BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 19
tokyo spune:
Am intrat sa va urez si eu multa bafta maine, la test!!!! Sa fie cu multi beta mari!!!!
Eu am o perioada foarte aglomerata la serviciu si nu am mai avut timp sa va scriu. Sunt bine si eu si bebelina - e o perioada linistita, parca cu mai multa energie si fara multe griji. 
Filipac si Ingeras si pentru piticii vostri din burtica!!!

tokyo spune:
Filipac, eu tot in iulie as vrea sa plec cateva zile in vancanta, inca nu stim unde si cat de departe. Chiar o sa-l intreb pe medicul meu daca e ok sa mergem mai mult de 10 ore cu masina (o sa intreb si de avion – ca e mai rapid).
Insa eu am auzit ca trimestrul al 2-lea e cel mai indicat sa calatoresti.
ajynx spune:
Diancic ce sa zic!!! Nu a fost alegerea mea in ceea ce priveste cei 4 embrioni!asa a hotarat doctor D! Acum eu ma rog la Dumnezeu sa prinda macar unu! Asa ca eu nu stiu daca o sa fie alegerea voastra! Te pupic dulce si multumesc pentru incurajari ca daca ai sti ce-i in sufletul meu si cata nevoie am de incurajari.....
marinalina48 spune:
Buna fetelor,
In primul rand vreau sa urez toturor un BETA MARE maine (imi tin pumnii si mie, deja imi rod unghiile)
filipac1979 - eu dupa primul beta trebuie sa plec acasa in grecia cu autocarul adica 12 ore de drum. Probabil ca dr D are impresia ca-s dusa putin cu capul, Laura si Maria sunt total impotriva, dar nu prea am ce face. In alta ordine de idei, verisoara mea a calatorit cu masina 12 ore pana in Paralia Katerini la 7 luni de sarcina si a stat 10 zile. N-a avut nimic, doar cand a plecat cu vaporul la Skiathos era gata gata sa nasca ![]()
![]()
A nascut 2 saptamani mai tarziu (adica la 8 luni si o saptamana) o frumusete de fata care are acum 5 ani jumate.
Bafta maine la toata lumea!

catalinaexl spune:
Buna sunt noua si vroiam sa va urez mult succes celor care fac beta maine sper sa avem toate raspuns pozitic
catalina2307 spune:
In primul rand ADY la multi ani draga mea si tot ceea ce iti doresti. Sa fii fericita ca meriti din plin!!!!
filipac - eu as spune nu. Nu are sens sa iti asumi riscuri aiurea si sa fortezi nota. Pentru ce? Ok, va fi un an fara vacanta. Dar ai tot timpul inainte, vacante multe si pline :).
Deci cu riscul sa ma repet parerea mea este sa renunti la vacanta de anul asta.
catalinaexl - bine ai venit si sedere cat mai scurta. Ne spui cate ceva despre tine?
Fetelor, bafta multa maine, sa veniti cu vesti bune!!!
O vestuta pentru David
Multumim
danielasandu spune:
Buna, Fetelor! Va doresc tot tot sufletul multa bafta la beta. Sa fiti toate <<foarte>> insarcinate!! Ceea ce sunteti deja, sunt sigura de asta. Va pup si sa aveti incredere.
Filipac, si eu cred ca este mai bine sa nu pleci cu masina atata drum, mai bine pe aici pe la Bulgari sau oriunde este mai aproape de voi...