Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Iuntru si eu ca am o idee, poate rezolv dilema creata de Sabina.
A treia femeie cu boala rara de sange tre' sa fie andries, ca nu stiu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Andries? Stiam ca ai ei trag cu alergiile...

Fetele din Bucuresti si din Piatra Neamt, vedeti ca de 1 iunie se organizeaza intalniri ale forumistelor DC. Pare interesant si amuzant...Verificati topicurile de la Generale.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Of, of, of cati bolnaviori!
Saptamana asta am fost si io prinsa rau de o viroza, am avut capu mare si un delay in a pricepe ce zic cei din jurul meu.
Bina ca nu m-a prins decat pe mine, Ana si Bobo sunt OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Iuntru si eu ca am o idee, poate rezolv dilema creata de Sabina.
A treia femeie cu boala rara de sange tre' sa fie andries, ca nu stiu alta.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Ups!!!Da,Andries este!!!
Are Thalasemie,ca Mihnea,dealtfel

Mergi la inceput

Gabi,nu prea am ce povesti(ceva iesit din comun)!
Munca,munca si iar munca(dar ma bucur ca exista),o rutina zilnica pe care incerc sa o ,,rup'' cu sedinte de gym,aproape zilnice.Sunt dezamagita de cantar,ca nu ma mai iubeste deloc...,ori am devenit eu rezistenta la diete,ori habar n-am ,ca nu reusesc sa mai dau jos,desi ma straduiesc foarte mult....

Am tras-o cu o alergie la Mihnea,i-am dat iaurt de capra si bivolita de la Napolact si a facut o dermatita de toata frumusetea.Am fost pe XYZAL si Advantan,acum e pe trecute,dar mi-e frica sa-i mai dau altceva decat papa el in mod normal.
Nu stiu ce naiba,ca el nu are teren alergic,nu e atopic,etc....
Pe 6 iunie avem serbare,el va fi ratoi bucatar
E dulce de mor dupa el,de la viroza aia din martie cu febra 40 C a inceput sa doarma cu noi in dormitor si nu-l mai scoatem de acolo.Patul lui e gol,pe post de suport de jucarii

Mergi la inceput

Vorbeste si-n somn,o adora pe Miluna(a lu' Marta),e tare tandru si iubitor,stie sa-si exprime foarte frumos sentimentele,are un simt al umorului iesit din comun,face tot felul de giumbuslucuri sa-ti reintre in gratii cand esti suparat pe el,papa multe fructe,nu-i place carnea,nu vrea sa mearga la ai mei in vacanta decat daca mergem si noi cu el ,el nu sta fara mami Teo si tatitu Nasti!
Si cu asta,basta!!!
Vreau sa ajung neaparat in IOR duminica dimi,sa ma vad cu mamicile.
Am chef sa deretic,sa schimb dulapurile,dar n-am pic de timp liber seara!
Pina la concediul cel mare mai am 3 luni juma ,poate mai bagam ceva week-end-uri la munte,la Ciorani,de iesiri extravagante nu prea avem finante ca luna viitoare terminam leasingul la masina si sunt o gramada de plati de facut (peste 6000 Ron)-bani cu care am fi mers intr-o alta vacanta(poate).
Nu ma mai plang de nimic,sunt multumita si fericita ca suntem sanatosi,avem o familie frumoasa si unita(aici includ si rubedeniile) si nu ne lipsesc decat unele lucruri extravagante,care nu sunt indispensabile!Putem trai fericiti si in armonie si fara ele,important este sa ne intelegem si sa fim sanatosi!
Nah,ca ma facui si filozoafa
Week-endul trecut am fost la Ciorani,a implinit mama 60 de ani!Nu pot sa va spun cat de frumos ne-am distrat,ce petrecere i-am facut,cu muuulte surprize si cum au fost prezente toate rudele noastre(inclusiv nepoti,samd).S-a lasat cu dans si voie buna,si asa o stare de bine m-a cuprins,si-o multumire sufleteasca,de nu va pot spune!

Mergi la inceput

Sa va zic intai ca, din pacate, nu ajungem duminica in parc la IOR (multam de mesaj Luy!). E program incarcat week-end-ul asta, plecam din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pt cine are chef de cumparaturi, azi e reducere de 20% la articolele de vara la C&A, eu mi-am luat o rochie ( cadou in avans ).
Am fost in Sun Plaza, banuiesc ca e reducere peste tot.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Off, iar vesti cu bolnaviori? Multa sanatate piticilor bolnavi! Inteleg ca la Olivia e ceva mai bine, dar cum e Tudor de Yaia?
Sanatate si celor mai mari, lui Bernix si Valentinei!

Cumatra, ai grija de finutul meu, nu ii mai da iaurturi din alea. Uite de aia prefer eu pe alea prelucrate de la Danone, chit ca nu sunt bio.

La noi totul pare ok si sper sa ramana asa. Abia astept sa il vedem pe tati dupa o lunga perioada timp, asa ca duminica vom avea o zi petrecuta in familia reunita acasa (asta pentru sambata seara profit sa iesim doar in 2 ) si nu vom veni la intalneala.

Ieri au fost reduceri si la Mango din Plaza, sunt curioasa daca si cele din C&A sunt numai la un mall. Primisem si de la Nine West un sms cu reduceri la pantofi si ar fi picat la tanc ca am pus ochii pe o pereche din colectia noua care era 500 RON neredusi.

Cu cantarul nu sunt nici eu prietena, asa ca dimineata am decis ca arata mult din cauza ca aveam iphone in mana.

Cam asta ar fi raportul pe ziua de azi, ma duc sa iau fata de la pictura de indata ce se opreste ploaia si urmeaza o seara de "petrecere in pijama" (a se citi barfa si devalizarea colectiei de vinuri a lui C) pentru mine si cateva prietene invitate in ultima seara singura.

Un weekend frumos sa aveti si intalneala placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Poate e interesata vreo mamica la al doilea bebelus...

Buna dupa-amiaza frumoasa.

Astazi am gasit in Kika Militari costum de baie cu protectie pentru David.
Sunt foarte cute, arata
asa

Mai erau top-uri pe albastru inchis problema e ca numai marimea 8-10 kg dar se intind. Mai era o mare varietate de short si slip(ultimate swim diaper-au un strat absorbant) iar la fetite chiar si marimi pina la 24 de luni.

Imi place ca top-ul e separat o sa il poarte si cu diaper pentru inot de la Baby Love (se gasesc in DM).

Preturi ron produse UPF 50+, PVC free, eco fiendly:

Top: 89.99
Shorts: 64.99
Sapca: 59.99
Slapi: 44.99

I-am luat si Dariei o palarie cu protectie solara-49.99.

...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput