FIV Dr. ALBU DRAGOS 30

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, sa-mi spui musai maine cum fu :)...eu nu mai am rabdare

altesa, ca tot vorbiti de regim de sarcina... apoi eu am fost cuminte o perioada, nexam cafea, prajeli samd...acum mai scap insa cu masura, cafea maxim jumatate de cescuta, cola tot cam pe acolo...ceaiul oricum nu-mi place insa am inteles ca anumite ceaiuri nu ar fi ok, cel de tei scade tensiunea care si asa tinde sa fie mica...in rest nu m-am documentat fiindca nu m-a interesat subiectul.

Eu bag fructe la greu, de lapte mi se taiat de cand cu suprastimularea asa ca nu prea il mai pot vedea! Il inlocuiesc insa cu iaurt. Nu-mi prea bat capul mult cu dieta fiindca am observat ca oricum corpul cere ce-i trebuie. A, mi-am tarat barbatul la restaurant pe o mega ploaie ca doream musai ciorba de vacuta...insa asta e alta poveste :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Neata, fetelor! Eu sunt mare consumatoare de ceai, asa ca a trebuit sa ma informez, sa nu fac tampenii.

Aici am gasit mai multe info si o sa va ajute si pe voi, macar ca si informatie:

http://sarcina.pentrumamici.ro/sarcina-a/alimentatie-sarcina/plante-medicinale-interzise-in-sarcina
http://www.reclamamascataatentie/sarcina/sanatate-si-ingrijire/Ceaiuri-interzise-in-sarcina-a6570.html
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

hai mai fetelor sa nu exageram, sincer nu cred ca are cum sa faca rau un ceai (ca doar nu e de coca); eu beau cam 1l de ceai verde sau negru pe zi (facut din 2 pliculete) si mai beau si cate o cafea ca altfel dorm pe mine si nu pot munci deloc; acum fiecare cu parerea lui si fiecare face cum crede ca e mai bine pt el; ma duc sa-mi iau bolul de ceiut

Anna, parerea mea ( si subliniez asta) este ca, totusi, este un pic cam mult: in fiecare zi??????Si ceai verde, si negru si cafea????????
Se stie, ca excesul de cofeina nu este indicat in sarcina!

Si acum, hai sa fim seriosi ca il maniem pe Dumnezeu, putem sa ne abtinem de la atat lucru, ca nu murim 8/9 luni!
Cred ca cele care se chinuie si acum sa ramana insarcinate, ar face compromisuri mai mari de atat, dar in fine, fiecare cu parerea lui.....

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

neaaattttta gagicute mici cu si fara burtici

Anastasia, ai vazut - ceaiuri pt menstruatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bccami

neaaattttta gagicute mici cu si fara burtici

Anastasia, ai vazut - ceaiuri pt menstruatie

Nu am voie nimic, fetita....am intrebat ieri. Trebuie lasat sa vina singur, sa nu perturbam deva dupa aceea, in schema...
Eu stiam de iedera ca face minuni cu ciclul intarziat, dar nu vreau sa risc cu nimic...mi s-a spus sa nu iau nimic, ma conformez

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

hai mai fetelor sa nu exageram, sincer nu cred ca are cum sa faca rau un ceai (ca doar nu e de coca); eu beau cam 1l de ceai verde sau negru pe zi (facut din 2 pliculete) si mai beau si cate o cafea ca altfel dorm pe mine si nu pot munci deloc; acum fiecare cu parerea lui si fiecare face cum crede ca e mai bine pt el; ma duc sa-mi iau bolul de ceiut

Anna, parerea mea ( si subliniez asta) este ca, totusi, este un pic cam mult: in fiecare zi??????Si ceai verde, si negru si cafea????????
Se stie, ca excesul de cofeina nu este indicat in sarcina!

Si acum, hai sa fim seriosi ca il maniem pe Dumnezeu, putem sa ne abtinem de la atat lucru, ca nu murim 8/9 luni!
Cred ca cele care se chinuie si acum sa ramana insarcinate, ar face compromisuri mai mari de atat, dar in fine, fiecare cu parerea lui.....

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Corry are dreptate, nici un exces pana la urma nu e benefic in sarcina, mai ales in sarcina.
Anna, ceaiul verde inlocuieste cafeaua ca si potential de energizare, poate daca bei o ceasca ceai verde dimineata, nu iti mai cere organismul cafea. Si e mai bine sa consumi ceai verde pana spre dupa amiaza, spre seara provoaca uneori insomnii sau, chiar dc reusesti sa adormi, din cauza pulsului crescut, nu te vei odihni bine.
Iar cu ceaiul negru, eu zic ca daca bei ceai verde e mai bine sa ramai numai la el, ceaiul negru este si mai puternic..sa nu te superi, Anna, ca iti spun, dar iti si tie, ca si pt mine sau cineva drag, apropiat. Mai bine ne chinuim noi putin sau mai mult in timpul sarcinii, cu stari de somn, etc, dar sa fie copilutzii sanatasi. Prea multa cofeina creste riscul de a avea bebe hiperchinetici, agitati, etc...si doctorii recomanda cu moderatie.

Eu nu beau cafea deloc, nici ceai negru, dar verde chiar consum din cand in cand si am intrebat si aici pe forum sa vad ce stiu si spun si fetele, dar dc bei o ceasca de ceai verde dimineata, in loc de cafea, si apoi papitza de la micul dejun, cred ca te va inviora

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

mai nu stiu, eu nu sunt asa prapastioasa

ieri am baut o cafea si nu am mai baut ceai, azi mi-am facut in ceai negru si nu mi-am mai facut cafea; eu zic ca nu e exagerat
litru meu de ceai e facut din 2 pliculete pe care le las numai cateva minute la infuzat, deci pana la urma sunt 3 cani mai diluate
oricum il beau dimineata, nu mai beau dupa ora 3, si cafea oricum nu beau dupa amiza ca nu mai dorm, sau cel putin nu dormeam innainte, acum n-am testat

si cred ca un pic de teina/cofeina nu strica ca am tensiunea cam mica si asa poate se mai ridica putin si am si eu mintea mai limpede

ideea e ca-mi treb ceva care sa ma tina la verticala ca trebuie sa mai si muncesc, procedurile astea de fiv nu au fost ieftine din cate stiti si trebuiesc achitate si oricum nu pot sa stau ca o leguma numai in pat, ma simt si mai rau atunci

am sa vb maine si cu Albu, dar eu zic ca nu este exces si oricum nu beau (mai gust cate un pic de bere sau o gura de vin din cand in cand), nu fumez, mananc destul de sanatos sau cel putin incerc, deci zic eu ca sunt ok; oricum sper ca dupa trim I sa-mi fie mai bine si sa nu mai fiu asa lesinata, vad ca azi fiind mai frumos parca ma simt si eu mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Fetele, bagati majoretele inapoi la boxe, avem un mare faaaaas la IA.
Oricum, la cate peripetii am avut, ar fi fost si culmea sa ne reuseasca si din prima.
Oare cand sa ma duc la Albu ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infoFIV spune:

Buna, fetelor!
Cine ma poate ajuta cu un raspuns la o intrebare "tampa"
Ce inseamna, de fapt, Fertilizarea in vitro pe ciclu natural? Eu am rezerva ovariana redusa si trompe nefunctionale......si AMH mic....ma gandeam la oferta Medlife-ului....

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot;Endometrioza;Fiv 1 esuat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Fetelor, cum se afla care este rezerva de ovocite? este vreo analiza, ceva?

Mergi la inceput