BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Marinalina jena in burta si durerea de sani le am si eu! Asa ca e de bine! Rezista cu testul ca nu mai este mult!
Diancic o sa iasa super bine analizele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Buna, fetelor! Va tin pumnii, sunt sigura ca totul va fi bine! Va pup!

Mergi la inceput

Buna Daniela! Multumim pentru incurajari ! Eu pana acum am rezistat si vad ca rezist si in continuare ! Te pupam si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

fetelor va asteptam cu beta maaari....pup si tinem pumnii sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Fetelor, care va mai pricepeti la probleme cu trompele. Mie la histeroscopie diagnosticul pentru trompa ramasa (ca dreapta scoasa extrauterina aprilie 2010)a fost: orificiu tubar cu pasaj lichidian si peristaltica prezenta. Asta inseamna ca o fi si permeabila si functionala. Eu asa ma gandesc. S-a practicat neosalpingectiomie. Inseamna ca eu nu am ramas pana acum ca poate nu ovulam si nu crestea endometru. Voi ce credeti, dragele mele doctorite? :)))

Mergi la inceput

Buna Petricia !!! Sper sa ai gura aurita! Pe 01.06.2011 suntem programate la beta, asa ca atunci o sa aflati adevarul!!
Daniela din pacate eu nu te pot ajuta cu un raspuns dar iti doresc numai bine si sper ca rezultatele sa fie bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Fetele va doresc sa faceti gemeni , apropo cati embrioni ati pus? Si eu as vrea gemeni, dar nu stiu cati ar trebui pusi ca sa fie gemeni sigur....

Mergi la inceput

Buna Diancic! Mie de exemplu mi-au implantat 4 embrioni! Acum ma rog la Dumnezeu sa prinda macar unul! Dar am sa te anunt! Mor de nerabdare sinde frica in acelasi timp! Mi se pare ca mai este o vesnicie pana pe 01.06.2011! ! Dar cred ca cel mai greu o sa fie pe intai pana o sa ne sune, iar cand o sa sune cred ca o sa- mi fie frica sa raspund la telefon!! Cam atat am avut sa-ti spun despre mine! Tu cum mai esti? Sper sa-ti iasa gemeni cum iti doresti dupa embriotransfer! Te pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Ajynx, si daca se prind toti 4, ce faci?
Inca sunt in discutii cu sotul daca sa punem 3 sau 4. Am inteles ca daca pui 4 sunt 3% sanse sa se prinda toti 4, 5% sanse sa se prinda 3 si aprox 25% sanse sa fie 2.
Eu as vrea 4 , ca sa fie gemeni, dar el zice ca sunt multe sanse sa se prinda toti 4, si cred ca vom pune 3 pana la urma.
Sunt sigura ca la tine se va prinde cel putin 1, nu-ti face griji, mai ales ca sunt mari sanse sa fie chiar 2
Mi-am luat azi cateva analize de sange, in general sunt ok, numai ca am hemoglobina cam mica si leucocitele cam mari, caut deja masuri de marire a hemoglobinei prin alimentatie....
Abia astept ziua de maine sa vii cu marea noutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

fetele mele dragi
stiu ca sunteti in focuri si eu vin cu prostii dar am nevoie de o parere - de la veteranele mele.
m-au starnit niste prieteni sa mergem in concediu in grecia, mai exact in thasos, la inceputul lui iulie. atunci voi avea 26 de sapt. varianta e de mers cu masina personala, cu dormit o noapte in buc.pt ca trebuie sa dau raspunsul rapid, si n-am cum sa dau de doctorita mea prea curand, voi ce parere aveti?sa ma duc?deocamdata eu nu am nici un fel de problema, am facut in ultima vreme niste drumuri la buc si am fost f ok.si asa iubesc grecia de nu va zic. nu o sa stau la soare, o sa ma protejez, da asa ca drum?
sunt in aceeasi dilema ca acum cateva luni doar ca atunci eram in primul trimestru.
multumesc de ajutor

Mergi la inceput