FIV Dr. ALBU DRAGOS 30
Raspunsuri - Pagina 14
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing anna ma bucur pt tine ca ai o sarcina usoara si iti doresc sa fie asa pana la final. maruscha te asteptam si pe tine cu vesti bune anastasia eu am facut atunci foarte multe analize, pe langa cele genetice, si de coagulare, autoimunitate, markeri infeciosi, iar termenele difereau de la o categorie la alta. pe masura ce o analiza era gata o vedeam pe site. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Multumesc,QiaoBing
, hai ca mai trag aer in piept de cateva ori, poate vin pana vinerea asta...„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
bccami spune:
Pupici la burtici, multa sanatate si o sarcina usoara
Anastasia,
. Ce crezi, am vreo sansa sa intru maine la dr Albu daca ma duc pe la ora 13?
am sunat ieri la numarul acela dar nu mi-a raspuns nimeni si ma gandeam sa merg maine la ei, poate printre programari ma ia si pe mine sau poate sunt pers care nu mai vin.
Va pup fete frumoase. Pe maine
Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre 
corry_28 spune:
| citat din mesajul lui anna_a gata maruscha, am fost de data asta a facut eco pe burta, s-a uitat putin la ei, i-a masuta el acolo dar nu mi-a zis cat au, mi i-a aratat putin si a zis ca sunt ok apoi s-a uitat pe analize, mi-a dat sa repet toxoplasmoza la 2 luni parca, urocultula in fiecare luna parca a zis si sa fac anticorpii Anti RH ca eu am negativ si sotul pozitiv, in rest a zis ca e ok si ne vedem pe 9 iunie pt eco de 12 sapt/trim I a zis sa continui cu elevit 1/zi, acid folic 5mg la 2 zile si utrogestanul tot 3/200 mg pe zi, i-am zis eu ca am cam renuntat la cel de la pranz si a zis sa-l iau pe gura a si i-am zis ca am fost cam lesinata sapt trecuta si a zis sa beau cate o cafea, i-am zis ca ma baut ba cafea, ba ceai negru sau verde si a zis ca e ok, nu e nici o problema si plec si in Creta din 01-08 iunie si i-am zis si a zis f bine te asteptam pe tine acum, succes maine |
Ce smechera esti...
La doctor ai expus altfel chestia cu cofeina, ai folosit ,,ba,,, noua ne-ai dat de inteles ca in fiecare zi cafea + ceai ( 1 litru)...
Inchei subiectul, fiecare procedeaza cum crede!
Asa m-a chemat si pe mine...
Maine merg si eu la control, au inceput sa mi se umfle picioarele si gleznele tare tare.
Altesa, eu nu am mai raspuns la intrebarea ta, deoarece am considerat ca ti-ai dat seama din ceea ce i-am spus Annei.

Maruscha, tu cand mergi la control?

Apropo, v-ati inscris la odisee?Ca sa va urmaresc acolo
Pup restul gastii (tare dragi imi sunteti cum ciripiti voi de AMH, de laparo, etc)

Mirela

26+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui bccami Pupici la burtici, multa sanatate si o sarcina usoara Anastasia, . Ce crezi, am vreo sansa sa intru maine la dr Albu daca ma duc pe la ora 13? am sunat ieri la numarul acela dar nu mi-a raspuns nimeni si ma gandeam sa merg maine la ei, poate printre programari ma ia si pe mine sau poate sunt pers care nu mai vin. Va pup fete frumoase. Pe maine Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre ![]() |
Cami, nu stiu daca la 13, noua ne-a spus ca dimineata la prima ora il gasim si ne poate strecura printre pacienti, asta insemnand 8-9-10...acum, nu stiu daca mai sutn si alte variante.
Dar ma mira ca nu a raspuns nimeni la nr pe care ti l-am dat, pt ca acest nr mi-a fost dat si mie pt a contacta receptia de la departamentul de materno-fetal...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:

au venit "ruuuussssiiiiiiiiiiiiiii"!!!!
Stiu, par nebuna, dar ma bucur tare de mica mea bucurie mare...![]()
Macar pot incepe trat.din timp.
Ca sa vedeti cum isi face corpul de cap, ieri era ziua limita, azi s-a hotarat sa vina...bine ca a venit acum, nu mai comentez nimic.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
ALTESA spune:
anastasia bravoooo acum si mai incolo cand nu o sa-ti vina din cauza celor 2 liniute o sa scot majoretele
coryy da mi-am dat seama cm mi-am dat seama ca nu tot ce se scrie pe aici e sincer ,uneoru mai mult te incurca
fata serioasa si bebeii.
bccami daca Albu te va vedea la usa nu te va refuza crede-ma ca am fost de nenumarate ori neprogramata din lipsa de spatiu si tot si-a facut o portita si pt. mine.
de ex pe 23 mai merg la el neprogramata chemata chiar de el.mie mi-a zis ca dupa ora 14.00 isi face timp de mine.
anna_a spune:
mersi fetelor
anastasia, e prima sarcina, obtinuta la FIV 1 (2 IA nereusite), cauza infertilitatii masculina (anticorpi); asa ca eu imi consider sarcina ca o sarcina obtinuta natural
corry, nici nu i-am spus ca beau cafea initial, i-am spus numai ca am fost cam lesinata sapt trecuta si el mi-a recomandat sa beau cate o cafea; abia atunci i-am zis ca am mai baut si cafea si ceai si a zis ca e ok; dupa cum am zis fiecare face ce vrea si ce crede ca e bine, eu imi vad sarcina ca o sarcina obtinuta normal asa ca nu cred ca am riscuri mai mici sau mai mari; si am vazut femei care beau cafea cu bolul si fumeaza si altele si copii sunt ok, oricum toate chestiile ajung ca copil abia dupa ce sunt procesate de organismul mamei, deci cred ca ajung oricum f putin; iar cei care se nasc cu probleme sunt din cauze genetice pe care nu prea ai cum sa le previi, pana la urma asta e motivul opririlor in evolutie si avorturilor spontane.
In fine, nu ma cert cu nimeni, fiecare face cum vrea; eu sunt asa sperioasa si nici nu cred in cresterea copilului (dupa nastere) intr-un bol de sticla, ca am auzit tot felul de aberatii cu sterilizat biberonul dupa 5 minute, aruncat laptele dc a stat 5 min, cumparat nu stiu ce apa speciala de e 10-20 lei litrul, hai sa fim seriosi; in fine, sa ajungem acolo si vedem ce vom face
o seara buna fetelor
anna_a spune:
si inca ceva, doar de informare asa, mi-am luat azi si protocolul de crioprezervare si se pare ca am fost FIV 60/31.03.2011; deci cam 20/luna, faca ceva banuti ML si nenea Albu
cam superficial azi la eco totusi, ma asteptam sa-mi dea masurile si detalii
mai intreba cineva cand sa mearga, eu as zice sa mergi pe la 17, ultimele 2 dati am mers la ora asta si era super liber, nu nebunia aia de dimineata
9+ cu

Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui anna_a mersi fetelor anastasia, e prima sarcina, obtinuta la FIV 1 (2 IA nereusite), cauza infertilitatii masculina (anticorpi); asa ca eu imi consider sarcina ca o sarcina obtinuta natural corry, nici nu i-am spus ca beau cafea initial, i-am spus numai ca am fost cam lesinata sapt trecuta si el mi-a recomandat sa beau cate o cafea; abia atunci i-am zis ca am mai baut si cafea si ceai si a zis ca e ok; dupa cum am zis fiecare face ce vrea si ce crede ca e bine, eu imi vad sarcina ca o sarcina obtinuta normal asa ca nu cred ca am riscuri mai mici sau mai mari; si am vazut femei care beau cafea cu bolul si fumeaza si altele si copii sunt ok, oricum toate chestiile ajung ca copil abia dupa ce sunt procesate de organismul mamei, deci cred ca ajung oricum f putin; iar cei care se nasc cu probleme sunt din cauze genetice pe care nu prea ai cum sa le previi, pana la urma asta e motivul opririlor in evolutie si avorturilor spontane. In fine, nu ma cert cu nimeni, fiecare face cum vrea; eu sunt asa sperioasa si nici nu cred in cresterea copilului (dupa nastere) intr-un bol de sticla, ca am auzit tot felul de aberatii cu sterilizat biberonul dupa 5 minute, aruncat laptele dc a stat 5 min, cumparat nu stiu ce apa speciala de e 10-20 lei litrul, hai sa fim seriosi; in fine, sa ajungem acolo si vedem ce vom face o seara buna fetelor |
Ok, Anna, multumesc! Te-am intrebat ca si la mine e situatia cu RH negativ, sotul pozitiv, iar cauza infertilitatii- oligoastenoteratospermie sotul, anticorpi antispermatici nu avem nici unul. Deci, e oarecum similar cazul ns cu al vs.
Nu eram lamurita cum sta treaba cu dozarea hormonala in sarcina, cu RH negativ, daca apar anticorpii de la prima sarcina sau nu...
Dar oricum vorbim pe forum si te voi urmari pe parcursul sarcinii si vad ce iti spune tie dr, pe parcurs.

Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
Anastasia meriti o
de incurajare !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt