt bebe dolofan!

Cereline felicitari pt bebelusha si sa dea Doamne sa se intoarca!

Omibaba felicitari pt bebe! Si bebe al meu ma gadila teribil. Cel mai rau e cand uneori incepe prin sedinte, si ma chinui sa ma abtin sa nu rad. Kg cred ca sunt ok. Eu am 27 de saptamani si 6 kg in plus.

Corry tu chiar nu ai de ce sa te plangi de kg...doar ai doi puiuti, si nu stiu unde ii ascunzi ca burtica e ca la noi

b]Babyblue e tare haioasa mobila lui bebe, sa o folositi sanatosi! Se poate modifica patul de bebe in patut de copil? Am vazut
si la tine si la Arianna ca aveti protectii pentru patut de jur imprejurul patutului. Pe aici se gasesc lenjeriile de patut cu niste chestii care se numesc "cuiburi" si sunt tot asa aparatori, insa numai pentru capsor, si pe laterale. Cele laterale nu acopera complet, sunt puse doar cam pe jumatate din lungimea patului in zona unde doarme bebe (daca ma intelegeti ce vreau sa spun) . Asta fiindca Roxy parca spunea ca ea nu ar pune aparatori peste tot. Si ma intreb care-s mai utile? Ce spun mamele cu experienta?

Roberta las-o mai usor cu treburile! Odihneste-te ca ai nevoie de energie pt. bebe.

Alymih[/b] felicitari pt. schimbarea prefixului! Si inca 10 saptamani fara arsuri si alte neplaceri! Insanatosire grabnica!

Fetelor care se intalnesc le urez distractie placuta!

Va pupam pe toate si va uram un week-end minunat!

27+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu nici nu ma mai uit cu oglinda...ma epilez pe pipaite

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Multumesc Michele

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

eu nici nu ma mai uit cu oglinda...ma epilez pe pipaite

Mama de Ana si 31+

Fashion

Si eu la fel

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

p.s Va spun un secret, dar nu mai spuneti la nimeni : mi-e putin teama de nastere...ma trec asaaaa...niste fiori cand ma gandesc

daca tu gandesti asa ....noi astea "incepatoarele" ce sa mai spunem ?

26 + Arianna-Maria

Pai stiu ce ma asteapta ...mai ales dupa

Mergi la inceput