FIV Dr. ALBU DRAGOS 30

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, totul e ok :), se dezvolta normal si are dimensiuni ok, 28 mm parca...

in rest discutia a decurs cam ca la tine, toxoplasma la 2 luni (mi-am si facut-o ca tot eram acolo), mentin aceeasi medicatie, nu am scapat de clexane.

in rest nu a zis nimic de restrictimancare si bautura, insa la bunul simt imi dau seama ca nu e momentul sa ma apuc de alcool si tigari :)...

singurul nor ar fi cele 2 pisici pe care le am si-mi insenineaza zilele si pe care va trebui sa le tin cat mai la distanta...asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

ma bucur ca esti bine maruscha
cat despre mancare eu nu prea pot sa mananc, mi-e tot timpul foame, dar nu-mi place nimic si manac numai putin si parca niciodata nu ma satur. Nici apa nu-mi mai place nici minerala, nici plata, parca e sarata sau acra; in fine poate ca nu e asa rau ca sper sa nu fac 100 tone; dar mi-e o foameeee, abia astept sa plec in concediu, sa am acolo zeci de mancaruri la alegere

a fost asa o linste si o plictiseala azi

9+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor,
Ne-am tot invartit in jurul cozii si intr-un final tot la noi la mare o sa mergem in concediu ... desi initial voiam sa plecam undeva afara... Sper sa fie frumos.Mergem la Olimp ....mi s-a parut ok.
Anastasia ma bucur ca ti-a venit
anna_a, maruscha80 va pup, ma bucur ca piticutii sunt bine!Multa sanatate va doresc!
Pup toate fetele si piticutii

Medicamente: 2 fiole Puregon 300 IU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Ziua buna

Asssaa, sa va relatez eu ce-am facut ieri...
Am fost prezenta la ML la ora 13.30 si am asteptat 2 ore sa intru la dl doctor albu. Neavand programare nici nu ma asteptam la altceva. Oricum, nu conteaza timpul cat conteaza ca am vb cu dr.
I-am facut un scurt istoric al situatiei mele si ne-a dat sa facem analize plus ca mi-a zis ca se gandeste la laparoscopie dar dupa ce fac analizele si ma vede la ecograf intre ziua 10-12.
Analizele sunt:
-analize uzuale (VDRL/RBW.HIV, Ag HBs, Ac HCV);
-Examen chlamidia-col, examen mycoplasma + ureaplasma;
-serologie Torch;
-dozari hormonale;
-spermograma+/- spermocultura+/- test MAR;
-anticorpi antispermatici (femeie);
-trombofilii (inclusiv mutatiile);
Probabil ca multe dintre voi v-ati facut analizele astea si as vrea sa stiu unde le-ati facut si cat v-au costat.
Anastasia - pupa fata la Hungary acolo .

Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

[quote]citat din mesajul lui bccami

Ziua buna

Asssaa, sa va relatez eu ce-am facut ieri...
Am fost prezenta la ML la ora 13.30 si am asteptat 2 ore sa intru la dl doctor albu. Neavand programare nici nu ma asteptam la altceva. Oricum, nu conteaza timpul cat conteaza ca am vb cu dr.
I-am facut un scurt istoric al situatiei mele si ne-a dat sa facem analize plus ca mi-a zis ca se gandeste la laparoscopie dar dupa ce fac analizele si ma vede la ecograf intre ziua 10-12.
Analizele sunt:
-analize uzuale (VDRL/RBW.HIV, Ag HBs, Ac HCV);
-Examen chlamidia-col, examen mycoplasma + ureaplasma;
-serologie Torch;
-dozari hormonale;
-spermograma+/- spermocultura+/- test MAR;
-anticorpi antispermatici (femeie);
-trombofilii (inclusiv mutatiile);
Probabil ca multe dintre voi v-ati facut analizele astea si as vrea sa stiu unde le-ati facut si cat v-au costat.
Anastasia - pupa fata la Hungary acolo .

deci d-aia am asteptat eu pana la 16:45 desi aveam programare la 15:30...interesant.... :). in fine, bine ca nu am pierdut si programarea sotului...trebuia sa ajungem in celalalt capat de oras in 45 min.

bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Va rog cine imi poate trimite pe PM adresa de email a Dlui Dr.Albu.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Maruscha sincer nu stiu ce sa-ti zic, daca e din cauza mea . Inaintea mea au mai intrat vreo 4-5 doamne care aveau programare plus ca a mai avut o operatie si inca ceva prin spital.

Sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetele
Stiti cumva ,daca este maine dimineata la Medlife dr albu?Ma gandesc ca poate are o punctie,ET,monitorizare etc?

Bafta multa fetelor care sunt in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neata
daca mie z2-3 imi pica in week-end cand sa imi fac hormonalele ? sau mai bine zis unde ? la mmf recolteaza sambata ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Sambata se recolteaza la MedLife-Grivita.

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Neata
daca mie z2-3 imi pica in week-end cand sa imi fac hormonalele ? sau mai bine zis unde ? la mmf recolteaza sambata ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput