FIV Dr. ALBU DRAGOS 30

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bccami analiza este AMH - hormonul anti-mullerian
uite aici despre ea
http://www.synevo.ro/hormon-anti-mullerian-amh/

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

qioa imi pare rau ca nu ai reusit ,parerea mea ca daca vrei sa lupti mai departe sa te prezinti la albu in a -2 a zi sau vb. telefonoic sa pregatiti urmatoarea IA .

eu asa faceam ma duceam peste el programata sau nu si ma strecura printre gravidute.

cat despre ceai sincer pana nu ajung la nutritionist nu risc nimic mi-am dorit prea mult copilul asta ca sa risc ceva.
acum fiecare face cum crede.

corry ,mirele babyblu voi a-ti consumat ceva ceai daca da ce? sincer simt nevoia sa beau ceva cald dar nu stiu ce,cafea oricum nu consum decat la ocazii speciale ,cola nici atat de ce sa ma apuc si eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Altesa - si eu simt nevoia in fiecare dimineata sa beau ceva cald, dar nu cafea.
Asa ca din cate am citit, pana m-am hotarat, am ajuns la concluzia ca ceaiul de lamaie e cel mai indicat.
Eu beau in fiecare dimineata si nu are contraindicatii :).
Pupici

rammy 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui infoFIV

Buna, fetelor!
Cine ma poate ajuta cu un raspuns la o intrebare "tampa"
Ce inseamna, de fapt, Fertilizarea in vitro pe ciclu natural? Eu am rezerva ovariana redusa si trompe nefunctionale......si AMH mic....ma gandeam la oferta Medlife-ului....

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot;Endometrioza;Fiv 1 esuat....

la oferta asta ma uit si eu acum, scrie ca e fara stimulare ovariana. banuiesc ca recolteaza doar ce produci in mod normal.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Fetele, bagati majoretele inapoi la boxe, avem un mare faaaaas la IA.
Oricum, la cate peripetii am avut, ar fi fost si culmea sa ne reuseasca si din prima.
Oare cand sa ma duc la Albu ?

QiaoBing imi pare rau
Si pe mine ma intereseaza FIV-ul pe ciclu natural, mai ales ca eu sunt suspecta de rezerva ovariana redusa. Oare ce sanse de succes are?

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infoFIV spune:

hmmmm.....oare care din cele doua variante sa aiba mai mult succes in cazul celor cu rezerva ovariana redusa?.....si oare este mai indicata pe ciclu natural in cazul AMH-ului mic? M-a cam pus pe ganduri, cand ajung la dr Albu o sa-l intreb de varianta asta, dar mai e pana atunci.....stie cineva mai multe despre asta?

Mergi la inceput

pestic nu ti-ai facut AMH-ul ? asta a fost prima analiza pe care mi-a cerut-o Albu cand am ajuns la el.
banuiesc ca sansele sunt mult mai mici decat la un FIV cu stimulare avand in vedere ca se recolteaza 1, hai 2, ovocite din care cine daca se obtine vreun embrion.
A vorbit careva cu Albu de procedura asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

InfoFIV, la FIV pe natural nu se mai da stimulare, se fac niste monitorizari din ziua 8 de ciclu si cand foliculul ajunge la dimensiunile necesare, 18-20 mm, se face punctia si apoi dupa cateva zile embriotransfer.
Ei dau varaianta cu 3 proceduri pt a strange cat mai multi foliculi din care sa obtina embrioni, pe care sa ii bage in grup inapoi. Si astfel mai multe sanse. Sau se poate intampla sa nu produci natural nici un folicul, ori folicul prost calitativ si sa nu aiba ce fecunda. Asa cu 3 proceduri poate strang ceva.
Eu sunt in situatia cu AMH mic si mi s-a propus FIV pe natural. De sanse ce sa zic, sunt mici oricum in cazul nostru.
Ideea e ca la noi ori cu stimulare, ori fara, tot putini foliculi producem. Asta e ideea.

Mergi la inceput

ahhaa, ma gandeam eu ca am putea in cazul pachetului de 3 proceduri sa adunam ce producem si sa facem un singut ET. dar si in cazul exista riscul ca dupa congelare embrionii sa nu se mai dezvolte.
ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

pestic nu ti-ai facut AMH-ul ? asta a fost prima analiza pe care mi-a cerut-o Albu cand am ajuns la el.
banuiesc ca sansele sunt mult mai mici decat la un FIV cu stimulare avand in vedere ca se recolteaza 1, hai 2, ovocite din care cine daca se obtine vreun embrion.
A vorbit careva cu Albu de procedura asta ?

Ba da, l-am facut, mi-a iesit bine: 2.5, insa dr. Albu zice ca raspunsul meu la stimulare nu a fost in concordanta cu AMH-ul si ca probabil s-a produs o eroare iar AMH-ul este mai mic. Asa ca, mi-a zis sa il repet luna viitoare in z 3 a ciclului.

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Mergi la inceput