FIV Dr. ALBU DRAGOS 30
Raspunsuri - Pagina 15
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing Anastasia meriti o de incurajare !--------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
QiaoBing, esti dulce foc ca de fiecare data!! Daca imi dai o majoreta de pe acum, chiar si de incurajare, mi-o iau in cap dupa aceea si o sa ma alint mai tarziu, o sa cersesc dupa mai multe
Nu e mare lucru, poate, la prima vedere , dar la cata rabadre si asteptare a fost in mine zilele astea si cu ciclul si cu rezultatul la analize, mai apuc sa respir si eu putin si ma bucur chiar si pentru pasii mititei...
De acum, Doamne, ajuta pt mai departe si cu Dumnezeu inainte!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
ALTESA spune:
anastasia hai ca m-am uitat si eu acum sa vad daca mi-au aparut analizele eu le-am facut luni pe 9 Mai si nimic chiar 2 saptamani in cap le ia sa le fca?
tu cand le-ai facut ? cand vezi rezultatul sa imi zici si mie.
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui ALTESA anastasia hai ca m-am uitat si eu acum sa vad daca mi-au aparut analizele eu le-am facut luni pe 9 Mai si nimic chiar 2 saptamani in cap le ia sa le fca? tu cand le-ai facut ? cand vezi rezultatul sa imi zici si mie. |
Altesa,eu le-am facut pe 6 mai, ar fi deja 9 zile lucratoare de atunci....
Bineinteles ca spun cum au iesit, cum aflu, cum dau raportul
Sper ca macar pana la sfarsitul sapt.sa fie gata, pentru ca acum asteapta si dr Albu rezultatele, sa vedem cum sunt.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui ALTESA anastasia hai ca m-am uitat si eu acum sa vad daca mi-au aparut analizele eu le-am facut luni pe 9 Mai si nimic chiar 2 saptamani in cap le ia sa le fca? tu cand le-ai facut ? cand vezi rezultatul sa imi zici si mie. |
Acum m-am trezit din ce ai spus,ALTESA,nu am percutat din prima ziua in care ai spus ca le-ai facut.
Tu le-ai facut chiar dupa mine, eu-vineri, tu- luni
Asta inseamna ca ar cam trebui sa fie gata unele dupa altele

Parintele Arsenie Boca
anna_a spune:
anastasia, i-ai facut sotului si testul MAR? sunt anticorpii din sperma, nici noua nu ne-au iesit din sange si cand am facut FIV i-a facut acest test (pe care se pare ca-l fac numai de cateva luni), daca-i are slabe sanse pe natural sau IA (ca sa nu zic zero), chiar si la FIV trebuie neaparat ICSI
cu RH-ul din cate am mai auzit, am si o prietena insarcinata, cam la a 2-a sarcina apar anticorpii si se face un vaccin dupa prima nastere; dar pana atunci se testeaza la 2 luni parca a zis Albu
9+ cu

Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui anna_a anastasia, i-ai facut sotului si testul MAR? sunt anticorpii din sperma, nici noua nu ne-au iesit din sange si cand am facut FIV i-a facut acest test (pe care se pare ca-l fac numai de cateva luni), daca-i are slabe sanse pe natural sau IA (ca sa nu zic zero), chiar si la FIV trebuie neaparat ICSI cu RH-ul din cate am mai auzit, am si o prietena insarcinata, cam la a 2-a sarcina apar anticorpii si se face un vaccin dupa prima nastere; dar pana atunci se testeaza la 2 luni parca a zis Albu 9+ cu ![]() |
Mai Anna, nu l-am facut , analiza aceasta MAR nu e facuta, am facut doar anticorpii din sange, dar e aceeasi situatia ca la mutatii, nu ne-a spus nimeni sa le facem. Noi am fost dispusi sa facem toate analizele pe care nu le aveam deja facute, sa stim ce e in neregula cu noi..., dar de care nu ni s-a spus, cum sa le facem?!
Anna,dar MAR nu au integrat-o oarecum in spermograma normala sau se face la cerere?
Ma gandesc ca oricum, la punctie si recoltare si de la sot, isi va da seama oricum embriologul dc sunt sau nu anticorpi, daca face sau nu ICSI...
Am o intrebare, insa, daca la MAR i-a iesit sotului tau anticorpi prezenti, i-a dat dr ceva pt ameliorare sau pentru a-i neutraliza intr-un fel? Sau nu exista trat?
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
apropo, imi poate explica si mie cineva rezultatul la testul MAR indirect ?
la noi a fost asa:
nr
mobili analizati: 400
IgG control pozitiv: 82% (la 3 min) 89% (la 10 min) -> interpretare: pozitiv
IgG control negativ: 11% (la 3 min) 22% (la 10 min) -> interpretare: negativ
Valori de referinta:
IgG control pozitiv > 80% == pozitiv
IgG control negativ < 20% == negativ
Vad ca IgG control negativ la 10 min e putin mai mare. Verbal ni s-a zis doar ca e bine, testul a iesit negativ.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
maripet spune:
Anastasia, bine ca te-ai linistit.
Acum cu Dumnezeu inainte. Eu am inceput Diphereline deja. Am avut o intreaga aventura cu prima injectie. Eu mi le fac singura. Am pregatit seringa tot si cand sa bag acul in burta am lesinat. Mi-am revenit, am mai facut o incercare si iar mi s-a facut rau. Abia din a 3-a incercaremia reusit si asta pentru ca m-am lungit in pat si asa mi-am facut-o. Acum sunt as.
Apropo, se face doar jumatate de fiola de diphereline. Eu am crezut prima data ca se foloseste sicealalta jumatate a 2 a zi, dar dupa ce am citit prospectul, l-am sunat pe dr si mi-a spus ca nu, trebuie aruncata. Nu prea e ok sa aruncam jumatate de tratament, chiar daca dipherelin nu este chiar scump.
Eu vineri fac si prima eco la ora 8,30
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing apropo, imi poate explica si mie cineva rezultatul la testul MAR indirect ? la noi a fost asa: nr mobili analizati: 400IgG control pozitiv: 82% (la 3 min) 89% (la 10 min) -> interpretare: pozitiv IgG control negativ: 11% (la 3 min) 22% (la 10 min) -> interpretare: negativ Valori de referinta: IgG control pozitiv > 80% == pozitiv IgG control negativ < 20% == negativ Vad ca IgG control negativ la 10 min e putin mai mare. Verbal ni s-a zis doar ca e bine, testul a iesit negativ. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Fetelor, eu chiar incep sa ma enervez pe situatia asta...stau cu 4 spermograme in fata , toate facute in ultimele 6 luni incoace nicaieri nu imi apare nici un MAR...m-am uitat si pe spermocultura, sa fiu sigura...
Analiza asta se face la cerere separat de spermograma sau e inclusa in spermograma? Nici pe site nu am gasit analiza asta denumita separat, ca o analiza individuala..
Mi-e ciuda pe situatie, ca nu se stie prea bine ce si cum sa facem cu analizele astea , sa fie bine, sa stim de la inceput cu ce arme plecam pe "front"...
Anna, te rog sa ne explici tu putin, in mare, cum le-ai facut tu, macar de curiozitate, daca noi nu le mai facem, macar sa ramana ca nota informativa pe forum pt alte fete care citesc sau vor citi de acum incolo...
Sa nu pateasca ca noi

Parintele Arsenie Boca
anna_a spune:
acum 3 sapt cand am fost la eco am vazut ca au facut si un pachet de infertilitate masculina cu spermograma, spermocultura si testul MAR, dar nu cred ca ti-l fac automat daca nu il ceri; adica dc nu ai rezultatul nu s-a facut
oricum, dc faceti FIV, ti-l fac atunci, eu zic sa nu-l mai trimiti sa-l mai chinui sa mai dea inca o proba, ca o sa-l faca la FIV oricum
nu se da nici un tratament, nu exista, n-am inteles f bine dc anticorpii astia vor fi intotdeauna sau depinde de probe si se mai schimba in timp, din care am mai citit pe net, nu se stie f mult despre asta, dar se pare ca sunt niste proteine care se lipesc pe coada, gat sau capul spermatozoidului si nu-l lasa sa mai innainteze si sa patrunda ovulul; oricum nu cred ca se stie f multe despre asta si despre cauzele infertilitatii masculine in general
sotul a tot facut tratamente in ultimul 3 ani cu toate chestiile alea branca ursului, zinc, seleniu, conzina Q10, vitamine A, C, E, spirulina, omega 3 si alte din astea. Am fost si la Tg Jiu la Andritoiu si am dat si acolo o gramada bani pe miere si chestii, dar sincer mari schimbari nu au fost
de ce problema asta la barbati asa tineri si sanatosi, care nu beau, nu fumeaza, nu au nici un fel de probl de sanatate, nu se stie, poate toate chimicalele astea din macare (desi noi incercam sa mancam cat mai sanatos, nu mancam mezeluri si chestii cu e-uri), poate poluarea sau stresul, poate cernobalul, cine stie, asta e; nu s-a putut pe natural am incercat FIV, am avut noroc si ne-a iesit, daca nu ne iesea, asta e mai incercam, mai exista si adoptiile si altele in viata
oricum, ce e ciudat e ca noi cate cica suntem sanatorsi tun, asa ne zic toate analizele, nu am putu face si toti betivii, fumatorii, drogatii, care manaca orice, se impuiaza ca iepurii; dar asta viata, nu e dreapta
9+ cu