BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Fetele, se poate face testul de sarcina si la 8 zile de la ET? Daca e sa fie totul bine, cred ca din a 7 zi voi face cate un test de sarcina in fiecare seara :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinalina48 spune:

Cred ca si eu la fel, de maine as vrea sa fac cate un test in fiecare zi, doar ca ... imi este frica ca nu iese pozitiv (asa repede) si sa nu ma darame moral. deocamdata imi este frica sa stau si prea mult in picioare, ce sa mai vorbim de dus la farmacie sa iau test. Iar sotul meu nici sa nu auda sa se duca, el asteapta sa ne zica dr.

Presiunea in burtica o simt si eu si sper sa fie semn bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Diancic de ce vrei tu sa te chinui singurica! Nu-i de ajuns ca la orice simptom pe care il avem ne speriem?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui diancic2002

Fetele, se poate face testul de sarcina si la 8 zile de la ET? Daca e sa fie totul bine, cred ca din a 7 zi voi face cate un test de sarcina in fiecare seara :p

Parerea mea este sa nu te incurci cu teste de pipi ...si mai ales in ziua 8.
eu am facut beta in ziua 9 ...si nu a dat gres .

iti tinem pumnii

28 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Min Z12 de la punctie, ziua punctiei = ziua 0.

Ingerasule, eu pe 2 iunie plec si ma intorc pe 28 august. Cu tortul meu ce se intampla?

Parerea mea este sa nu va consumati incercand sa cautati simptomatologie....sanii dor oricum de la progesteron, durerile si presiunea in ovare exista - este normal, ati trecut printr-o stimulare si printr-o punctie, durerile menstruale sunt iar normale pt. ca ele exista si in cazul sarcinii si in cazul in care nu exista sarcina....

Cel mai bine relaxati-va, consumati proteine cat mai multe, odihniti-va, lichide multe si optimism. Va fi bine, nu are cum sa nu fie.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Te pup Catalina!Ca mare dreptate mai ai! Trebuie sa ne potolim ca altfel innebunim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

bobita spune sa va potoliti cu testele in ziua 8 si teste de pipi.asteptati beta in z12 pt ca altfel va stresati degeaba. eu am facut test de sarcina dupa ce am avut beta pozitiv si cu toate astea abia s-a vazut a doua linie la barza.eu dupa z10 am zis de acum asta e - exista doar 2 variante - ori imi vine cm, ori nu-mi mai vine.
urez bun venit noilor venite si multa multa bafta. suntem aici pt orice aveti nevoie
eu azi am fost si mi-am facut niste analize mici sa vad si m-a intzepat o tanti de 3 ori - odata era vidata ala de luat sange, appoi mi-a bagat o seringa normala care dupa ce s-a umplut a trebuit schimbata. noroc ca nu mi-e rau mie deloc la fazele astea, ca alta in locul meu si insarcinata lesina de 3 ori.si am mai si condus inapoi spre casa pe un drum cu serpentine.
asta asa daca nu stiati ce viteaza sunt
aseara i-am facut educatie copilului - ne-am uitat la meci (Tati era la brasov la finala) si i-am spus - mami, noi tinem cu rosi albastri, nasu - cu astia uratii cu rosu. sa nu cumva sa iasa copilul dinamovist ca e panica mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Min Z12 de la punctie, ziua punctiei = ziua 0.

Ingerasule, eu pe 2 iunie plec si ma intorc pe 28 august. Cu tortul meu ce se intampla?

Parerea mea este sa nu va consumati incercand sa cautati simptomatologie....sanii dor oricum de la progesteron, durerile si presiunea in ovare exista - este normal, ati trecut printr-o stimulare si printr-o punctie, durerile menstruale sunt iar normale pt. ca ele exista si in cazul sarcinii si in cazul in care nu exista sarcina....

Cel mai bine relaxati-va, consumati proteine cat mai multe, odihniti-va, lichide multe si optimism. Va fi bine, nu are cum sa nu fie.

Catalina

O vestuta pentru David
Multumim

Drum bun si sa va intoarceti sanatosi!
Tort de cioco de la ACEA cofetarie in octombrie, dupa ce nasc. Pana atunci, capsuni daca vrei.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

DONEZ 4 FIOLE ORGALUTRAN SI 2 FIOLE DECAPEPTYL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Da, cred ca aveti dreptate, nu are sens sa ma chinui cu teste din ziua a 8, merci de sfaturi si de pareri :* , intr-adevar cel mai bine ar fi relaxarea si nu stres, ca nu se stie cum influenteaza... Cu toate ca nu-mi explic cauza, poate e stres poate nu... tot incercam de 6 ani sa avem si noi un copilas, toate analizele bune, dar nu e sa fie, sper ca macar fiv-ul sa fie cu succes

Mergi la inceput