FIV Dr. ALBU DRAGOS 30
Raspunsuri - Pagina 12
smufurash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui speranta2 Mai fetelor, voi ce intelegeti din articolul asta de pe site-ul Medlife? "ratuit! O procedura de fertilizare in vitro pentru femeile cu rezerva ovariana redusa Centrul de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana ofera femeilor cu rezerva ovariana redusa un pachet promotional pentru fertilizarea in vitro. Fertilizarea in vitro pe ciclu natural se adreseaza femeilor cu rezerva ovariana redusa sau celor peste 40 de ani. Aceasta reprezinta o procedura de reproducere asistata fara stimulare ovariana, care urmareste ciclul fiziologic al femeii. Costul este de 4.100 lei pentru o procedura si, respectiv, de 10.500 lei pentru un pachet de trei proceduri (una dintre aceste proceduri fiind gratuita pentru femeile care opteaza pentru pachetul de trei proceduri)." |
Imi cer scuze ca ma bag, dar ar trebui sa aflati daca procedura se plateste inainte sau dupa punctie. In clinica unde am facut si eu o procedura similara (FIV pe ovulatie naturala, fara stimulare, doar Pregnyl cu 24 de ore inainte de punctie), se plateste dupa punctie si doar daca este recoltat ovocitul, altminteri nu. Ar fi absurd sa platesti 4100 Ron doar pe 2-3 ecografii de monitorizare si un Pregnyl, in cazul in care nu se mai recolteaza ovocit si, deci, nu au ce fertiliza in vitro. In cazul FIV-urilor pe ovulatie naturala riscul de a pierde ovocitul inainte de punctie este mare.
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala --> nefinalizat
FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati -->
6+
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui ALTESA esti o comoara la casa omului si sa sti ca de cand ai postat ma gandesc sa schimb elevitulcu pregnatal o sa-l intreb si pe medic ,luni cand ajung la el. |
Altesa, ma faci sa
Unde se poate, se poate, unde nu...nu...uite, pe mine nu am reusit sa ma las graviduta si nici pe sot sa il tratez total de oligoastenoteratospermie...
Altesa, sa stii , fetita, ca eu recomand cu tot sufletul Pregnatal, mai ales ca rezolva si probl de constipatie, tranzit,acumulare lichid in membre, v-am mai spus, verisoara mea avea mari probleme, f mari pot spune, si ii afectase si rinichii, etc..nici eu nu stau prea bine cu tranzitul si Pregnatalul are si Omega 3 in compozitie, etc....sa nu se creada ca fac reclama produsului, ca nu e cazul, doar ca e f bun si complet si pt mama si pt bebe.
Nu este obligatoriu sa luati toate cele 7 tablete dintr-un plic pe zi, cum simtiti si in functie de ce mai luati voi pe langa, alte vitamine....sa nu fie nici prea multe. Eu am sunat la firma, iar fetele de acolo sunt f dragute si m-au lamurit.
Eu voi ramane pe Pregnatal, cand va fi sa am pui in burtica. Am vazut pe neamurile mele cum lucreaza
Altesa, iti trimit PM cu contactul direct de la distribuitorul in farmacii si plafare, iti aduce produsul ac, au curierul lor personal, al firmei, si platesti cu un sfert sau cu jumate din cat ai plati dc il iei din farmacie. Cand sunt mai multe maini, asa se intampla, iar la noi in tara se dubleaza preturile dintr-un foc.....
Cred ca doar Farmacia Tei e posibil sa aiba preturi la fel sau numai usor marite fata de cele cu care vand cei de la Secom, dar in rest, pe unde am cautat eu, sunt mult umflate fata de cum pleaca de la firma-mama.
gata, ca m-am lungit prea mult si va fac capusorul calendar

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui ALTESA fetele cum fac si eu sa pun la semnatura acolo jos o burtica cu 6 +? |
In asteptarea ciclului, cred ca am inceput sa fac haz de necaz...nu mi-am recitit postarea anterioara inainte sa o afisez si m-am speriat cat de lung a iesit ce am scris si de cate ori iti scrisesem numele...cine citeste si nu stie despre ce e vorba exact, are impresia ca am scris tipand...
Pentru afisare la baza fiecarui mesaj,Altesa, intri in Cont -> Editare Profil , iar la baza, jos detot, vezi ca ai 2 rubrici :
1) Mai multe despre mine
2) Optiuni profil
Intri pe Optiuni profil si iti apar mai multe variante de selectat, iar prima are legatura cu ce cauti tu -> Semnatura. Si acolo introduci textul si selectezi sa iti apara automat la fiecare postare. Eu asa am facut cu citatul din Parintele Arsenie Boca.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
simonia spune:
numai clomifenul micsoreaza endometrul, puregonul, gonalul, nu.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
bccami spune:
Salutare gagicutelor
Nu mai spune nimeni nimic?!
Sa aveti o zi frumoasa
Ca sa apara la semnatura
, mergi unde ti-a zis Anastasia si pui intre paranteze patrate cuvantul gravired (plus ce mai vrei tu sa scrii - de ex 6 +) si iti va aparea asa cum iti doresti.
sa ramanem gravidute
bccami spune:
Vad ca nu mai spune nimeni nimic.
S-au epuizat toate subiectele sau ce s-a intamplat cu voi?
Va provoc tot eu la discutii - desi m-au programat pe 31 mai la dr Albu, cred ca maine am sa ma postez acolo cu toate documentele si sa-i cer parerea in ce priveste cazul meu.
Inca sunt nedumerita daca sa fac sau nu laparoscopia.
Acum 2 sapt eram convinsa sa o fac, sapt trecuta mi-am schimbat decizia, iar azi, urmare unei discutii cu o cunostinta medic ginecolog la militar (el spune sa fac), nu mai stiu incotro sa o iau.
Credeti, din ce il cunoasteti pe dl dr Albu, ca daca exista o sansa cu laparoscopia imi va recomanda sa o fac? Sau este genul acela care, data fiind suma luata pe FIV, imi va recomanda direct FIV?
Nu il cunosc personal si de aceea am nevoie de parerile voastre despre dansul. Am nevoie de inca o parere care sa ma convinga 100%, adica am nevoie de un medic care sa fie obiectiv si sincer.
Astept cu interes raspunsurile voastre 
Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre 
ALTESA spune:
bccami daca albu iti spune sa faci laparo atunci fa-o
mie mi-a recomandat-o dupa 2 IA esuate desii toate analizele mele eraqu f. bune nu bune cu exceptia menstrei neregulate.
si sotul sta f .bine si totusi 4 ani nu s-a intamplat nimc.
la laparo mi s-a pus acelasi diagnostic enervant (sunteti perfect sanatoasa nu aveti nimic) preferam sa am ceva sa pot trata eu eram vesnic sanatoasa dar copii ioc .
iti spun sincer ca mi-a parut rau ca m-au taiat si ghiorlanit insa am ajuns la cloncuzia ca macar efectul de lavaj mecanic a fost bun chiar daca nu mi s-a gasit ceva anume macar a mai facut curat pe acolo![]()
anastasia scrie-mi si mie pe pm ce ii dai tatului tau pt. diabet am si eu soacra cu diabet.
ALTESA spune:
vai ce m-am enervat parca acum am picat din pom nu gasesc editare profil sau nu intru unde trebuie in cont.

imi deseneaza si mie cineva"?
bccami spune:
Altesa, vezi ca ti-am scris mai sus cum sa-ti pui la semnatura graviduta cu 6 +.
As vrea sa stiu in ce zi a cm te-ai dus la laparo pt ca pe mine m-a pacalit sapt trecuta, pe 13, ca-mi vine (niste pete maronii) dar dupa 2 zile totul s-a dus.
Date fiind ovarele micropolichistice nici eu nu am c.m. regulat si nu stiu cand va veni exact. Dr de la militar mi-a zis ca ma pot duce oricand si maine, chiar.
Fiind tanar si cu mai putina experienta ca dr Ion, inclin sa ascult sfaturile dr Ion, adica in prima zi de menstruatie sa sun pt programare la laparo.
Parerea dr Albu plus experientele voastre ma vor ajuta mult.
Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre