Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***323***
Raspunsuri - Pagina 5
chatonel spune:
Neata tufete
Merci de cafea, Dodo!
Gigele, io m-am hotarit la asta, cu caciulita asta si asta.
bebe_shtrumf spune:
Salutare!
hai ca sunt cu scobitori la oki, dupa atatea pina colada si da chatoniko bere belgiana, cu arome, da? please...
Ari e turu 2 peste noapte la bunici, ca am avut de vizitat muzee draga, gen micis si bereas, vb nistor spanioloaice.
Asa vai ce de ghiocei! sa va fie de bine mamicilor!
Va pup pe toate cu bb2, minunile Katya, plus Maria mika a Magdei, ma dati pe spate! sa fie sanatoase si la punga groase, ca norocoase sunt cu asa familii!
Dodo sunt bestiale acele exponate, sigur ma bag si eu, iti spun maine pe racoare la ce-mi pika fisa.
Ah faza cu pocioarele e tare rau...Ari ma mangaie de mi se scoala parul de pe spate cu degetutzele alea ale ei fine si mici, si rade.
hai k sunteti la plimbare toate, bineeeeee vb manana!
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009
Anaan spune:
Buna ziua, tufete!
Cred ca profitati toate de vremea asta frumoasa, si bine si faceti!
Andrei a scapat azi de tratament si de branula si, cum sunt zilele orasului, o sa iesim putin la plimbareala. Acum el se distreaza prin curte si eu, cica, scriu!
Ilinca, pe unde esti? Mi-e dor de tine! Idem Ina!
Pisik06 spune:
Hello?
M-ati dat disparuta? Am citit putin din urma
NICKY, sa iti traiasca printesica, sa fiti fericiti toti 4
ANCA, LA MULTI ANI cu putina intarziere pentru micul tiganus, sa fie sanatos, sa creasca mare si voios. Imi pare rau de situatia cu Vero, poate nu strica sa ceri mai multe pareri avizate depsihologi. Acuma nu zic sa stai numai prin cabinete, dar poate e bine totusi sa stabiliti un echilibru. Multa putere iti doresc
ANAAN, imi pare rau ca Andreiu e bolnavior. Multa sanatate
GIGE, sanatate si voua. In legatura cu gradi, perioada de adaptare poate presupune mai multe: refuz de hrana la gradi sau mancat in exces, refuz de somn sau somnolenta, agitatie, stare de nervi, mofturi, si desigur urlete. Una, mai multe sau toate. Sau, ca in cazul Piticilor cuminti niciuna. In ceea ce priveste educatoarele si alte griji pe care le ai, o sa iti spun cum am gandit/gandesc eu. Sincer, nici eu nu ma topesc dupa educatoarele de la noi, mai ales dupa una, care am senzatia ca are tehnici si pareri mai de moda veche. Totusi, imi place ce fac cu ei, cum ii antreneaza si consider ca pt varsta lor este arhi suficient. Eu am zis ca pana la trei ani- trei ani jumate nu imi fac nicio grija de partea educationala, adica cate cantece ii invata, cate poezii, daca stiealfabetul, numerele sau mai stiu eu ce. Ma intereseaza sa fie bine ingrijita, sa manance bine, sa socializeez, sa invete niste deprinderi (spalat pe maini inainte de masa, multumit, etc). Daca invata si un cantecel si o poezioara (si eu zic ca va invata) cu atat mai bine.
Noi suntem bine, este pe trecute si la Ana tusea (am avut si noi ceva peripetii, nu mai dezvolt), creste, vorbeste, e simpatica.
Va pupam
Mami de minune mica
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Gigele, io m-am hotarit la asta, cu caciulita asta si asta. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Woww sunt bestiale, si noi vrem !!
cam la ce pret iasa Dodo ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Si acum hello !!!
Noi profitam de vremea buna asa ca nu prea stam pe acasa !!
In rest toate bune, Ada mai nou nu mai are treaba cu datul jucariilor la copii ceea ce ma bucura inseamna ca ceva ceva a priceput ea, bine mai sunt si exceptii desigur , azi in schimb la locul de joaca s-a pus pata pe pantofii prietenei ei, care sunt la fel cu ai ei doar ca nu ii avea azi in picioare si a crezut ca cei din picioarele fetitei sunt ai ei asa ca a vrut sa o descalte , cu chiu si vai am ajuns acasa, bine ii era si somn ca eram plecate de ceva vreme
Anaan, Pisik, !!
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Ilinca, pe unde esti? Mi-e dor de tine! Idem Ina! |
Da da, subscriu !!!
Olishka, si de tine mi-e dor pe forum !!!
Monnvas, cum mai esti? ai doborat virusii ?
Symplianna, tu cu ce te mai ocupi de nu mai treci pe aici ? Dar tu Bianca ??
Bianca2503 spune:
b
citat din mesajul lui novus Dar tu Bianca ?? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai eu l-am dus pe Vladimir la mama de ieri. Aseara am fost la Muzeul de Geologie pentru ca a avut Robert lansare de DVD Discovery.
Maine dimineata merg la 2 intalniri, asa ca pe Vladimir il mai las si in seara asta la ai mei.
Marti o sa il duc la gradi si o sa stau cu el pana la culcare pentru ca dupa-amiaza am o alta intalnire.
Miercuri ma duc la o conferinta de presa legata de Bookfest.
Asa ca v-am zis programul meu pe saptamana viitoare.
Legat de gradi acum: am ales-o, nu stiu exact care au fost criteriile dar am sismtit ca este gradinita potrivita:
- au camere de luat vederi, pot sa il vad cand vreau eu
- au curte cu multe jucarii http://www.youtube.com/user/talpaexageratdeiute?feature=mhee#p/a/u/2/A5C966wAGZY
- au si cresa, adica primesc si sugari; cu alte cuvinte au o camera de triaj unde dimineata ii purica asistenta si chiar nu ii primeste bolnavi (daca se imbolnaveste un sugar e buba mare)- cred ca asta a fost cel mai important criteriu
- le mai da o masa la 18.00, adica cina- si asta mi-a placut pentru ca nu stau sa alerg sa il iau la 6 si sa ii mai dau o banana, sau un biscuite pana la masa de seara de acasa. Putem sa stam impreuna in parc
- pana la sfarsitul lunii am reducere 50% din numarul de zile incare o sa mearga efectiv (adica platesc doar 290 ron)
- sunt putini copii-10 in total, vreo 6 au aproximativ 2 ani, si vreo 2 baieti sunt mai maricei
- am stat cu el vineri vreo 2 ore, a mancat fructele cu copii si a fost ok.
Din toamna, o sa il inscriu la gradinita de stat (adica luna asta il inscriu) pentru ca am una pe strada mea, foarte buna. Ministerul Invatamantului incepe un program educational pentru copii cu varste intre 2.5 si 6 ani. Adica se fac grupe de pitici la gradi de stat.
In rest, suntem bine, si va tin la curent cu noutatile:)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui chatonel Neata tufete Merci de cafea, Dodo! Gigele, io m-am hotarit la asta, cu caciulita asta si asta. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Chatooo, stii ce greu e sa aleg?! Sunt superbe alea alese de tine...
Ia uite ce vreau io: setu' asta, caciula asta si caciula asta si flanica asta...si gata
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Fetili, noi ieri am ajuns de urgenta la medic...dupa niste accese de tuse vineri noaptea...are infectie acuta a cailor respiratorii superioare...nimic la plamani, nimic in urechi, doar muci multi si ciudati , plus tusea criminala...luam in plus de ce v-am spus deja eurespal si ketof doar seara, plus picaturi de oftamezone n in nas...
In seara asta revine bunica in bucuresti...si marti trebuie sa revenim la control, sa nu cumva sa se agraveze situatia la plamani...
Eu nu stiu de la ce m-am deranjat, de am suferit o detoxifiere naturala ...poate de la pancakes sau de la nectarul de portocale+kiwi+ananas facut de tati?! Si azi o sa mergem intr-o vizita scurta la niste prieteni...
Cam atat...sunt putin cam obosita, dar incantata ca suntem toti acasa..
Pisik, sa stii ca si eu m-am mai linistit cu analizatu' gradi si detaliile...eu stiu de unde vin fluturii mei, deh, defect profesional...si Victor sper totusi sa se acomodeze... Avem o educatoare preferata deja, ca e mai lipicioasa si mai bibilicioasa...au profa de sport...de mancat mananca...de dormit sper ca doarme...vedem noi. Ma dispera Victor ca le zice "tanti"...ca asa a auzit pe la bunici, toate femeile erau "tanti".
Va pup si va dorim duminica placuta.
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009