BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 10
ajynx spune:
Daniela stai linistita ca data viitoare o sa fie cu noroc! Si la tine Petricia ! Mama lui de endometru!
catalina2307 spune:
ajynx - bravo, sa fie intr-un ceas bun.
petricia - eu am avut balonasul cu pricina. Dupa ce am pierdut gemenii si am avut complicatiile alea nu mai imi crestea nici mie endometrul....si nici nu mai mi-a crescut vreodata ca inainte de a fi macelarita de geniile de la municipal. Dar in Romania nu se pune si nici nu se prea stie de acest balonas....probabil ti-l vor pune ei la clinica. De scos il poti scoate tu singurica, nu este mare filozofie.
O vestuta pentru David
Multumim
danielasandu spune:
Buna, fetelor! Am fost la clinica. Dr. D. nu si poate explica de ce nu am raspuns la tratament. M a intrebat daca am facut bine injectiile.. Ma dau cu capu de pereti. Eu n am tinut menopurul in frigider, decat gonalul. Voi le ai tinut pe toate? O sa refac profilu in ziua 3 si AMHul. Nu stiu ce sa mai zic...
PETRICIA spune:
Buna danienla, eu am tinut tot in frigider, dar domnul doctor ce-a zis, ce va fi mai departe ? faci alt tratament sau ce o sa fie?
ajynx spune:
Buna fetelor!! Daniela sotul meu a facut menopur si nu l-am tinut la frigider! Dar dupa cum ai vazut a avut efect!
Lasa ca data viitoare ai sa raspunzi ffff bine la tratament, acum poate ai fost prea incordata !
Petricica acum am inteles unde ai fost cazata!![]()
Catalina te pup si multumesc

danielasandu spune:
Astept menstruatia. Voi face profilul in ziua 2-3 si AMH-ul.Apoi cred ca-mi va schimba si tratamentul. Sper sa fie bine, nu stiu. Dar spunea ca tratamentul ar fi trebuit sa fie optimim pentru mine si ar fi trebuit sa raspund corect, mai ales ca varsta este ok, 30 ani. Mi-am amintit ca atunci cand am cumparat Menopur si Puregon nu am ajuns direct acasa sa le bag in frigider. Le-am cumparat pe la 12 ziua, si a fost si foarte cald in ziua aceea. Le-am tinut in portbagaj si abia seara pe la 5-6 am bagat doar Puregon la rece. Credeti ca poate fi un raspuns? Si dupa 2 zile stimulare, estradiol sub 10. Apoi am cumparat alte doze si dupa 5 zile am avut estradiol 47, dar imi marise si dozele. Va rog sa va dati si voi cu parerea. Cata, tu ce crezi?
PETRICIA spune:
Am intrat sa va soun ca la mine s-a optit totul, din 5 foliculib s-a feritlizat doar unul si se poete continu procedura, voi vb cu dl doctor in iunie .......
PETRICIA spune:
Nu pot sa cred, sunt terminata, nici nu stiu ce am de facut daca mai pot face ceva...nu stiu ce s-a intamplat dar cert este ca nu pot continua
ajynx spune:
Offff Petricia imi pare tare rau !! Lasa ca o sa fie bine pana la urma! Ti-am spus ca si la mine prima incercare a fost un esec total si uite ca acum a iesit soarele si pe adresa mea!Asa o sa iasa si la tine, ai sa vezi!!! Eu te pupicesc si te rog sa fii puternica ca asa o sa reusesti!!
ajynx spune:
Daniela pote fi o explicatie, deoarece mie Maria cand am luat Puregonul mi-a spus sa-l bag imediat la frigider!!!La fel mi-au spus si fetele de la farmacie cand am luat Puregonul de la ele! Menopurul insa nu l-am bagat! Dar tu l-ai intrebat pe doctor D?