BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 14
PETRICIA spune:
diancic2002 incearca la Sensiblu eu de acolo am luat tel 0212221413
vorbeste cu fetele de acolo poate te indruma ele la alta facrmacie in cazul in care nu au, eu am luat de la farmacia de langa piata 1 mai
ingeras26a spune:
eu mi-am luat medicamentele de stimulare + pregnylul de la clinica
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
diancic2002 spune:
Fetelor multumesc de sugestii, am fost ieri la sensiblu, si acolo mi-au zis ca nu se gaseste nicaieri in tara. Dar din cate am aflat mai nou, se gaseste la farmaciile dona, yey :D.
Da, deja mi s-a spus cu ce doze voi incepe, dar se pot modifica la eco de pe 10 iunie, incep pe 11 stimularea, abia astept, sper si ma rog sa fie bine. La fel va tin si voua pumnii.
danielasandu spune:
Buna! Eu le-am cumpart de la Farmacia Dona de la Romana / Coloane.
Farmacia DONA 29;Sectorul 1,B-dul Magheru nr. 32-34. Tel.0213165407
Bafta multa!
marinalina48 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt noua pe forum dar am tot citit comentariile voastre si imi place comunicarea si sustinerea pe care o acordati. Eu locuiesc in Grecia si am auzit de Dr.Diakoumakos de la niste prietene. In cele din urma dupa 2 ani jumate de incercari (in toate formele si pozitiile...) am ajuns si eu la el. Dar pentru ca din Katerini in Atena este cam aceeasi distanta Katerini - Bucuresti, am preferat sa merg sa fac procedura si tratamentul in Ro pentru ca am stat la mama si nu a trebuit sa platesc hotel. Am facut ICSI duminica cu Dr. Diakoumakos si astept cu nerabdare rezultatul de la Bhcg. Sper sa ma sune fetele cat mai repede, cred ca in urmatoarele 8 zile albesc. De cate ori suna telefonul si vad ca e Laura sau Maria imi tresare inima. Si ma suna in fiecare zi sa vada, cum ma simt, ce simptome... super fete. Vreau sa va zic ca tot citeam de la voi ca personalul e de treaba, ca una, ca alta... dar n-am crezut pana nu am vazut. Eu fiind si o persoana cam dificila cu injectii, cu medicamente si cu medicii in general. In speranta ca voi avea sa postez un Bhcg "superb"
Bafta tuturor
catalina2307 spune:
marinalina - bine ai venit si un beta mare iti doresc!
diancic - bine ai venit si sedere cat mai scurta!
O vestuta pentru David
Multumim
ajynx spune:
Multumesc mult Arianna! Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita! Dar cred ca o iau razna ca tot mi se pare ca ma jeneaza burta ca atunci cand se apropie menstra! Nu stiu ce sa mai zic! La tine cum a fost la inceput????
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ajynx Multumesc mult Arianna! Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita! Dar cred ca o iau razna ca tot mi se pare ca ma jeneaza burta ca atunci cand se apropie menstra! Nu stiu ce sa mai zic! La tine cum a fost la inceput???? ![]() |
Eram ff balonata ,ma dureau sanii fff tare,simteam o presiune in burtica si mergeam des la baie
cred ca jena la burtica este semn bun

28 +
Arianna-Maria
ajynx spune:
Ai tu un stil aparte de a ma incuraja! Ce-i drept pana acum prezint cam aceleasi stari pe care le-ai descris tu!