Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

neata fetelor cu ce crema dati pe fata la bebelusi care au bubite(gen cosuri)??????

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

eu am incercat mai multe dar nici una eficienta
cred ca trebuie sa iau una mai buna special pt asa ceva..

mami de 2 prichindei

astazi i s-au inrosit bubitele cu ce sa-i dau oare??

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

neata fetelor cu ce crema dati pe fata la bebelusi care au bubite(gen cosuri)??????

_

_

eu am folosit apa termala, parca ama mi-o recomandase, si a disparut roseata dar cosuletele au ramas..nu se mai vad dar se simt la mana, e pielea aspra de la cosulete mici mici care abia daca se vad..pe urma am incercat diverse ceme de bebe dar cu nici una nu i-a trecut..probabil trebuie sa iau una speciala pt fatuca
si poti s-o mai speli cu apa in care ai fiert tarate..stiu ca e f eficienta desi n-am incercat-o acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

_

mami de 2 prichindei

_

la mine s-au dus cu o pelicula subtie de nidoflor....
daca la inceput le tratasem cu indiferenta..apoi apa termala ...apoi ceai de galbenele cu o linguritza de bicarbonat de sodiu si tamponate si nimic...ajunsesera de de unisera intre ele....asa ca am indraznit cu nidoflorul si s-au dus imediat

verisoara mea ii zisese si de triderm

vai miki cred ca esti intr-un sters cu vlad...nu iti zic ca S deja incepe sa ma stresese din ce in ce mai rau....si ma gandesc la tine atunci cand ma enervez
auzi la ea capra de 144cm vrea sa se urce si ea in patut sa vada cum e
desface biberonul si imi bea ceaiul baby drink ....daca plec pe undeva mai fac cate un ceai sa nu planga fata si cum ajungem acasa hop Stefy mi-l bea....dar tu cu vlad de 2 ani
a si nu mai insista cu olitza...din ce insisti de aia nu o sa vrea
mai bine pune-o in baie si cand faci tu ii zici si lui sa se aseze
eu asa am facut cu S...dar nu a facut imediat ca era asa de cataritza insa a prins pt ce este, nu doar pt jucarii si pus in cap. asa ca exact in ziua cand implinea 2,5ani a cerut la olitza...nici nu o gaseam in momentul ala...dar ea a vrut sa faca in ea si a asteptat pana i-am ppus-o ladispozitie....in cateva zile scapasem de pampi si noaptea...

imi scapa ce mai vroiam sa raspund..dau niste lupte seculare cu zanutza mea sa manance...bandita m-a pacalit si i-am facut laptele inainte de 3ore jumate...atras 50ml si acum e la mine in brate si se hizileste....ma duc sa o mai og putin
ma oftic ca nu apuc sa intru sa va vad si eu pozicile

a, Stefy e ok partea sport a carutului..si eu am tot pp si mi se pare destul de solid si se intinde perfect...daca nu imi trebuia landoul pt a l folosi si in casa nici ca il mai luam la cat de bine se face pat calalta parte....vezi in avion sa ii dai jos chestia aia de pus paharul si cosul de sub el...nu ma intreba de ce ..dar pe mine asa m-a sfatuit o mamica in parca daca am de gand sa folosesc avionul...probabil ca dispar????!!!!

Mergi la inceput

fetele sunt oferte la kiabi
ma gandesc maine sa dau si eu o tura
la bebei sunt 2tricouri +1 gratis...pantaloni scurti..etc...poate va intereseaza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

la mine s-au dus cu o pelicula subtie de nidoflor....
daca la inceput le tratasem cu indiferenta..apoi apa termala ...apoi ceai de galbenele cu o linguritza de bicarbonat de sodiu si tamponate si nimic...ajunsesera de de unisera intre ele....asa ca am indraznit cu nidoflorul si s-au dus imediat

verisoara mea ii zisese si de triderm

vai miki cred ca esti intr-un sters cu vlad...nu iti zic ca S deja incepe sa ma stresese din ce in ce mai rau....si ma gandesc la tine atunci cand ma enervez
auzi la ea capra de 144cm vrea sa se urce si ea in patut sa vada cum e
desface biberonul si imi bea ceaiul baby drink ....daca plec pe undeva mai fac cate un ceai sa nu planga fata si cum ajungem acasa hop Stefy mi-l bea....dar tu cu vlad de 2 ani
a si nu mai insista cu olitza...din ce insisti de aia nu o sa vrea
mai bine pune-o in baie si cand faci tu ii zici si lui sa se aseze
eu asa am facut cu S...dar nu a facut imediat ca era asa de cataritza insa a prins pt ce este, nu doar pt jucarii si pus in cap. asa ca exact in ziua cand implinea 2,5ani a cerut la olitza...nici nu o gaseam in momentul ala...dar ea a vrut sa faca in ea si a asteptat pana i-am ppus-o ladispozitie....in cateva zile scapasem de pampi si noaptea...

imi scapa ce mai vroiam sa raspund..dau niste lupte seculare cu zanutza mea sa manance...bandita m-a pacalit si i-am facut laptele inainte de 3ore jumate...atras 50ml si acum e la mine in brate si se hizileste....ma duc sa o mai og putin
ma oftic ca nu apuc sa intru sa va vad si eu pozicile

a, Stefy e ok partea sport a carutului..si eu am tot pp si mi se pare destul de solid si se intinde perfect...daca nu imi trebuia landoul pt a l folosi si in casa nici ca il mai luam la cat de bine se face pat calalta parte....vezi in avion sa ii dai jos chestia aia de pus paharul si cosul de sub el...nu ma intreba de ce ..dar pe mine asa m-a sfatuit o mamica in parca daca am de gand sa folosesc avionul...probabil ca dispar????!!!!

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

da, stiam de trident de la tine dar cand am citit prospectul am dat inapoi..
cu vlad prostioarele nu prea ma mai enerveaza ca m-am obisnuit..ii ia suzeta imediat daca e in raza lui vizuala, o molfaie putin si pe urma i-o indeasa in gura andrei, biberoanele la fel, noroc ca nu le folosesc decat pt ceai..jucariile ei, patutul, scoica de masina..orice..
pe mine ma ingrijoreaza astea mai periculoase, are uneori niste iesiri la nervi cand il cert..de nu stiu cum sa reactionez..ridica palma sa dea sau arunca cu jucarii ..ieri a aruncat in andra cu o jucarie, noroc ca-i picase in mana una mica ..si a nimerit-o direct in cap dupa care a ridicat palma sa dea in mine..l-am pedepsit si l-am inchis in caemra lui..cu cheia..alta pedeapsa nu mai tine, toate le ia in joaca..asta e singura care ne-a mai ramas..cand aude de inchis e jale..si cat sta acolo 10-15 mion devasteaza camera..tacsu ieri zicea ca poate darama peretii ca sunt din rigips sus..la cum se auzea de acolo, iar noi eram jos.. off, si mia-m promis ca nu-l pedepsesc niciodata cand prostioara are legatura cu andra, ca nu vreau sa-l intorc impotriva ei mai ales ca are excese din astea sa se razbune pe ea..si uite ca tot am facut-o..
nu stiu ce altceva sa fac ca de explicat ii explic de o mie de ori pe zi ca nu are voie sa o loveasca, ca trebuie sa avem grija de ea, sao iubim etc, etc..pe o ureche ii intra pe alta ii iese..uneori ma intreb daca el chiar asculta ce trancan eu toata ziua oare se va schimba vreodata ? timp ii acord suficient, poate 90 % lui si 10% andrei..mai nou vrea numai in brate si n-are decat 17 kg..ma doare spatele de mor cerd ca o sa folosesc wrapul tot pt el ma gandeam sa-l scot sa-l pun in aplicare cu andra ca sa pot merge cu amandoi in parc..dar sunt sigura ca o sa vrea el acolo in el..si ce ma fac ? ma vezi agatata cu el de gat si e si f voinic..

e curios cu stefy ca se spune ca pe la 7 ani e perioada ideala sa apara inca un bebe, asa spune dr spock ca atunci la varsta asta ii poti implica din plin in cresterea bebeului si devin responsabili si capata incredere

Mergi la inceput

vai vai ce povesteti mai miki...pai ai crescut in okii mei..esti ce sa zic super mama
nu stiu cum te-as sfatui sa nu-l mai pedepseti pt andra..dar e si periculos ce face
iar inchisul in camera nu cred ca-i o solutie
eu ma mai uyitam la emoisiunile lui supernany...
sa-i faci in living un covor de pedeapsa...ea ceva cu un animalt sa nu fie iun covor trist..unul vesel colorat si une-l undeva ..cum face prostii pune-l pe el....
sau lipeste pe usa niste pliculete din acelea de la cd uri si fa niste figuri ..una plana cu negru si una vesela cu rosu..sik ii dai pedepse sau cau ii ei din jucariile preferate in functie de cat omuleti tristi primeste si invers
sper ca intelegi ce vreau sa zic
sau ii faci lui o placere....
gasesti tu ceva
numai sa priceapa el astea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

vai vai ce povesteti mai miki...pai ai crescut in okii mei..esti ce sa zic super mama
nu stiu cum te-as sfatui sa nu-l mai pedepseti pt andra..dar e si periculos ce face
iar inchisul in camera nu cred ca-i o solutie
eu ma mai uyitam la emoisiunile lui supernany...
sa-i faci in living un covor de pedeapsa...ea ceva cu un animalt sa nu fie iun covor trist..unul vesel colorat si une-l undeva ..cum face prostii pune-l pe el....
sau lipeste pe usa niste pliculete din acelea de la cd uri si fa niste figuri ..una plana cu negru si una vesela cu rosu..sik ii dai pedepse sau cau ii ei din jucariile preferate in functie de cat omuleti tristi primeste si invers
sper ca intelegi ce vreau sa zic
sau ii faci lui o placere....
gasesti tu ceva
numai sa priceapa el astea

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

nu sunt nici pe departe ce zici tu..
oare as putea sa o chem pe nany asta si pe la noi ?
avem loc in living jos de pedeapsa- sta la colt..dar nu prea mai tine ca nu-l doare cu nimic sa stea acolo..si cu luatul jucariilor la fel, cred ca are prea multe si nu-l doare..plus ca intotdeauna cele mai bune jucarii sunt electrocasnicele mele, sau prizele, cablurile, surubelnitele, brichetele, baia cu apa, bucataria cu vasele..etc
e atat de pasiv la orice ii spui..pe el trebuie sa-l atingi acolo unde-l doare..si asta cu inchis la el in camera e singura descoperita de mine..el in general nu sta singur niciodata, cred ca asta e buba de fapt si nu camera lui.. el de mic nu s-a jucat niciodata singur..tot timpul sa fie cineva, si la joaca si la masa si la nani..program non stop
si merci pt sfaturi..
o sa incerc pe cea cu biletelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am fost si am rezolvat cu restaurantul..super frumos si super meniu... pacat ca la treaba cu distractia astia pe aici nu prea au habar....
miki[red]stam 3 sapt...2 singurele si in ultima vine si papi.....abia astept sa mi-o arat 'pe viu' si neamului romanesc...
[red]deea multam de parere si sfaturi

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

miki scuza-ma ca intervin si te rog din suflet sa nu te superi. Eu cred ca abordezi total gresit problema baietelului tau mai mare. El sufera ingrozitor de mult si asta din cauza surioarei si nu stie cum sa spuna asta , din cauza asta se comporta asa. Dupa mine nu ar trebui sa-i spui nici o clipa ca el trebuie sa o iubeasca pe Andra, din contra trebuie sa-i spui ca e liber sa nu-i placa de ea si sa nu o iubeasca, pentru ca Andra are ca si el parinti care sa o iubeasca si nu are nevoie de iubirea lui. E liber sa nu o placa, in schimb nu e liber sa o raneasca pentru ca asta-i supara pe parintii Andrei. El probabil ca asta simte ca nu o place deloc pe surioara mai mica, insa voi mereu ii repetati ca trebuie sa o iubeasca si el se simte vinovat ca nu o iubeste si sufera foarte tare. Nu-l mai pedepsi cu inchis singur in camera e cumplit pentru un copil asa mic o astfel de pedeapsa. Daca ai sa intelegi si ai sa accepti ca tot comportamentul lui vine dintr-o imensa suferinta ai sa gasesti modalitatea de a te purta cu el astfel incat sa fie totul bine. De ex cand a lovit-o pe Andra cu jucaria eu i-as fi spus : nu te pedepsesc pentru ca stiu ca a fost o greseala, ca nu ai vrut cu adevarat sa o lovesti; ai insa noroc ca nu ai lovit-o prea tare pentru ca atunci m-as fi suparat pe tine; hai sa ne imbratisam si sa facem ceva distractiv impreuna. De asemenea nu te supara daca vrea sa incerce biberoane, patut, carucior, tot ce are micuta. Sunt jucariile altui copil si e normal sa si le doreasca. Daca nu-i mai interzici atunci isi vor pierde rapid farmecul.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Somleac nici ca putea sa ii scrie altcineva lui Miki.Miki sigur nu se supara ca-i o tipa de gasca. daca nici tu nu stii cum e cu fratii...apai cine de aici din gasca sa o stie...mai ales ca tu te-ai confruntat cu caractere diferite ...
nici eu nu sunt deacord cu inchisul in camera sau lasatul pe intuneric,ca am mai auzit la unii parnti...capata o fobie de nici adult nu se mai vindeca

cred ca sfatul tau cu iubirea o sa-l aplic si eu la fete...caci si la stefy a mea inca mai domneste gelozia....si asa ma deranjeaza ca nu stiu cum s-o mai iau/dau cu ea....

mai nou imi tot reproseaza c ei nu i-am facut ce ii fac la bebitza..diferite chestii...pana si la facutul baietei imi zice ca pe ea nu o tineam in felul cum o tin pe Anna...

off si chiar sufar..am avut si nopti in care am plans cand ma gandeam...caci numai Dumnezeu stie cat am ingrijit-o si cat le iubesc...
si oricine de aici stie ca primul copil tte porti mult mai cu grija cu el....caci e si necunoasterea si frica

fetele pe unde umblati....eu va scriu din curte din balansoar

Mergi la inceput