FIV Dr. ALBU DRAGOS 30

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

acum sa scriu mai pe indelete.
situatia nu e prea roza, dar nu trebuie sa intri in panica. din cauza acestor 3 mutatii exista un RISC de formare de mini-cheaguri care sa opreasca alimentarea bb si acesta sa se opreasca in evolutie.
injectiile cu anticoagulant (Clexane, faxiparine, Innohep etc) ajuta la mentinerea sangelui cat mai fluid si elimina acest risc.
pt trombofilice se recomanda un aport sporit de acid folic si B-uri. de aceea dr U recomanda Femibion in loc de Elevit care contine acid folic natural care se asimileaza mai bine de catre organism.
Asa ca nu pierde timpul. Si urgent o eco sa vezi cum e bb.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Deci, altesa, am intrat pe site si vad ca s-au afisat si la mine PAIurile
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I NU A FOST IDENTIFICATA.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN STARE HOMOZIGOTA
Pe langa astea stiam ca am doar
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR
Sa vad cand imi iese si factorul XIII, iar saptamana viitoare sa fac si homocisteina. Deci honeys ai avut dreptate, daca le-asi fi facut inainte de FIV, poate il analizam pe bb-le meu peste 9 luni si nu la stadiul de 6 saptamani din punct de vedere genetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

tinuta vad ca tu ai un PAI homozigot. asta e forma mai urata decat cea heterozigota. MHHFT ce forma e ca nu ai zis.

Anastasia te-ai uitat si tu de rez, vad ca s-au afisat.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Of tinuta, draga mea, eu nu vreau dreptate d'asta!!!

Eu vreau sa scriu aici ca inainte trebuie sa faceti mutatiile si pai-urile si tot ce trebuie, nu numai profilul ala cu lista de analize de pe lista dlui doctor.

Vad ca ultimei paciente care a scris aici i-a zis si de mutatii; or fi si pai-urile acolo? Nu stiu
DAR VA ROG eu sa le faceti; nu vreti sa faceti ca mine chiuretaj cu lacrimi (scriu asta sa va trezesc la realitate).

fata draga tinuta si inteleg perfect

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Altesa, suna-l pe Albu si intreaba-l ce sa iei. O sa iti zica sa iei Clexane, mai mult ca sigur. Dupa aia, cand ai timp te duci si la hematolog si vezi daca doza e ok. Albu de obicei da de 0.4, asta e cea mai uzitata, nici prea mica, nici prea mare.
M-ati innebunit cu Uscateasca asta. Eu m-am dus la ea la MEdsana, ca am zis sa evit aglomeratia de la spital si mi-a zis sa merg la spital ca acolo putem discuta mai mult si sa imi dea si niste analize care la privat sunt scumpe. Eu am MTHFR 677 heterozigot si PAI-urile la fel si mi-a zis ca nu e chiar asa de grava situatia. Eu nu stiu ce sa mai inteleg?! Oricum eu nu sunt gravida acum.
Eu zic ca exista si alti hematologi in tara asta, nu numai Uscateasca.
Nu mi s-a parut ok comportamentul ei. Am platit o consultatie degeaba, ca sa imi zica sa merg la spital, ca trageau de ea la Medsana ca de cal mort. N-am putu sa vorbim de telefoanele primite de la receptie. Pai la spital cum e frate?! Nu pot sa cred ca e mai bine ca la privat.
Altesa, eu te sfatuiesc sa te duci la hematolog, nu neaparat Uscatesca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Ma scuzati, poate am fost prea acida. Altesa, cel mai important e sa faci Clexane si pana la urma dr ginecolog e cel care decide , cat Clexane iei sau nu.
Cami, stii ca are tripleti, si de o luna aproape nu mai ia Clexane, la indicatia ginecologului. N-a mai fost la Uscateasca.
Ca sa stai linistita, consulta si un hematolog.
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

legat de recoltarea de sange pt. analize sambata si pastrarea lor la frigider, nu trebuie sa va faceti probleme, nu se baga pur si simplu la frigider, se pregatesc in prealabil.
daca trebuie sange din z. x atunci trebuie recoltat in ziua x. conteaza cantitatea de hormoni care se gasesc in sange in acea zi si nu a 2 sau a 3-a zi.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

speranta,cu tot respectul...nu medicul ginecolog decide doza de Clexane pe care trebuie sa si-o administreze o pacienta cu trombofilie ci hematologul.
ca in Romania mai toti medicii se simt nitel polivalenti... ginecologii se baga peste hematologi si invers-ca sa ne referim strict la ce ne intereseaza pe noi, asta e iarasi la fel de adevarat.
si nu as vrea sa se inteleaga ca o propavaduiesc pe madam Uscatescu..pentru ca nu-s o fana de-a ei.

da' uite ca-mi vine in minte o discutie recenta avuta cu un medic din alta tarisoara decat Romanika noastra in care acesta spunea nu poate recomanda in numele hematologului o doza de Clexane..ca poate avea o parere personala dar persoana in cauza ar trebui sa respecte sfatul primit de la hematolog.
asa mi-ar place sa se intample si in Romania si poate o sa se intample intr-o zi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ce vroiam sa spun de fapt este ca o persoana cu trombofilie trebuie sa mearga la un hematolog si sa-i urmeze sfatul/tratamentul....ca asa e normal.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Mai, eu eu fost la dr U, n-am fost si la alt hematolog, dar acolo, la spital, in camera aia aglomerata a avut timp de mine. Mi-a citit tot profilul, mi-a pus intrebari, mi-a facut profil pt problemele mele, cu o analiza in paralele cu ce tratamente dau cei din Ungaria. Eu chiar cred ca perfecta pentru mine, judecand dupa numarul de gravidute si tipul de raspunsuri oferite fiecareia la coada. Or mai fi si altii, nu zic nu, dar dumneaei e dedicata si merge mereu la conferinte in domeniu - lucru foarte important, zic eu.
Si da, acolo se fac analize gratuit, dimineata si seara ai rezultatele (nu stiu unde se mai intampla asta), cu tot cu tratamentul aferent. Gratuitatea e foarte importanta in infertilitate, unde totul costa, si intr-o sarcina obtinuta prin FIV, unde ai gauri mari.
Nu ca tin cu dumneaei, dar impotriva chiar nu am de ce sa fiu.
Pupici

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput