BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 17

diancic2002 spune:
Ajynx: merci de incurajari, si tie iti doresc sa fie totul bine si sa vina barza, abia astept noutatile bune

ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a cooorect! tu stii ca eu oricum stau prost cu memoria, daramite acum! sa nu ai pretenti d'astea de la mine :) Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
"pretentii" am vrut sa spun.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

ingeras26a spune:
Catalinooo, nu fi nashpa, ti-am zis ca ti-l aduc in octombrie! si cu funda pe el :)
lasa-ma si pe mine cu ale mele.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

marinalina48 spune:
Buna fetelor,
Nu imi dau seama despre ce cofetarie vorbiti si....imi cam ploua in gura, de cateva zile vorbiti numai de frisca naturala.
Ce cofetarie??? VREAU SI IOOOO....

ajynx spune:
Buna fetelor! Ce faceti?
Diancic , Marinalina sunteti bine?? Cum rezistati in ceea ce priveste testul de sarcina?!
Am inteles ca pe 01.06.2011 este posibil sa facem testul!!!

catalina2307 spune:
mocanita - tu o sa postezi acileasha ca mai dam si noi cu parerea despre un colic, o febra, un dinte. Ca acum cica avem experienta .
ingeras - io te las de ce sa nu te las, ca mai e un strop.
marinalina - Maria. Cofetaria Maria. Gugaleste-o.
Cand avem teste?
O vestuta pentru David
Multumim

diancic2002 spune:
Ajynx, sper sa ma incadrez luna viitoare la teste de sarcina, dar astept cu nerabdare vestile de la voi, cu toate ca sunt sigura ca vor fi cu succes

ajynx spune:
Diancic iarta-ma! M-am incurcat, am uitat ca tu in iunie ai intalnire cu doctor D! Ai spus ceva de teste de sarcina din ziua 8 si apoi s-a rupt filmul! Asta este de la o varsta.....! Sper ca nu am facut aceeasi greseala si cu Marinalina!

marinalina48 spune:
Catalina - multumesc, sper sa si degust cateva pana plec
ajynx - cu mine nu ai gresit, cred ca pe 1 (de ziua copilului) facem bhcg; intrebarea este: rezist pana pe 1 fara macar un test de urina??? Pana una alta, n-am nici un simptom in afara de jena din burtica ca si cand ar veni ciclu si ca ma dor putin sanii.

diancic2002 spune:
Nu-i problema, Ajynx , am o mie de ganduri care ma macina, din cauza asta am intrebat de testul de sarcina de ziua a 8. Ieri am fost si am facut teancul de analize pentru dosar, ma rog sa fie toate bune... Abia astept sa vad rezultatele.