FIV Dr. ALBU DRAGOS 30
Raspunsuri - Pagina 11
infoFIV spune:
speranta2, multumesc!
anul trecut in vara am facut AMH-ul si aveam 0.97....am obtinut 6 embrioni din care am transferat 4 desi niciunul din ei nu a fost de prim grad. Deci ceva-ceva s-a obtinut prin stimulare chiar si cu rezerva aceea....dr zicea ca e ok. Acum na, nimeni nu imi poate spune vreodata de ce nu au ramas acolo ca de prins ceva a incercat sa se prinda de mi-a iesit 5.94 beta.....La un control recent mi-a sugerat sa repet acest AMH, din pacate suspecteaza ca e in scadere.....
Mie nu mi-a spus de varianta asta cu fiv pe natural...nu stiu ce sa zic...in ce cazuri o fi mai eficienta?.... intr-adevar, cu o rezerva ovariana redusa nu prea ai cum sa produci mare lucru....doar ca "scapi" de stimulare.....
pestic spune:
Oare exista posibilitatea sa am AMH-ul bun dar sa nu raspund la stimulare?
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I
infoFIV spune:
As avea nevoie de un sfat....unde o fi mai bine sa fac acest AMH, la Medlife sau la Synevo?....ca bani tot aia ar fi...
infoFIV spune:
am gasit aceste info ptr cine e interesat(a)
http://www.imidoresccopii.ro/2011/05/03/ce-sunt-mini-protocoalele-fiv/
Din ce am citit aici, cred ca mi-am raspuns oarecum la o intrebare....pentru noi, cele cu endometrioza, varianta pe natural nu ar fi ok...."Urmatorul pas este recunoasterea faptului ca Clomid are efecte negative asupra endometrului. Aceasta este unul dintre motivele pentru care, in trecut, s-au inregistrat rezultate slabe in folosirea Clomidului pentru stimularea ovariana. Embrionii au mai putine sanse sa se implanteze intr-un astfel de endometru"
Sa inteleg ca Menopur si Puregon nu sunt daunatoare endometrului?
Nu mai pricep nimic
speranta2 spune:
Eu zic sa faci la Synevo, ca nu prea am incredere in Medlife. O alta fata, Rica, a facut a doua oara la Medlife si i-au dat o valoare cu mult mai mare si n-avea cum.. A treia oara, a facut la Synevo si i-a dat ceva pe aproape. Pana la urma, nu stiu ce sa zic si cu Amh-ul asta. Cat o fi de adevarat.....
infoFIV spune:
si eu tot catre Synevo inclin mai mult desi...mai mereu am retineri in a lua de bune toate rezultatele astea.....
O iau de la capat usor-usor cu pregatirile pentru o noua incercare....inutil sa va spun cam ce sentimente ma trec de la o zi la alta....Mai nou, trebuie sa fac salpingectomie ptr ca hidrosalpinxul din cauza caruia am clipsat trompele a crescut muuult ...si din explicatia doctorului durerile pelvine groaznice plus alte simptome pe care le am de ceva timp de la asta se trag....si iata cum am ajuns sa ma operez o data pe an, de 3 ani incoace
Anastasia_7 spune:
QiaoBing, imi pare foarte rau, dar cu speranta si credinta, mergem inainte...
Pestic, ma uitam la AMH tau si e mult mai mare decat al meu...eu am 1,85, cine stie ce surprize voi mai avea si eu.
Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Altesa, o sa dau aici un articol copy-paste, pt ca nu imi permite sa dau adresa de site, mi-o anuleaza din sistem, cu inca ceva sfaturi date de un dr in privinta ceaiurilor si plantelor in timpul sarcinii si dupa, care si la ce ajuta.
E in completarea listelor celorlalte cu plante interzise sau consumate cu moderatie:
----------------
Daca esti gravida cu siguranta ca stii sau ai fost avertizata sa nu iei medicamente. Bineinteles ca exista si unele permise in sarcina, dar trebuie sa le iei doar la recomandarea medicului, atunci cand sunt neaparat necesare. Simptomele de sarcina sunt neplacute pentru multe dintre viitoarele mamici. Dupa ce discuti cu medicul care iti urmareste sarcina, poti apela la plante medicinale. Multe femei spun ca le-au fost de folos.
Exista numeroase plante folositoare atat in timpul sarcinii, cat si dupa nastere. De asemenea, unele sunt sanatoase si pentru bebelusi. De ex. crema cu extract de galbenele pentru iritatia de scutec sau ceaiul de fenicul pentru colici.
In timpul sarcinii
- Coada calului Este o sursa naturala de calciu.
- Ghimbir Este permis pana la 1ml de tinctura/zi pentru ameliorarea greturilor matinale in sarcina. Se recomanda 2-3 picaturi o data.
- Maghiran Amelioreaza insomniile si depresia.
- Menta Se pun 2 ml de tinctura in apa fierbinte si se bea de 3 ori/zi pentru ameliorarea greturilor matinale, balonarii si arsurilor stomacale.
- Musetel Se recomanda o cana de ceai dimineata pe stomacul gol pentru greturile matinale din sarcina. Seara la culcare alunga insomniile.
- Papaya Consumata ca atare sau sub forma de ceai sau tablete reduce
balonarea si arsurile stomacale.
- Patrunjelul Are un continut bogat in vitamine si minerale. Atentie! Nu ai voie sa folosesti semintele. Sunt toxice si pot avea efecte grave asupra sarcinii.
- Psyllium Ajuta la ameliorararea constipatiei in sarcina. Se gasesc sub forma de pliculete de pulbere care se dizolva in apa.
- Radacina de unicorn fals Previne avortul.
- Ruccola - Are un continut bogat in vitamine si minerale. Atentie! Nu ai voie sa folosesti semintele. Sunt toxice si pot avea efecte grave asupra sarcinii.
- Scoarta de stejar alb Se foloseste sub forma de tablete pentru durerile determinate de hemoroizi.
- Telina - Are un continut bogat in vitamine si minerale. Atentie! Nu ai voie sa folosesti semintele. Sunt toxice si pot avea efecte grave asupra sarcinii.
- Urechea porcului - Se pun 2 ml de tinctura in apa fierbinte si se bea de 3 ori/zi pentru ameliorarea greturilor matinale.
In timpul travaliului
- Chimen Sub forma de infuzie sau tinctura amelioreaza durerile din timpul travaliului.
- Frunze de zmeura 1 cana de ceai/zi in ultimele 6-8 saptamani de sarcina si in timpul travaliului. Tonifica uterul si il pregatesc pentru nastere.
Dupa nastere
- Lucerna Are continut bogat de fier, vitamina K si proteine si ajuta la oprirea hemoragiei.
- Maghiran Are un efect pozitiv asupra depresiei.
- Ovaz Se foloseste ca tratament al depresiei postpartum. 20 de picaturi de tinctura in 50 de ml de apa, de 3 ori pe zi.
- Papadie Contine multe vitamine si minerale si previne defectele congenitale la bebelusi.
- Sanatatoare Infuzia concentrata se adauga in apa pentru baia de sezut ajuta la vindecarea epiziotomiei dupa nasterea naturala.
- Varec - Contine multe vitamine si minerale si previne defectele congenitale la bebelusi.
Dr. Diana Gradinaru"
-------------------
Va pup, sa va fie de folos la toate, si la fetele cu burticute si la cele cu burtici in viitor
Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Si mai adaug eu ceva, ca am uitat in mesajul de mai sus...coada calului ajuta si la echilibrarea retentiei de lichide in tesuturi, mai ales din al doilea si al treilea trimestru de sarcina, cand incep sa se umfle piciorele, mainile. Ajuta mult rinichii si se amelioreaza senzatia de greutate, de oboseala, de greutate in a respira, etc...
Parintele Arsenie Boca
ALTESA spune:
esti o comoara la casa omului si sa sti ca de cand ai postat ma gandesc sa schimb elevitulcu pregnatal o sa-l intreb si pe medic luni cand ajung la el.