FIV Dr. ALBU DRAGOS 30

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Gratuit! O procedura de fertilizare in vitro pentru femeile cu rezerva ovariana redusa

asa era titlul...

Chiar m-a enervat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta2

Buna,

Cami e bine, pe cat e posibil in situatia data. Sta numai in pat, nu mai are cine stie ce sangerari, a rezolvat-o si cu constipatia. Multumeste fetei care a scris de Pregnatal.
Se roaga sa reziste cat mai mult, acum are 18 saptamani, spera sa ajunga macar la 34. Isi face griji constant pt bebei.

Buna, fetelor, la mine inca e zero....am facut un test , dar de aiurea, am vrut sa exclud total aceasta varianta, desi stiam ca nu aveam cum sa fiu...am trimis mail dr si daca nu vine nici maine, decalam totul cu o saptamana, acum sa vedem....

Speranta2, eu scrisesem de Pregnatal, eu va sfatuiesc pe toate gravidutele si pe cele care urmeaza sa devina, sa luati Preganatal, v-am povestit deja, am in familie cazuri de sarcini cu probleme, sarcini chimica, constipatie, etc iar copiii s-au nascut sanatosi si frumosi. Ajuta si la dezvoltarea corecta a plamanilor, mai ales in cazuri in care e posibil sa se nasca inainte de termenul de 9 luni , cazuri de gemeni, tripleti...

Verisoarele emle l-au cumparat direct de pe site-ul distribuitorului oficial pe Romania, e mai ieftin asa, dar il gasiti si in plafare, poate in unele cu acelasi pret.

Va pup, ma duc sa ma inchid iar in carapace pana imi trece oful

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

scuze pt greselile de mai sus, pe ici pe colo, acum le-am vazut.

sunt in viteza ca plec de la serviciu..

va pup pe toate!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

am intrat si noi azi in 6 saptamani si deja se vede burta ca sunt balonata rau si sanii s-au umflat si ma dor.

pana ieri eram lesinata de foame iar azi pana la 14.00 nu am putut sa mananc nimic de greata.

sa va intreb ceva:
o fi vreo chestie faptul ca cu vreo 5 zile inainte de conceptie am frecat baia si rosturile de la gresie cu detartrant si clor?ca am inhalat ceva cat am stat cu nasu in solutii.

Mergi la inceput

Altesa, ce stiu sigur este ca in perioada de graviditate, trebuie avut cat mai putin contact direct si, mai bine, deloc cu orice fel de substanta toxica, trebuie folosite manusi de protectie obligatoriu atunci cand se umbla cu substante chimice de curatare, etc...
Cat despre ce spuneai, nu cred ca e posibil sa fi inhalat atat de mult clor, inainte de conceptie, mai ales ca totusi au fost 5 zile, din cate spui, diferenta, intre un moment si celalalt. Expunerea la radiatii sau ultrasunete e intr-adevar periculoasa, cu cateva luni inainte de sarcina.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

tocmai de frica radiatiilor de 4 ani stau cu carii in gura ca ma gandeam ca in orice momentpot ramane si uite asa am ramas cu maselele nefacute .

si au ajuns intr-un asa hal incat cred ca tocmai in srcina or sa ma apuce durerile ,am 2 de scos si doc mi-a zis ca nu se apuca de ele fara radiografie si ca tre sa fiu constienta ca teebuie sa astept 6 luni daca vreau sa fac un bebe.

acu ,credca nici anestezia aceea nu e indicata si in viu nu suport ce ma fac ?

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui ALTESA

tocmai de frica radiatiilor de 4 ani stau cu carii in gura ca ma gandeam ca in orice momentpot ramane si uite asa am ramas cu maselele nefacute .

si au ajuns intr-un asa hal incat cred ca tocmai in srcina or sa ma apuce durerile ,am 2 de scos si doc mi-a zis ca nu se apuca de ele fara radiografie si ca tre sa fiu constienta ca teebuie sa astept 6 luni daca vreau sa fac un bebe.

[/quote}

Altesa...nu stiu ce sa iti spun, pe partea aceasta stomatologica, tb sa te consulti cu dr, insa mie dr Ion Ionut si dr Albu mi-au spus sa imi rezolv ce alte probl de sanatate mai am si abia apoi sa ne apucam serios de operatiunea FIV.

Stomatologia era inclusa. Asta era acum 7-8 luni in urma. Si am pierdut 3 masele de minte in 20 minute, fara a exagera, atat a durat, am ramas cu sechele dupa,o perioada, dureri de cap.

De aceea, nu cred ca te mai lasa acum sa mai faci vreo procedura la stomatologie, dar dc ai probl.cu dantura, cu carii, etc sa iei calciu suficient de mult, cat sa ajunga si pt bebe si pt tine, iar dc nu iti place ceaiul verde sau iti e teama sa nu te agite, dimineata si seara clateste-te pe dinti cu ceai verde.

Pe langa faptul ca e antioxidant, are un puternic efect anti-carii si anti-tartru. Asta mi-a spus mie dr stomatolog, ca trat. preventiv pt carii si tartru.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Altesa...nu stiu ce sa iti spun, pe partea aceasta stomatologica, tb sa te consulti cu dr, insa mie dr Ion Ionut si dr Albu mi-au spus sa imi rezolv ce alte probl de sanatate mai am si abia apoi sa ne apucam serios de operatiunea FIV.

Stomatologia era inclusa. Asta era acum 7-8 luni in urma. Si am pierdut 3 masele de minte in 20 minute, fara a exagera, atat a durat, am ramas cu sechele dupa,o perioada, dureri de cap.

De aceea, nu cred ca te mai lasa acum sa mai faci vreo procedura la stomatologie, dar dc ai probl.cu dantura, cu carii, etc sa iei calciu suficient de mult, cat sa ajunga si pt bebe si pt tine, iar dc nu iti place ceaiul verde sau iti e teama sa nu te agite, dimineata si seara clateste-te pe dinti cu ceai verde.

Pe langa faptul ca e antioxidant, are un puternic efect anti-carii si anti-tartru. Asta mi-a spus mie dr stomatolog, ca trat. preventiv pt carii si tartru.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

si de ceaiurii ma feresc ca mie frica sa nu beau ceva care sa-i faca rau lui bebe.

in schimb sunt prietena cu produsele lactate de cand ma stiu, adica manac 300 g branza pe zi ,beau 1 l de lapte un, iaurt,sau sana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

hai mai fetelor sa nu exageram, sincer nu cred ca are cum sa faca rau un ceai (ca doar nu e de coca); eu beau cam 1l de ceai verde sau negru pe zi (facut din 2 pliculete) si mai beau si cate o cafea ca altfel dorm pe mine si nu pot munci deloc; acum fiecare cu parerea lui si fiecare face cum crede ca e mai bine pt el; ma duc sa-mi iau bolul de ceiut

Mergi la inceput