Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pupici multi
am reusit sa racesc rau de tooooooot; am fost ieri la tara unde am avut bunicii si ne-am distrat taaaaaaaare ; doar ca la somnic l-am adormit in casa unde era friiig rau, s-a trezit la un moment dat si a adormit pe mine la loc; el era infofolit... dar eu in maneca scurta si pantalonasi scurti... si cu labutele goale... si ma degerat ca naiba... si acum ... ma preling prin pat.
am promis filmulet cu mutzu cand pune poezii... asa ca www.youtube.com/watch?v=3AHbDl3GezA&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">priviti recitatorul meu. intre timp am mai invatat vreo 2-3, le pun si pe alea in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

pupici multi
am reusit sa racesc rau de tooooooot; am fost ieri la tara unde am avut bunicii si ne-am distrat taaaaaaaare ; doar ca la somnic l-am adormit in casa unde era friiig rau, s-a trezit la un moment dat si a adormit pe mine la loc; el era infofolit... dar eu in maneca scurta si pantalonasi scurti... si cu labutele goale... si ma degerat ca naiba... si acum ... ma preling prin pat.
am promis filmulet cu mutzu cand pune poezii... asa ca www.youtube.com/watch?v=3AHbDl3GezA&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">priviti recitatorul meu. intre timp am mai invatat vreo 2-3, le pun si pe alea in curand

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
APRILIE 2011

WOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWW:O:O:O:O
MIe mi se pare incredibil. Inca nu facem propozitii asa lungi.

Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Chatooo, stii ce greu e sa aleg?! Sunt superbe alea alese de tine...
Ia uite ce vreau io: setu' asta, caciula asta si caciula asta si flanica asta...si gata

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

mie-mi spui cit e de greu sa faci cea mai buna alegere? :) initial vroiam doar un compleu, dar am... cracat si am pus doo pe lista :)
Si tu ai ales tare bine, da pentru baieti!!!

Ps
sper ca terminati cu vizitele pe la urgente, pai luarati abonament???!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Gigele, io m-am hotarit la asta, cu caciulita asta si asta.

Woww sunt bestiale, si noi vrem !!
cam la ce pret iasa Dodo ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

nu-i asa ca sint superbe?

cel putin ala cu o mie de culori in el... parca as vrea si pt mine

Mergi la inceput

Dyana, multa sanatate!

Noi am fost la cules cirese, vreau sa spun ca am mincat mai multe "burti de cirese" si sintem bubene amindoua... si ce bine ne sta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Buna ziua, cucuiete!

AM REVENIT ACASA....
Suntem bine, sanatoase, incepem recuperarea...
Katya Isabel se numeste iubita mea scumpa, s-a nascut de 2.910kg, la 39 de saptamani, cezariana, apgar 10...in fine tot tacamul...e bine frumoasa, ochioasa si buna...doarme si mananca ...refuza biberon de lapte artificial din spital pt ca mamei i-a venit laptele care e mai bun si mai hranitor...asa ca dam inainte.
Inca nu a deschis ochii sa vada ca e in casa noua, avem doar 3 ore de cand am iesit din spital....
Nicholas o pupa si trage de ea sa se trezeasca...pare fericit sa o aiba in casa si nu doar la spital....
Multumim pt majorete...Adrissimo si bebe-strumph...

O zi buna tuturor!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Diverse la 2 ani

Bine ati revenit acasa felicitari pentru mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

toate fetele, vad ca sunt cativa ghiocei bolnaviori, si Naty a avut o tuse 3 sapt , am tratat-o intr-un final cu aerosoli si a trecut

apoi am luat si eu si cel mai rau este ca acum tuseste si Alex

Am facut in weekendul trecut si noi botezul,a fost frumos,restrans doar cu familia.

Dodo superbe caciulitele si hainutele, ce preturi au?
Chato mmmm..cirese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

'mna seara,

Nicky, felicitari pentru fetita frumoasa. Desi are doar cateva zile mi se pare ca are o privire foarte curioasa.

M-am ramolit...mai vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu ce. Mi-e un dor de Vladimir de imi vine sa plang. De abia astept sa ne vedem maine si sa dormim amandoi la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Chato ai PM
...si sa arat si la tufete minunatii

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Aolica Dodo,m-ai terminat! Tu poti sa faci ceva de pe acolo?!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Raspund eu cu garantie....DAAAAAAAAAA....Ia puneti-o la incercare. Provocati-o.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bianca, te rog da mai multe detalii despre programul gradinitelor de stat pt grupa 2,5 - 6. DAca cunosti mai multe noutati.

Si ca sa fie un we in stilul caracteristic...Alte in kuru babei mele...dar deja nu ma mai agit (sau nu inca). Si aseara si in seara asta s-a tot frecat la ochi mai ales la stg, dar cu spor mare. Initial am zis ca i-ar fi somn dar era un altfel de frecat. Pana sa ne cucam in seara asta deja avea ochiul inrosit, si pleopa umflata si inrosita. Primul gand...conjunctivita. Al doilea gand...pe fond alergic ca tot urmam tratametn si toate bronsitele au avut si o baza alergena (o ceva nu stiu cum sa ma exprim in termeni medicali). Iau repede netul si citesc si cand colo...mamaaaa, ce dashteapta is...
"Manifestarile sau simptomele caracteristice in alergiile oculare sunt: pruritul local (mancarime), ochi inrosit, lacrimare abundenta nepurulenta. In aceasta afectiune, conjunctiva devine rosie si apare o secretie nu foarte abundenta. Se mai intalneste si edem ocular (pleoape umflate), inrosirea marginilor pleoapelor. De cele mai multe ori pacientii asociaza conjunctivitei alergice si alte alergii (rinite alergice, bronsite alergice, cum ar fii astmul bronsic alergic).|

Asa ca e de urmarit evolutia ochiulkui si eventual sa schimbam directia de la orl catre oftalmo. Pe astia nu i-am calcat pana acum...sa nu se supere vreun dr ca a ramas de cautat de fa. Bagu.

Apropo, mai nou a inteles Rares ca pe langa Rares il mai cheama si Gabriel si CAMBUR....Finalul...daca il intrebi cum il cheama raspunde "Bebe Abighel Bagu" sin asta trebuie sa intelegi RAres Gabriel Cambur...

Gata.Plec la culcare.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput