FIV Dr. ALBU DRAGOS 30
Raspunsuri - Pagina 7
maruscha80 spune:
noi am intrat in 9 saptamani nu? Mormolocul ala cu coada se transforma in fat, isi formeaza placenta, i se formeaza unele altele...d-aia! am inteles ca saptamana asta se exacerbeaza anumite simptome.
Tu facusi burtica? la mine deja se vede, s-au prins unele colege. Bine, eu sunt slaba tar si orice gram in plus se observa.
pestic spune:
Buna fetelor,
Asa imi plac discutiile astea despre burtici si "mormoloci" imi vine sa va
Pe mine m-a busit o racealaaaaaaaa ...ma ustura nasul, gatul ... nasol.
Ne-am hotarat sa cautam o destinatie misto si sa plecam in vacanta... va zic ce gasesc.
fetele si burticile cu "mormoloci"
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I
anna_a spune:
pai mai avem un pic 1-2 zile si se termina si saptamana 9, si intram in 10
nu stiu, dar m-au mancat de tot mormolocii aia, vitaminele le-am luat, cu mancatul stau mai prost, nu prea am chef, treb sa fie cineva acasa sa-mi dea, seara mananc cu sotul, ziua mai ciugulesc asa
eu facusem ceva burtica dinnainte de sarcina, vad ca in greutate inca nu am luat, dar s-a mai umflat un pic burta
bccami spune:
Salutare la fete
nu mai fac laparo si am sunat azi la ML si m-au programat pt consultatie la dr Albu abia pe 31 mai . am rugat-o pe dna care a raspuns, ca daca cumva se elibereaza vreun loc, sa ma contacteze. as vrea sa ma apuc sa fac analizele.
si pe voi tot asa tarziu v-au programat sau ati procedat altfel?
fetele care deja ati trecut de etapa asta, ce parere aveti - sa ne facem analizele? (macar pe cele uzuale). le va lua dl dr in considerare sau ne va trimite sa le repetam?
dozarile hormonale care v-au fost recomandate si in ce zile?
anastasia, unde te-ai ascuns? esti suparata? vorbeste cu noi fetita, descarca offul aici
anna, nu mai retin , tu ai ramas graviduta in urma fiv?
qiao, pe cand testul cu 2 liniute?
QiaoBing spune:
AM SI EU MAJORETE !!!!!
mercic pestic. sa speram ca vin cu vesti bune maine.
bccami eu aveam deja o parte din analize cand am ajuns la Albu, le-a taiat de pe lista si le-am facut doar pe restul.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
maruscha80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pestic Buna fetelor, Asa imi plac discutiile astea despre burtici si "mormoloci" imi vine sa va |
merci pestic
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a pai mai avem un pic 1-2 zile si se termina si saptamana 9, si intram in 10 nu stiu, dar m-au mancat de tot mormolocii aia, vitaminele le-am luat, cu mancatul stau mai prost, nu prea am chef, treb sa fie cineva acasa sa-mi dea, seara mananc cu sotul, ziua mai ciugulesc asa eu facusem ceva burtica dinnainte de sarcina, vad ca in greutate inca nu am luat, dar s-a mai umflat un pic burta |
:) nu i bai ca nu s-a umflat inca burtica, la mine de abia dupa sapt 19 a inceput sa se vada, acum se vede super bine! si e greu sa te misti cu burta.
asa ca mai bine luati-o incet, desi va inteleg perfect dorinta sa se vada burtica, ca asa eram si eu! ce placere imi face sa va citesc!!! doamne ajuta.
de camercam ce mai se stie? e bine ?
_
26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
speranta2 spune:
Buna,
Cami e bine, pe cat e posibil in situatia data. Sta numai in pat, nu mai are cine stie ce sangerari, a rezolvat-o si cu constipatia. Multumeste fetei care a scris de Pregnatal.
Se roaga sa reziste cat mai mult, acum are 18 saptamani, spera sa ajunga macar la 34. Isi face griji constant pt bebei.
speranta2 spune:
Mai fetelor, voi ce intelegeti din articolul asta de pe site-ul Medlife?
"ratuit! O procedura de fertilizare in vitro pentru femeile cu rezerva ovariana redusa
Centrul de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana ofera femeilor cu rezerva ovariana redusa un pachet promotional pentru fertilizarea in vitro.
Fertilizarea in vitro pe ciclu natural se adreseaza femeilor cu rezerva ovariana redusa sau celor peste 40 de ani. Aceasta reprezinta o procedura de reproducere asistata fara stimulare ovariana, care urmareste ciclul fiziologic al femeii.
Costul este de 4.100 lei pentru o procedura si, respectiv, de 10.500 lei pentru un pachet de trei proceduri (una dintre aceste proceduri fiind gratuita pentru femeile care opteaza pentru pachetul de trei proceduri)."
I-am scris lui Vaduva si mi-a zis ca preturile sunt alea care mi le-a dat, adica 4100 o procedura si 10500 2 proceduri.
Adica?!
Eu sunt cam proasta....
Ii dau un nou mail si o intreb ce rost are articolul de pe site. Raspunde ca e de fapt o reducere de 2000 ron!