Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
helloo
ina, pt mine diferenta ideala intre frati este de 3-4 ani!! I mea se comporta exemplar cu fratiorul ei...il iubeste la nebunie!!! e topita dupa el, primul lucru dimi cand se trezeste merge sa il vada si sa ii dea un pusi.....ea vrea sa ii dea papa...sa ii schimbe pempe ... la toata lumea spune ca fratiorul ei seamana doar cu ea sA NU ii spuna cineva ca il ia pe bebe...
mada, sa aveti un botez superb maine!!!! de abia astept pozicile!!
lalely
dea deci ce lp papa buburuza acum??
ally, 150ml e cam multtt...dar ocazional merge! L al meu daca papa la 3 ore papa 120...peste 3 ore papa 150-180 si seara papa uneori si 210 dar mai este si cand papa 90 la o masa...apoi recupereaza!!
intrebare: ce inseamna mucusul in scaun?????? vad ca nu mai are secretii in nasuc in schimb il vad in scaun...
mamica implinita de fetita si baietel
scrish spune:
yasmi a facut doar odata sau de mai multe ori cu mucus? eu cand citeam despre scaunul verde am citit ca daca musul e doar odata nu e semn de ingrijorare dar daca persista poate sa fie ori semn de infectie, ori indigestie ori are mucoasa intestinala iritata...
bb_yasmi spune:
de ieri am obs cris. asta citisem si eu acum. scaunul e de cul galb. si ciudat e ca au disparut secretiile din nasuc si au aparut in scaun...
bb_yasmi spune:
aaa inca ceva pt bebei carepapa lp nan si sunt constipati. exista tot de la nestle lp NATIVA care ajuta.
scrish spune:
yasmi mai urmareste si maine, vezi care e situatia si daca si maine e la fel, suna pediatrul, poate iti recomanda o analiza de scaun, imi scapa cum se numeste. dar din ce stiu eu, atata timp cat scaunul e galben e ok! dar ca sa stai tu linistita, maine sau luni suna doctorul!
bb_yasmi spune:
cris o sa urmaresc. mai ales ca face si mult mai des ca inainte, de 4 ori pe zi.
azi din greseala am pus cu 1 mas de formula in minus...
Somleac spune:
Intru rapid ca-s terminata. Barbantu si-a taiat rau degetul la picior si e olog in pat, asa ca toata ziua am alergat singura dupa 6 copii. Acu mai am sa-i fac baie Ilincai si revin.
bb_yasmi daca apare mucus in scau si sacunul nu e modificat, nu miroase urat ( a intrat in putrefactie) inseamna ca a inghitit muci. Se intampla frecvent si nu e nici o problema.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
bb_yasmi spune:
somleac multu de raspuns. unde ai nadcut, in AR sau TM??
bb_yasmi spune:
nu mai e nimeni??? eu azi noapte iarasi am bagat un somn de 12 ore iar in seara asta numar stelele
bulina_mica spune:
eu mai bantui pe aici
unde mergeti in concediu cu bebe? - intrebare, fac si eu sondaj
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian