BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 13
PETRICIA spune:
Ajynx sa dea Dumnezeu sa fie bine, si pentru tine Loretta76 sa fie la fel ...cu burtica
ajynx spune:
Multumesc Petricia! 
Ariana da am facut in noiembrie punctia dar am fost in camera cu o doamna psiholog care spre rusinea mea nu mai stiu cum o cheama pt ca eu numai asa ii spuneam cand vb de ea " doamna psiholog" , super tipa!![]()
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ajynx Multumesc Petricia! ![]() Ariana da am facut in noiembrie punctia dar am fost in camera cu o doamna psiholog care spre rusinea mea nu mai stiu cum o cheama pt ca eu numai asa ii spuneam cand vb de ea " doamna psiholog" , super tipa! |
Te-am intrebat pt ca si cu mine in salon(cel cu 3 paturi).....a fost o fata ,tinerica
...am fost foarte socata atunci si am plans odata cu ea .credeam ca tu esti
iti tin pumnii si sa vii cu beta mareeeeeee
27 +
Arianna-Maria
loretta76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PETRICIA Ajynx sa dea Dumnezeu sa fie bine, si pentru tine Loretta76 sa fie la fel ...cu burtica |
Multumesc Petricia, am ajuns la concluzia ca pt fiecare D-zeu are un plan bine stabilit, asta este...mergem mai departe, sper ca anul acesta sa plangem doar de fericire cu burtica mareeeeee.
ingeras26a spune:
Ajynx, bafta multa!
Daniela, Petricia, imi pare tare rau...
Ajynx, cred ca ai inteles gresit. Daca foliculii sunt goi, sunt goi. Daca sunt ok si punctionati prost, asta e altceva.
dar Pregnylul nu are nicio legatura cu "umplerea" foliculilor....
Pregnylul se da pt o maturare mai rapida si pt ca foliculii sa creasca / sa se sparga in cazul unei ovulatii naturale.
Sper sa nu gresesc. Dar de ovulat ovulezi oricum si cu si fara pregnyl daca e sa ovulezi si nu ai alte probleme.
Iar la estradiolul pe care l-ai avut, dupa parerea mea e com imposibil sa fie toti 22 goi, nu te supara.
Eu am avut estradiulul pana in 2300, am avut 14 foliculi, 14 ovocite, din care 12 fertilizate, 4 pusi, 8 congelati, toti AA. Deci la estradiol mic.
Filipac, am fost si eu la clinica, dar la 11.30 am ajuns. Era si o fata care a facut odata cu noi, a pus 4, s-au prins 3. Super tare, mi-a placut tare mult de ea.
Am vb cu Dr D, mi-a zis "pai n-ai poze de la eco"? si i-am zis ca nu am la mine (chiar nu aveaa) si mi-a facut eco :) vazut bb boy, luuung, dadea din toate cele, mi-a spus ca e f frumos, inalt si destept si i-am zis ca nu are cu cine sa semene altfel; mi-a spus ca banuieste ca o sa fie si modest, ca e trasatura de familie 

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
filipac1979 spune:
salut
ingeras deci asta era smecheria - sa nu ai poze. eu m-am dus cu toate hartiile, si eu speram sa-l vad pe bebe dar na, asta a fost, nu am insistat.tare tipa cu 3.oricum m-am lamurit cu saptamanile, a gresit dr. d, nu aveam cum fi in 21, dupa ultima menstruatie azi implinim 20.
aseara l-am si vazut pe bebe cum misca, mi se ridica burtica, f tare.si i-a dat si lui tati un salut puternic.
ingeras26a spune:
Filipac, eu nu m-am luat niciodata dupa UM. M-am ghidat dupa 20 ian punctie = ovulatie, ceea ce inseamna ca UM ar fi fost pe 06 ian 2011.
La tine punctie pe 21.01, deci UM ar veni pe 07 ian.
Asta inseamna ca ai azi 19 sapt si 4 zile.
iote, intra aici:
www.allaboutsurrogacy.com/calculators.htm" target="_blank">http://www.allaboutsurrogacy.com/calculators.htm
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ajynx spune:
Arianna se pare ca a mai patit o fata ca mine din pacate!
Ingeras asta este explicatia pe care am primit-o de la doctor D! Eu nu spun nimic din ce stiu eu pentru ca eu nu stiu nimic , spre deosebire de marea majoritate de pe forum! Chiar nu ma pricep! Asta mi-a spus si asta va spun!
diancic2002 spune:
Buna fetelor, va urmaresc de ceva timp, si eu m-am programat la dr. D. pentru iunie pentru fiv, abia astept sa fac procedura, cu toate ca am mari emotii...sper sa fie bine si voua va doresc la fel.
Azi am inceput sa ma interesez de medicamentatie pe la farmacii, si am constatat ca nu e gonal f nicaieri, mi-a si zis o farmacista ca nu exista momentan in tara. Voi de unde l-ati luat? Am intrat pe site la farmaciile dona, dar nu este....sper sa apara pana pe 10 iunie, atunci incep stimularea...
ajynx spune:
Dianic bafta multa iti doresc ! Sa dea Dumnezeu sa reusesti! Cred ca Gonal o sa gasesti la clinica! Nu sunt sigura dar eu Puregon de acolo am luat!
Dar ti-a fixat deja schema de tratament? Ti-a prescris Gonal?