Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)
Raspunsuri - Pagina 11
Erina spune:
Buna dimineata!
Yaia ce bine ca ai fost ferm si ai aflat cauza febrei!!! tare mi-a placut ce ai scris la iepurasi, sa fim fericiti ca sunt sanatosi.
Adimercedes, o delectare sa te citesc, parca m-am transpus la voi si am vazut-o pe Lisa la inot. Sunt sigura ca va fi foarte buna si la patinaj.
Esti super cu mobilizarea!!! La al doilea link cu abdomenul nu pot face nici jumate, nici macar plank position apoi intr-o mina sau altele...
Moldoveanca multumesc dar esti prea buna sa iti spun un secret, ma enervez repede, imi trece repede dar vorbesc urit
...departe de a fi perfecta...Ceva homeopate pentru durerile de cap ai incercat?
Multumiri tuturor pentru urari!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Adimercedes, mai remarcase cineva ca seaman cu o fata, ...exact cu statuetele moai!!!
Se anunta o zi foarte frumoasa, spor la treburi si numai bine la toata lumea!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Daaa, zi frumoasa pentru cine are timp de iesit pe afara. Eu stau in hruba de birou si muncesc. Nu ca nu as fi ajuns tarziu, ca i-am pus aparatul Alexandrei. A fost greut si de fapt greul acum incepe. Va mai povestesc ca ma cheama munca. O zi super sa aveti!
alinkav spune:
La noi momentan nici o ameliorare, tot febra mare.
Azi iarasi mergem la medic.Ieri ziua febra mare, nurofen/panadol fara rezultat, supozitorul in schimb si-a facut treaba.Toata seara foarte vesela, tipa/radea, noaptea iarasi febra, somn agitat.Acum dimineata cat de cat ok.
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav La noi momentan nici o ameliorare, tot febra mare. Azi iarasi mergem la medic.Ieri ziua febra mare, nurofen/panadol fara rezultat, supozitorul in schimb si-a facut treaba.Toata seara foarte vesela, tipa/radea, noaptea iarasi febra, somn agitat.Acum dimineata cat de cat ok.Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Imi pare tare rau, Alina. Multa multa sanatate fetei!
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui alinkav La noi momentan nici o ameliorare, tot febra mare. Azi iarasi mergem la medic.Ieri ziua febra mare, nurofen/panadol fara rezultat, supozitorul in schimb si-a facut treaba.Toata seara foarte vesela, tipa/radea, noaptea iarasi febra, somn agitat.Acum dimineata cat de cat ok.Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Off Alina!!!
Stii ca am patit si noi cu Mihnea in martie...Horror febra!!

Sanatate multa!
Din cate-am citit e pe antibiotic!
Sanatate!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Yaia multa sanatate ,tinem pumnii sa nu mai revina febra si bolile ![]() ![]() Eu ma lupt in continuare cu dureri de cap groaznice nu mai gasesc nici un remediu .Macar am avut sot acasa si s-a ocupat de copil cum trebuie ca eu nu am fost in stare.Am facut dublu test,acum astept rezultatul cu emotii sper sa fie totul ok |
Multumim mult!

Mergi la medic sa-ti dea ceva, sigur se gaseste ceva acceptat si in sarcina. O cunostinta medic stomatolog imi spunea ca in sarcina sa induri durerea e mai rau decat sa o tratezi cu ceva de care te feresti ca esti insarcinata. si imi spunea ea cum la durere se secreta nu stiu ce hormoni care fac mai rau la bebelus decat o doza mica de ceva calmant.
Iar testul e ok, stai linistita!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, ce rau imi pare de cate stresuri aveti voi :( Dar ma bucur ca macar ati gasit cauza si puteti trata clar si cu adresa. Sper sa scapati in curand de probleme. |
Si eu sper, multumim de gandul bun!
M-am uitat si eu la favoritele tale, ce sa spun, ultima arata super! Si m-am uitat cu o cutie de Ben & Jerry Fairly Nuts in mana, una din favoritele mele!
Dar tu sa nu faci ca mine, daaa?
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia ce bine ca ai fost ferm si ai aflat cauza febrei!!! tare mi-a placut ce ai scris la iepurasi, sa fim fericiti ca sunt sanatosi. |
Erina, abia cand ne stau aproape lesinati de febra in brate si zabmesc fara vlaga iti dai seama ca cel mai important e sa fie sanatosi, sa nu sufere, sa se poata bucura de viata. Restul sunt mai putin importante.
Yaia spune:
Alina, multa sanatate Oliviei, sper sa-i dati de capat!
Noua ne-a spus asa la telefon: febra mare din cauza de adenovirus, uite ca nu mai retin ce numar era foarte mare, 69 (oricum nu mi-a spus referinta) si daca nu cedeaza la antitermice, musai mers la spital, sub observatie, ca e grav daca nu cedeaza febra. Si la noi ceva doar la nurofen + supozitor Panadol, date deodata, ce 4 ore intre ele. Acum a cedat, Alexia e bine, dar pe antibiotic. bine ca nu mai e febra mare, ea saraca a avut si 40,3.