FIV Dr. ALBU DRAGOS 30

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

multumesc mult.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Qiao, chiar acum vb cu o prietena si mi-a recomandat sa nu fac analize sambata pt ca le tin la frigider pana luni.
Analizele hormonale se fac intre zilele 2-5, asa ca daca ti se intampla sa vina ”rusii” joia sau vinerea, atunci mergi luni la prima ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

deci d-aia am asteptat eu pana la 16:45 desi aveam programare la 15:30...interesant.... :). in fine, bine ca nu am pierdut si programarea sotului...trebuia sa ajungem in celalalt capat de oras in 45 min.

bafta multa!

Aaaa, am fost si eu la control ieri, si am intrat tot pe la 16.45.
Poate ne-am vazut? Doar ca eu nu am fost la Albu, ci la Chisleag.
Ai fost cu sotul?

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Maruscha sincer nu stiu ce sa-ti zic, daca e din cauza mea . Inaintea mea au mai intrat vreo 4-5 doamne care aveau programare plus ca a mai avut o operatie si inca ceva prin spital.

Sorry

nu-ti fa griji , inca sunt toleranta..era insa o femeie cu burta pana la gura care capiase asteptand ... tot ce sper eu ca femeile care se baga intre programari sa aiba intradevar urgente...altfel ce rost mai au programarile?! Plus ca atunci cand iti vine randu' tinde sa te expedieze fiindca stie ca e in intarziere...si asta e naspa!

am facut si eu asta, insa mi-era rau de la hiperstimulare...daca am dileme trimit sms sau ma programez cand poate omu'.

in fine, asa-s eu cu corectitudinea ...nu te supara . Bine ca ai aflat niste raspunsuri si iti doresc sa fie totul ok ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

tot ce sper eu ca femeile care se baga intre programari sa aiba intradevar urgente...altfel ce rost mai au programarile?! Plus ca atunci cand iti vine randu' tinde sa te expedieze fiindca stie ca e in intarziere...si asta e naspa!

Programarile sunt....
Nu cred ca am intrat vre-o data la ora la care eram programata...
Dar in schimb am asteptat si eu cate doua ore, de-mi venea sa ma duc invartindu-ma
Am ajuns sa stam pe la usi ca la spitalele de stat, doar ca aici stam pe bani mai multi

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Nu mi se intampla des sa ma duc fara programare, dar chiar nu stiam ce sa fac ...
Aveti dreptate, nu e placut sa astepti 2 ore mai ales atunci cand ai programare. Dar asta tine de politica clinicii sau a spitalului.
Fiind fuga asta continua dupa bani, se fac programari la 15 min intre paciente, nemaitinand cont de operatii, vizite la paciente, urgente s.a.
Poate daca ar pune programarile la 30/45 min, ar fi loc si pt situatii neasteptate, paciente neprogramate...

Asa ca, sistemul e de vina si faptul ca noi ne complacem in situatia data.

Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

fetele, eu nu am avut ghinion decat de 2 ori sa astept cam 2 ore si atunci pt ca dr era in spital cu o urgenta.
ultima data eram prima pe lista la ora 12, dar am plecat inainte sa apara dr fiind fugita in "pauza" de la servici, mi s-a zis sa ma intorc pe la 19.30-20.00, dar mai bine la 20.00. ma si gandeam cat de decalate or sa fie programarile. Ei bine, am ajuns pe la 19.50 si era sa il ratam pe dr. se pregatea sa plece pt ca nu mai avea pe nimeni.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

anastasia tu nu ai primit rezultatele?

cat de naspa e la mine daca mi-a iesit asa?

MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA.

MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

altesa, cred ca trebuie sa iei urgent legatura cu dr de la fundeni. Nu cred ca-i de glumit.
Si eu astept rezultatul la PAI-uri saptamana viitoare.Stau cu sufletul la gura pana atunci.
un weekend placut tuturor

Mergi la inceput

ALTESA esti mutanta cu acte in regula. urgent la Fundeni !
ar fi bine sa incepi tratamentul cu anticoagulant.
da un tel inainte sa vezi daca este d-na dr. ai nr pe prima pag la Trombofilia. daca e, da fuguta azi.

IA mai 2011 Medlife - nereusita

Mergi la inceput