Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Carpatina, ce imi place "un suflet ca o primavara"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Mi-a sters David.:( Ziceam ca a fost minunat, trecusem in revista junioriii superbi de Luiza aproape 3 luni, Irina 8, Filip 10, David 14. Apoi papanasii si dulcetelele pline de farmec. Mihnea, Robert, Antonia, Maria, Daria.

Si eu sper sa reeditam sub orice pretext-cum a fost azi cu dulciurile si poza sau fara nici un pretext.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia ma bucur ca sunt bine copiii!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Ce frumos ca v-ati intalnit! Speram o data sa fim si noi prezenti. Mi-ar placea.

Vin cu o intrebare la voi poate ma ajutati sa gasesc raspunsul. Robert are pe dintii din fata sus, pete albe. Dintr-o cautare rapida am gasit ca ar fi din cauza fluorului insa eu nu i-am dat supliment de fluor si nici pasta de dinti cu care il spal nu e cu fluor. E vreo problema oare sau o fi normal la dintii de lapte?

Crishtina cu Robert , Nicole &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Valentina! Toti plini de sanatate si voie buna!

Crishtina, si Alexia are o pata mai alba pe unul din incisivii de sus. Parca a avut si Tudor si au disparut in timp...hmmm...nu-mi amintesc bine. Oricum, pe Alexia am dus-o la asistenta in stomatologie la 1 an si i-a facut controlul, a si periat-o pe dinti si nu mi-a spus nimic de pata respectiva.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput