BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 11
danielasandu spune:
Petricia, am citit azi ceva deosebit de frumos: Dumnezeu cand iti da un NU, in curand iti pregateste un mare DA!!! Nu vreau sa te compatimesc,pentru ca nu de asta ai nevoie; vreau doar sa-ti spun asta: Ai incredere in continuare, roaga-te sa fie totul bine si nu-ti mai pune intrebari. Chiar si asa, ai un embrion, spera ca el va fi castigator! Si in el se regaseste bebele tau mult-dorit!
. Daca nu, o luam de la capat si nu renuntam noi asa cu una-cu doua. Asteapta sa vezi ce-ti va spune cu endometru. Dr. D ce-a spus? Fii linistita in continuare, pentru ca, indiferent cum decurg lucrurile, noi suntem prea mici sa putem influenta in vreun fel. Doar Cel de Sus stie si are pregatit ceva frumos si pentru noi.
danielasandu spune:
Ajynx, , am incurcat putin.. era vorba despre Gonal, tot pen ca si Puregonul. Ma gandesc ca asta ar fi explicatia... Dr. D nu stia ce sa spuna.. e aberant ca nu am raspuns la tratament.. Intreba de unde le-am procurat, i-am spus ca de F. Dona. Laura a completat ca toate pacientele isi procura de acolo.. si au raspuns ok.. Am inteles ca nu tine de profilul meu medical pentru ca analizele confirmau ca sunt potrivita pentru protocolul respectiv (Gonal + Menopur).. pentru ca m-am gandit ca poate mai am eu ceva in neregula.. nu stiu.. si ma intreba daca le-am facut corect.. Ma gandesc ca poate faptul ca le-am tinut in portbagaj la caldura ridicata ar fi putut influenta in vreun fel.. nu stiu... Fetelor, unde sunteti, avem nevoie si de parerea voastra.. Va pup pe toate si am incredere ca totul va fi bine in continuare, sunt sigura de asta.
PETRICIA spune:
Daniel multumesc mult...aveam nevoie de asta, cred ca noua ne este scris sa mergem impreuna mai departe
catalina2307 spune:
Petricia - imi pare rau...dar totul raul spre bine. Congelam embrionul, facem un nou protocol, decongelam embrion si punem cu cei proaspeti si ramanem gravizi. Pup fata suparata, stergem mucii, ne ridicam si mergem mai departe. Nimeni nu a spus ca este usor....trebuie numai sa avem rabdare si sa ne tina nervii. Si buzunarul, din pacate,
daniela - nu cred ca este o cauza faptul ca nu ai bagat imediat medicatia la frigider. Daca te uiti pe prospect o sa vezi ca temperatura de pastrare este max. 25 grade. Ceea ce nu cred ca s-a intamplat in masina ta. Si mie imi place Maria da nu stiu de unde le scoate.
Cred ca pur si simplu s-a intamplat. Poate pe fond de stres, oboseala, cine stie....
O vestuta pentru David
Multumim
filipac1979 spune:
neata
petricia imi pare rau sa aud ca totul s-a oprit si nu s-a fertilizat decat un singur embrion. dar trebuie sa mergi mai departe. ce alta alternativa ai?te susinem
daniela chiar aiurea ca nimeni nu gaseste vreo explicatie. ai fost cumva la clinica ieri intre 10 si 11?si cand i plecat ti-ai strans ceaiul si cafeaua?inaltuta, imbracata cu ceva gri?
am fost si eu ieri si a fpst tare bine sa ma vad cu toata lumea. nu mi-a facut eco, a zis ca totul e f bine si am lamurit unele chestii. de ex cu nr de saptamani - eu stiam ca am implinit 19 saptamani sambata, calculand de la data prelevarii ovocitelor - 21 ian.dr. D a zis ca nu, trebuie calculat de la data ultimei menstruatiei - deci 4 ianuarie si ca am 21 de saptamani. da pe net daca imi calculez de la 4 ian imi da 19 saptamani si 5 zile.eu nu mai inteleg nimic. 
ma ajutati fetelor?eu cred ca dr. d a calculat gresit?sau astia pe net nu pun 2 saptamani in plus?
danielasandu spune:
Filipac, daaa, eu eram. Si le-am luat din fata ta, ori tu erai in picioar si i ai aratat burtica Mariei si Laurei, si parca in ceva rosu.
ajynx spune:
Buna fetelor! Cum mai sunteti cu moralul??Eu ieri am fost la clinica si mi-au facut ET-ul! Am patru embrioni la purtator. Urmeaza 2 saptamani de stres acum, cu o mie de intrebari la fiecare simptom pe care o sa-l am! Doamne ajuta la toata lumea!
PETRICIA spune:
Ajynx sa dea dumnezeu sa fie totul bine, eu mi-am mai revenit putin, dar tot imi pun intrebari...ce s-a intamplat
Eu la prima fertilizare am reactionat bine la puregon, o fi una dintre cauze ca acum mi-am administrat gonal?
loretta76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PETRICIA Ajynx sa dea dumnezeu sa fie totul bine, eu mi-am mai revenit putin, dar tot imi pun intrebari...ce s-a intamplat Eu la prima fertilizare am reactionat bine la puregon, o fi una dintre cauze ca acum mi-am administrat gonal? |
Petricia, asa am patit si eu la administrarea cu gonal, mi-au "murit" toti embrionii (am avut 6), desi la alt protocol am raspuns f.bine. Credeam ca sunt singura care a raspuns atat de ciudat la gonal, chiar daca se spune ca este protocolul cu cea mai mare sansa de reusita. Eu sincer nu mai vreau sa aud de gonal, am patit-o cu el.
Iti doresc sa dea D-zeu ca data viitoare sa resusesti.