FIV Dr. ALBU DRAGOS 30

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

bccami eu m-am dus la laparo fix in ziua a 14 a nu stiu sa-ti spun de ce asa am fost programata insa eu am facut laparo la filantropia cu dr. peltecu ca nu m-a tinut buzunarul sa fac la medlife.

cand i-am spus lui Albu a parut multumit ca l-am ales pe Peltecu.(e un domn la 50 de ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

bccami eu m-am dus la laparo fix in ziua a 14 a nu stiu sa-ti spun de ce asa am fost programata insa eu am facut laparo la filantropia cu dr. peltecu ca nu m-a tinut buzunarul sa fac la medlife.

cand i-am spus lui Albu a parut multumit ca l-am ales pe Peltecu.(e un domn la 50 de ani)

Daca fac laparo merg la Giulesti, la dr Ion Ionut. La el am mers pana acum si am incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, sa zici cum a fost. Eu nu mai am rabdare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Daca fac laparo merg la Giulesti, la dr Ion Ionut. La el am mers pana acum si am incredere.

Cami, puiule, scuza-ma pt disparitia in masa, cred ca a sunat si ieri si nu ti-am raspuns,am vazut dimineata, cand mi-am luat tel.din poseta, ca am rupt legatuta cu toata lumea.. mi-a fost f rau si azi a fost la fel, ma doare burta si am crampe puternice, cred ca tb sa vina, dar pe mine nu m-a durut niciodata burta in perioada asta a lunii, in fine...
Analizele de la mutatii intarzie si ele sa vina odata, nu mai am rabdare nici cu ele...
Cami, eu zic, parerea mea, ca daca dr Albu va considera si e ferm convisn ca la laparo se poate rezolva ceva, sigur iti va da unda libera.
Nu e genul de dr sa se avante direct la FIV fara toate variantele eliminate din grafic.
Noi am avut cu el cateva discutii, dialog liber, pe langa FIV si chiar ne-a impresionat ca pe unele subiecte tabu, gen costuri si altele, el era de alta parere decat gandeste un dr , in general. E stilul dr. Ion Ionut, ca sa intelegi ce vreau sa spun,la capitolul acesta. Si ca temperament la fel. De profesionalism, nu mai tb sa vb eu, se stie ca e un dr f bun.
Altesa, ai PM

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

QiaoBing, tu cand ti-ai facut analizele le-ai facut tot pe acestea pe care le-am facut eu acum, de au venit mai repede rezultatele sau au fost si altele in plus sau minus?
Mi-am cam pierdut rabdarea...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

gata maruscha, am fost
de data asta a facut eco pe burta, s-a uitat putin la ei, i-a masuta el acolo dar nu mi-a zis cat au, mi i-a aratat putin si a zis ca sunt ok

apoi s-a uitat pe analize, mi-a dat sa repet toxoplasmoza la 2 luni parca, urocultula in fiecare luna parca a zis si sa fac anticorpii Anti RH ca eu am negativ si sotul pozitiv, in rest a zis ca e ok si ne vedem pe 9 iunie pt eco de 12 sapt/trim I

a zis sa continui cu elevit 1/zi, acid folic 5mg la 2 zile si utrogestanul tot 3/200 mg pe zi, i-am zis eu ca am cam renuntat la cel de la pranz si a zis sa-l iau pe gura

a si i-am zis ca am fost cam lesinata sapt trecuta si a zis sa beau cate o cafea, i-am zis ca ma baut ba cafea, ba ceai negru sau verde si a zis ca e ok, nu e nici o problema

si plec si in Creta din 01-08 iunie si i-am zis si a zis f bine

te asteptam pe tine acum, succes maine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

gata maruscha, am fost
de data asta a facut eco pe burta, s-a uitat putin la ei, i-a masuta el acolo dar nu mi-a zis cat au, mi i-a aratat putin si a zis ca sunt ok

apoi s-a uitat pe analize, mi-a dat sa repet toxoplasmoza la 2 luni parca, urocultula in fiecare luna parca a zis si sa fac anticorpii Anti RH ca eu am negativ si sotul pozitiv, in rest a zis ca e ok si ne vedem pe 9 iunie pt eco de 12 sapt/trim I

a zis sa continui cu elevit 1/zi, acid folic 5mg la 2 zile si utrogestanul tot 3/200 mg pe zi, i-am zis eu ca am cam renuntat la cel de la pranz si a zis sa-l iau pe gura

a si i-am zis ca am fost cam lesinata sapt trecuta si a zis sa beau cate o cafea, i-am zis ca ma baut ba cafea, ba ceai negru sau verde si a zis ca e ok, nu e nici o problema

Anna, cred ca ai fost emotionata foc sa iti vezi prichindeii, bine ca a fost totul in regula si ti-a dat liber dr si la vacanta, asta e de foarte bine!
Fetita, scuza-ma , poate ai mai spus in alte capitole, dar nu mai am rabdare sa caut, tu acum esti la prima sarcina?
fata si bebeii

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

gata maruscha, am fost

super vesti :), bravo...ciudatel ca nu ti-a spus cat au, insa daca facem socoteala si daca 9 iunie iunseamna 12 saptamani, apoi cred ca e bine :). parca vad caq iar vom fi una dupa alta, insa este minunat :)

daca te lasa sa pleci s-n vacanta si sa bei una alta...e perfect! inseamna ca ai o sarcina fara probleme. ma bucur mult pentru tine, sa vad ce-mi zice si mie maine.. taare curioasa sunt mai ales ca de 3 saptamani nu l-am mai vazut pe prichindel :).

ps. ma bucut mult ca eco e pe burta ca nu mi s-a taiat de transvaginala! :)

Mergi la inceput

adica mi s-a taiat de transvaginala...iar ma grabesc si-s incoerenta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

anna ma bucur pt tine ca ai o sarcina usoara si iti doresc sa fie asa pana la final.
maruscha te asteptam si pe tine cu vesti bune
anastasia eu am facut atunci foarte multe analize, pe langa cele genetice, si de coagulare, autoimunitate, markeri infeciosi, iar termenele difereau de la o categorie la alta. pe masura ce o analiza era gata o vedeam pe site.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput