Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)
Raspunsuri - Pagina 13
ancasilv spune:
Neata,
Aveti idee unde pot gasi de inchiriat un costum pt serbare? Vlad este iedul cel mic din Capra cu trei iezi. am gasit ceva, dar nu prea imi place si e si foarte gros. Adica voi folosi numai caciulita care are niste cornite aplicate pe ea.
Arata asa http://www.paiataparty.ro/costum/animale/ied-bej
Daca aveti idee de unde as putea inchiria sau cumpara doar caciulita, dati=mi de stire, please.
Va pup!
Yaia spune:
La noi continua episoadele febrile!
Dupa ce am scapat cu Alexia, ieri, dupa serbarea Alexiei, a facut febra Tudor! si inca este putin cald. Probabil a luat virusul de la Alexia, nu are niciun alt simptom, doar febra mare (el a facut doar 38,6 luata la subrat, dar dupa o oar de Panadol, avea 38,8
, asa ca i-am dat si nurofen si doar asa a cedat. Vad ca e la fel ca la Alexia cedeaza febra doar daca dam si panadol si nurofen in acelasi timp, doar unul dintre medicamente nu isi face treaba. Azi la 5 mergem la medic si cu el, sper sa aflu mai multe despre monstrul asta ce ne da atat de mult de furca.
Luy, un
mare si mii de multumiri! Esti fantastica!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mandarinutza spune:
Erina si Cristina, multumesc mult pentru sugestii.
Am fost in Cismigiu si la dr cu copiii, sunt relativ bine, au gatul rosu amandoi, dar fara nimic la plamani.
Maine sper sa ajung si eu dimineata la Baby expo cu o prietena.
mandarinutza spune:
Firma aceasta de costume e pe langa noi, sper sa gasesti ceva la ei: http://www.costume-carnaval-ro.ro/
ancasilv spune:
Da, ii stiu, merci de info, dar nu au costume de ied.
Acum sunt plina de spume, ca am aflat ca dimineata, cand l-a dus bunicul pe Vlad la gradi, i-au spus ca mai bine nu il duc in excursia organizata luni ca el este astmatic, ca alearga si ele nu se pot tine dupa el. Iar saracul copil este suspect de astm, nu a facut niciodata nici o criza. Si oare o fi al meu singurul care alearga??? Nici nu stiu cum sa pun problema, ca mai mult ca sigur ma enervez si cine stie ce mai zic. Offf, asta chiar a pus capac. Mie imi sugerasera de ieri ca ar fi mai bine sa nu il duc, dar au pus-o pe sema faptului ca mai tuseste din cand in cand. Bine, daca ma luam dupa educatoare tusea de rupeea, desi nici noaptea, nici ziua acasa nu cred ca l-am auzit tusind mai mult de 3 ori (ziua, noaptea deloc). Mama, ce nervi mi-au facut!! Hai ca m-am descarcat si eu aici, sper ca pana ajung la gradi sa ma calmez si sa pun problema corect.
Roxana_G spune:
Yaia si Mandarinutza, multa sanatate puilor!
Eu sunt ofticata rau de birou, plus ca nu am reusit sa ajung la lectia deschisa si evaluarea Alexandrei si era important si pentru ea si pentru mine. S-a dus mama pana la urma si m-am consolat, ma consum acuma in a face execeluri tampite cu care nu au ce face decat sa ma tina pe mine ocupata. Ma rog...ma gandesc acum vazand ce greu e cu puii bolnaviori, ca ar trebui sa ma bucur ca suntem bine si sa las lucrurile astea neimportante pe plan secund.
alinkav spune:
Rox, hai capul sus, ca va fi si bine!
Mai am 10 min si am plecat acasa, mi-am dat seama ca nu mai au copii tricouri, panatloni scurti, si cica we-ul va fi calduros!Asa ca ma asteapta mall-ul!![]()
![]()
Vremea asta ciudata primavara asta m-a cam luat prin surprindere.

moldoveanca spune:
OFF Yaia iar le trageti.Multa, multa sanatate.
Cu hainutele de vara si eu stau cam prost pt Vlad dar am tot amanat ca sa nu avem multe bagaje si sa-i cumpar de acolo.Pt curte am mai taiat pantaloni de training si i-am tivit
ca oricum erau mici.
Cu migrenele parca e mai bine dar mi-e si teama sa ma bucur.Ieri am avut o zi groaznica si spre seara ca sa fie totul perfect a intrat unul cu masina in noi pe partea scaunelului.Prima reactie a lui Vlad a fost :mami m-am lovit am inghetat pana l-am scos sa vad ca e ok.
Am rezolvat totul amiabil bine ca suntem bine tabla se indreapta.