BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

O sa iasa acum Diancic!!! Ai sa vezi! Tot ce trebuie sa faci este sa stai linistita! Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Dragele mele daca are cineva nevoie ,donez 2 fiole de pregnyl .

28 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fataaaaaaaaaaa, te-a lasat memoria. Io nu mananc cioco. Vreau frisca. Ca d'aia vreau de la acea cofetarie.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

:))))
off-topic.
cred ca stiiiuuu..e vorba de "Maria", nu?
Eu stau langa "Constance", sora Mariei, si tot frisca din aia naturala e preferata mea....Sunt client mai mult decat fidel, Doamne cat de bune sunt ...
A, a propos, 33 saptamani and counting :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

.....Mocanita......mi-ai facut pofta de cozonacii lor ....super bune toate de ei

hai ca mai ai putin

28 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

cooorect! tu stii ca eu oricum stau prost cu memoria, daramite acum! sa nu ai pretenti d'astea de la mine :)

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

si cozonacii, si pricomigdalele, si fursecurile cu nuca, si torturile....:)
hai ca suntem de groaza, si mai sunt si fetele astea cu pofte pe aici....
mai am putin, da, m-am relaxat, poate cam mult:)
va pup si va citesc in fiecare zi, de, prenatal din saptamana 27, timp berechet....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Si eclerele cu ness :-)))

pup gasca de burtoase si mamici

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

.

Ihi. Toate astea da io am cerutun amarat de tort. Un fursec. Un cornulet cu nuca. O caserola cu friscuta. O ceva acolo, frate. Da ingeras a disparut ca magaru in ceata cu tot cu frisca mea.

mocanita - da ne promiti solemn ca nu o sa dispari imediat ce nasti? Macar ne spui si noua ca livrarea s-a facut cu succes si puiul e sanatos acasa, savureaza tzatzi. Daaaaaaaaa?

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Cata, chiar ma gandeam zilele astea ca tu nu te-ai bagat la nici un club al mamicilor de cutare luna (sau n-oi fi citit eu tot de cand s-a nascut Anastasia...), Ingeras o are pe Maia mare, cel mic se naste abia in octombrie (de ziua mea:)..eu cui o sa ma plang cand habar n-o sa am de nici unele, mai ales ca n-am nici o mama, soacra, disponibila? Mi-e o fricaaaa... Acum am alte griji , na, s-au dus unele, trebuie sa-mi fabric altele...
Cu Arianna ce m-am mai intersectat, in rest nu prea ma simt in largul meu sa postez, decat aici :)
Promit solemn sa nu dispar, oricum!

Mergi la inceput