FIV Dr. ALBU DRAGOS 30

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neata fetele !
Nici eu nu sunt la mare. stau cumintica pe langa casa omului Ieri am avut program de curatenie si am simtit ca o jena/tensiune plus intepaturi in patea de jos a abdomenului asa ca am luat repede un no-spa si l-am lasat pe sot sa smotruiasca singurel. pana marti/miercuri cand aflu rezultatul la test mai bine nu risc.
Anastasia tine-te tare ! si mie imi facea figuri cand nu tebuia - ba venea mai repede, ba intarzia de ma facea sa dau bani pe teste aiurea.
bccami imi pare rau, eu nu am cum sa te ajut, nu am nici cea mai vaga idee cum e cu laparoscopia. ce nici HSG nu am apucat sa fac, m-am dus, mi s-a facut rau pe hol inainte sa intru, i-am speriat pe toti cand m-am insirat pe jos cat sunt de lunga si peste 2 sapt am aflat ca sunt insarcinata. nici eu nu mai am trompa dreapta, iar de stanga am aflat ca functioneaza prin proba practica.
altesa bebe isi face simtita prezenta !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Pestic, o intrebare scurta, tu inainte de punctie, cand ti-a spus dr ca ai un inceput mic de endometrioza, ai avut vreodata simptome de asa ceva in vreun fel? Sau atunci ai aflat prima data?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Buna Anastasia
Stiam de la laparoscopie (din vara lui 2010) ca am un inceput de endometrioza insa nu stiam ca in stadiul asta afecteaza calitatea ovocitelor .... asta am aflat inainte de ET. Eu am crezut ca tot endometrioza a fost de vina si pt raspunsul slab la stimulare insa dr Albu mi-a zis, la consultatia de Lunea trecuta ca nu asta e cauza ci probabil o rezerva ovariana scazuta.Mi-a spus sa repet AMH-ul (desi l-am facut la Medlife)pt ca imi iesise in limite normale iar dansul crede ca de fapt este mai mic.Simptome de endometrioza nu am avut cu exceptia durerilor la menstruatie.
fetele si burticile

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Mergi la inceput

hello,
fetele, cum e cu beta la medlife ? e parte din procedura ? sa ma duc la MMF sa-mi recolteze ? nu stiu cum sa fac sa nu astept pana a 2-a zi la pranz sa aflu rez. nu ma duc maine, cu toate ca abia ma abtin, dar ma pregatesc pt marti .
sa ma laud ce vointa am: am ramas fara hartie igenica dar il astept pe sot sa ia cand se intoarce pe seara de la bunici, nu de alta dar parca vad ca daca ies iau si test de la farmacie si i-am promis ca nu o fac
macar mi s-a ridicat putin moralul cand am fosta la cumparaturi dimineata (si am uitat de hartie ). ma uitam la creme de fata si tipa care era la raion mi-a atras atentia ca ma uit la ceva recomandat femeilor peste 40 de ani. cand i-am zis nu i-a venit sa creada ca am peste 40 ! deci mai am o sansa daca o pustoiaca nu m-a considerat baba
Va , closca de serviciu

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Buna, fetelor,va pup pe toate.
Mie nu mi-a venit ciclul nici ieri, nici azi...am intarziat deja 4 zile din schema. Maine tb sa vb cu d-l dr. sa vad ce fac...eram cu adrenalina sus ca incepeam trat.si acum sunt cazuta rau ca dupa atatea luni de ciclu regulat(cand eu nu il aveam deloc regulat pana acum ceva timp), cand ar fi trebuit sa vina cand trebuia, acum si-a gasit sa o ia razna iar...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

QiaoBing - in legatura cu beta, te duci la medlife (acolo jos unde se recolteaza, la fetele de la receptie) si le spui ca vrei sa faci aceasta analiza. Iti va da un formular, dupa care intri ca sa-ti ia sange.
La tipa care iti recolteaza, o rogi ca vrei rezultatul la urgenta. Ea va nota pe formular cererea ta si gata. Asta e tot. Eu in aprox o ora aveam rezultatul. Tipa imi spusese ca dureaza cam 4 ore, dar nu a fost asa :).
Pupici si bafta multa.

rammy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

QiaoBing,chiar ca ai vointa, eu lichidam pe rand farmaciile de langa mine daca nu as fi fost baricadata in casa... Dar oricum e bebe din cate semne clare ai avut pana acum, de acum trebuie sa te gandesti la creme pt mamici, gravide.
Pestic,te-am intrebat sa stiu cum poate fi depistata endometrioza, mie mi-a spus dr Stoian Ioan, Ginecoland, acum 8 ani ca s-ar putea sa am un inceput de endometrioza,dar nici el nu mi-a putut garanta, dar atunci aveam 20-21 de ani si nu imi mai aduc aminte la ce analizai s-a parut lui ceva suspect, nu facusem atunci decat un simplu control ginecologic, ecografie transvaginala, totul mai mult pt chistul meu de pe ovarul drept... Dupa acel moment, nu mi-a mai spus nici un dr ca as avea endometrioza, insa nici nu am facut alte investigatii prin care sa se obs, gen laparo...
Acum , dc e sfarsit de saptamana si sunt cu nervii la pamant cu asteptarea asta, am inceput sa ma gandesc la orice si la toate posibilitatile, bune si rele deopotriva...
Va pup si revin cand am vreo veste

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

rammy ce formular ? eu cand am facut beta in nov am fost la favorit, am zis ca vreau beta, m-au intrebat ce dr recomanda analiza si mi-au dat doar bonul ca sa pot ridica rez.
ai avut rez pe net asa repede sau ai dat tel ?
m-am iluminat, laboratorul e in grivita si de aia pot sa aiba rez asa de repede. strabat jumatate de bucuresti, dar acolo ma prezint !

Anastasia of of of, ce te mai fierbe. asa mi-a facut si mie a 2-a luna dupa chiuretaj. am depus efort fizic intens, am baut si vin fiert cum mi-a zis o fata pe aici (dupa care am adormit bustean ), si cm nimic, ma suiam pe pereti ce mai. nu mai zic ca Albu la eco in z10 ma trimisese acasa sa cum ca as fi la ovulatie ... cred am ovulat prin z20 abia si noi prestasem vreo z10-17 mai intens. m-am dus dupa ce mi-a venit la Albu sa ii zic ca nu e a buna, ca eu intru la menopauza si nu mai apuc sa fac copii eram paranoia in floare !
sper ca ti-am mai descretit fruntea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

QiaoBing - un formular standard, in care iti scrii numele, medicul....cateva detalii de genul acesta. Nimic sofisticat..
Rezultatul mi l-au afisat pe net, nu a trebuit sa ma mai duc.
Bine eu nebuna, cand am vazut valoarea, nu mi-a venit sa cred si intr-o fuga m-am dus la Medlife sa vb cu Albu... trebuia sa am confirmarea lui....inebunisem....imi era frica sa ma bucur. Albu chiar s-a amuzat, ca eu il intrebam continuu, daca e sigur ca e pozitiv :))))....peripetii.....
Pupici si abia astept sa ne spui rezultatul pozitiv.

rammy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna dim fetelor
ce mai faceti?
eu sunt lesinata rau, nu pot sa fac nimic, nici sa mananc cine stie ce, nici energie nu am, ma doare si capul parca; fara o cafea nu pot sa muncesc deloc
nu cred ca e normal sa fiu asa lesinata; treb sa vb cu Albu miercuri la control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

ei cat de lesinata esti? iti mananca aia mici energia, baga multe fructe si ia musai vitaminele.

pe mine 1 si-mi ia tot, mamanc de sparg si tot foame imi e, sunt obosita mai tot timpul (ieri am stat treaza vreo 4 ore, in rest le-am dormit :).

Mergi la inceput