FIV Dr. ALBU DRAGOS 30
Raspunsuri - Pagina 16
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maripet Anastasia, bine ca te-ai linistit. Acum cu Dumnezeu inainte. Eu am inceput Diphereline deja. Am avut o intreaga aventura cu prima injectie. Eu mi le fac singura. Am pregatit seringa tot si cand sa bag acul in burta am lesinat. Mi-am revenit, am mai facut o incercare si iar mi s-a facut rau. Abia din a 3-a incercaremia reusit si asta pentru ca m-am lungit in pat si asa mi-am facut-o. Acum sunt as. Apropo, se face doar jumatate de fiola de diphereline. Eu am crezut prima data ca se foloseste sicealalta jumatate a 2 a zi, dar dupa ce am citit prospectul, l-am sunat pe dr si mi-a spus ca nu, trebuie aruncata. Nu prea e ok sa aruncam jumatate de tratament, chiar daca dipherelin nu este chiar scump. Eu vineri fac si prima eco la ora 8,30 ![]() |
Mariped, am intrat in ceata , fetita, cu ce ai spus de Diphereline...dar pe cutie scrie ca e de 0,1 mg, pe schema mea data de lucia vaduva scrie ca sa fac o injectie Diphereline 0,1....de ce se face doar jumatate de fiola?
????
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
anastasia uite poveste minunata: noi am facut spermograma cu 2 saptamani inainte de IA si nici urma de test MAR fie el direct sau indirect (nici nu auzisem de el). pe foaia pe care am primit-o la IA scria ca sa ridic rezultatul la test cand ma duc sa fac beta.
bine, ma gadesc ca la noi nu s-a pus problema sa o facem inainte pt ca abia ramasesem natural. ma gandesc si eu ca proasta insa, daca tot vor sa o faca, de ce nu o fac INAINTE de procedura !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
anna_a spune:
Anastasia,
nici eu nu am stiut de ea, au facut-o ei la FIV automat, nu e inclusa automat in spermograma sau spermocultura, ca nici cand faci spermorama nu-ti face automat si spermocultura dc nu ceri si se pare ca se face numai de anul asta
Qiao, nu stiu ce sa zic, dc ei au zis ca e bine, atunci o fi, ai vb cu embriologul?
noua ne-au iesit asa
IgG pozitiv = 97% la 3 min si 100% la 10 min====interpretare = pozitiv
IgG negativ = 16% la 3 min si 24% la 10 min ===interpretare = pozitiv
deci din cate vad noi eram pozitivi la amandoua, voi depasiti numai putin la primul si a2-lea e nagativ, deci probabil ca e bine dc asa au zis
9+ cu

QiaoBing spune:
| citat din mesajul lui anna_a oricum, ce e ciudat e ca noi cate cica suntem sanatorsi tun, asa ne zic toate analizele, nu am putu face si toti betivii, fumatorii, drogatii, care manaca orice, se impuiaza ca iepurii; dar asta viata, nu e dreapta |
subscriu !
si nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la cazul cu femeia aceea extrem de grasa care a nascut, dar saraca a murit la ceva timp dupa. in carti scrie peste tot ca obezitatea e cauza de infertilitate. si cum, suflete, au reusit
sa ajunga la tinta ? i-a trimis din prastie ? ---------------------------------------------
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui anna_a acum 3 sapt cand am fost la eco am vazut ca au facut si un pachet de infertilitate masculina cu spermograma, spermocultura si testul MAR, dar nu cred ca ti-l fac automat daca nu il ceri; adica dc nu ai rezultatul nu s-a facut oricum, dc faceti FIV, ti-l fac atunci, eu zic sa nu-l mai trimiti sa-l mai chinui sa mai dea inca o proba, ca o sa-l faca la FIV oricum nu se da nici un tratament, nu exista, n-am inteles f bine dc anticorpii astia vor fi intotdeauna sau depinde de probe si se mai schimba in timp, din care am mai citit pe net, nu se stie f mult despre asta, dar se pare ca sunt niste proteine care se lipesc pe coada, gat sau capul spermatozoidului si nu-l lasa sa mai innainteze si sa patrunda ovulul; oricum nu cred ca se stie f multe despre asta si despre cauzele infertilitatii masculine in general sotul a tot facut tratamente in ultimul 3 ani cu toate chestiile alea branca ursului, zinc, seleniu, conzina Q10, vitamine A, C, E, spirulina, omega 3 si alte din astea. Am fost si la Tg Jiu la Andritoiu si am dat si acolo o gramada bani pe miere si chestii, dar sincer mari schimbari nu au fost de ce problema asta la barbati asa tineri si sanatosi, care nu beau, nu fumeaza, nu au nici un fel de probl de sanatate, nu se stie, poate toate chimicalele astea din macare (desi noi incercam sa mancam cat mai sanatos, nu mancam mezeluri si chestii cu e-uri), poate poluarea sau stresul, poate cernobalul, cine stie, asta e; nu s-a putut pe natural am incercat FIV, am avut noroc si ne-a iesit, daca nu ne iesea, asta e mai incercam, mai exista si adoptiile si altele in viata oricum, ce e ciudat e ca noi cate cica suntem sanatorsi tun, asa ne zic toate analizele, nu am putu face si toti betivii, fumatorii, drogatii, care manaca orice, se impuiaza ca iepurii; dar asta viata, nu e dreapta 9+ cu ![]() |
Anna, hai sa vezi coincidenta

Si noi am ajuns la Andritoiu, am tinut tratament amandoi cu Centaur si mai erau cateva produse, batoane de propolis si altele 1 an intreg, am luat chiar si pt parinti...dar in afara de faptul ca erau bune la gust,nu am vazut nici un efect la analize...
Nici al meu sot nu bea deloc, nici bebe macar, nu a fumat niciodata, face sport de la 13 ani si uite, spermograma e varza...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui QiaoBing
subscriu ! si nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la cazul cu femeia aceea extrem de grasa care a nascut, dar saraca a murit la ceva timp dupa. in carti scrie peste tot ca obezitatea e cauza de infertilitate. si cum, suflete, au reusit sa ajunga la tinta ? i-a trimis din prastie ? --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Scoate QiaoBing niste perle cateodata de te rastorni de ras, chiar daca e ras cu plans...

Faza cu prastia e tare, dar uite ca in unele cazuri se poate...
Eu, ca sa ma mentin cat de cat normala la cap,imi impun sa ma gandesc doar ca : ce e al nostru e pus de Doamne Doamne deoparte si cand trebuie sa vina bebe, vine. Ca altfel, daca ne gandim la toate, innebunim detot....
Eu fug la nani, va pup pe toate!
Mariped,sa nu ma uiti , fetita, cu elucidatul pt Diphereline, nu am inteles cum e cu concentratia, poate avem diferita schema, poate la tine este nevoie de mai putin si la mine de toata fiola, ca altfel, cum de nu mi s-a spus ca de fapt se face jumate de fiola si nu una intreaga/ Daca faceam de capul meu, doar respectand schema si faceam cine stie ce tampenii?!

Parintele Arsenie Boca
anna_a spune:
anastasia daca ti-a zis sa faci 1 fiola de diphereline faci una, mai tarziu s-r putea sa-ti mai reduca doza, asa a fost la mine; depinde cum reactionezi la stimulare
si e asa cum zice maripet, faci jumate si restul arunci; daca ti se recomanda jumate
9+ cu

QiaoBing spune:
pai zi si tu, mai Anastasio, cum sa nu ma bufneasca rasul/plansul cand pe
ai sotului i-a spalat, frezat si dus cu limuzina pana aproape de locul de intalnire, ovocita era scoasa la interval la momentul optim, numa buna de curtat, iar ei ... s-or fi oprit la bere pe traseu, au adormit in sant si au ratat interceptarea.
---------------------------------------------
bccami spune:
pt fete
Anastasia, bravo iubita
.
pt asta
Va puuuuupppppppppppp 
![]()
Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre 
maripet spune:
Anastasia este posibil ca tie sa-ti fi dat toata fiola din cauza faptului ca nu stai foarte bine cu AMH
Eu am avut AMH foarte bun. De fel ovulez in fiecare luna. In vreo 2 randuri de ecografii se vedea ca in luna respectiva am 2 ovule, deci gemeni.
La mine problema sunt trompele, restul este foarte bine pus la punct.
Bine, mai nou sotul are niscai probleme pe care abia le-am descoperit si ne-a recomandat ICSI
Mie mi-a dat dl dr schema de tratament. M-a sunat el personal sa-i confirm adresa de email si pe urma ca am primit-o.
Tot pe emailul lui personal sau prin mesaje pe telefon comunic si ce mai am pe parcurs de intrebat.
Mai suna si intreaba o data ca sa stai linistita