BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 12
PETRICIA spune:
Loretta multumesc mult pentru raspuns...inseamna ca asta este cauza, dar ai mai incercat FIV?
loretta76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PETRICIA Loretta multumesc mult pentru raspuns...inseamna ca asta este cauza, dar ai mai incercat FIV? |
Asta s-a intamplat la ultimul fiv (al 3-lea), acum ma pregatesc sa ma duc in Ungaria, pana acum am facut in Timisoara. Am zis ca e timpul pt o schimbare radicala in acest sens, desi nu e vina doctorului, dar eu simt ca trebuie sa incerc si in alta parte. Eu te sfatuiesc sa te linistesti ca nu avem de unde sa stim cum reactioneaza fiecare organism, stiu fffff bine cum te simti...
danielasandu spune:
Ajynx, ma bucur pentru tine. Doamne Ajuta in continuare!!
Petricia, este foarte bine ca ti-ai mai revenit. Asa trebuie, sa fii optimista. Nu stiu ce sa-ti spune referitor la Gonal. Si eu stiu ca este un protocol bun. Ai vazut la mine nu a iesit deloc.. 
ajynx spune:
Multumesc fetelor! Asa va vrea , cu moralul ridicat! Data viitoare cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fie bine! Petricia cred ca ar trebui sa nu-ti mai pui atatea intrebari si ar trebui sa te relaxezi pentru data viitoare! Recunosc ca asa am facut si eu in octombrie cand in urma punctiei am aflat ca cei 22 de foliculi ai mei erau toti goi, fara ovocit! Mi-am pus o mie de intrebari si nu am gasit niciun raspuns pana nu l-am intalnit pe doctror D care mi-a explicat ce s-a intamplat! Din pacate profesorul Poiana a omis sa-mi dea Pregnilul! Stai linistita te rog si o sa iasa bineeeee! te pupicesc

ajynx spune:
Din pacate asta este adevarul! Nu i-am spus nimic pentru ca m-a lasat sa cred ca este vina mea, ca am avut o luna fara ovulatie!El dupa punctie mi-a spus ca ne intalnim peste o luna si incercam iar. Eu intre timp mi-am mutat dosarul la doctor D, doctor care mi-a spus ca am avut foliculii goi pentru ca nu mi-a dat Poiana sa fac pregnilul.
Ce era sa mai fac dupa aproape doua luni jumate!?
Acum am aflat si de ce nu mi-a dat pregnilul! Pentru ca estradiolul meu ajunsese la 7600, facusem hiperstimulare iar daca imi dadea pregnilul crestea si mai mult!!!
Dar dupa cum v-am spus, tot raul spre bine! Acum ma rog la Dumnezeu sa-mi indeplineasca cea mai mare dorinta!!!
Ma rog si pentru voi acelasi lucru
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ajynx Din pacate asta este adevarul! Nu i-am spus nimic pentru ca m-a lasat sa cred ca este vina mea, ca am avut o luna fara ovulatie!El dupa punctie mi-a spus ca ne intalnim peste o luna si incercam iar. Eu intre timp mi-am mutat dosarul la doctor D, doctor care mi-a spus ca am avut foliculii goi pentru ca nu mi-a dat Poiana sa fac pregnilul. Ce era sa mai fac dupa aproape doua luni jumate!? ![]() Acum am aflat si de ce nu mi-a dat pregnilul! Pentru ca estradiolul meu ajunsese la 7600, facusem hiperstimulare iar daca imi dadea pregnilul crestea si mai mult!!! Dar dupa cum v-am spus, tot raul spre bine! Acum ma rog la Dumnezeu sa-mi indeplineasca cea mai mare dorinta!!! Ma rog si pentru voi acelasi lucru ![]() |
Doamne ajuta sa fie bine si sa se lipeasca la mami in burtica

ai facut cumva in noiembrie punctia ?
daca da ,inseamna ca am fost colege de salon ..
27 +
Arianna-Maria