BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Si ai stat in camera din stanga salii unde s-a facut punctia? Ca acolo am stat eu!
M-a sunat Maria : din 12 ovocite au iesit 11 embrioni!!!! Sunt foarte fericita!!! Mai avem un pas fetelor pana sa ni se ideplineasca dorinta

Mergi la inceput

Daniela ai avut dreptate cu privire la vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Da acolo am stat ...tie iti era asa foameeee?

Mergi la inceput

Petricia am spus eu ceva de mancare????Cred ca am innebunit ca nici nu imi aduc aminte!! Dar parca colega mea de camera mi-a spus ca o cheama Alina ca pe mine de altfel
Esti bine? cum te simti?

Mergi la inceput

Nuuu ..inseamna ca nu ai fost cu mine in camere, am fost cu o fata care nu mai putea de foame...era supertare spunea "macar o bucatica de ciocolata''
Eu sunt bine cu ceva intepaturi , mi-a zis Maria sa iau voltarea supozitoare dar as lua ceva pe gura ca nu suport supozitoarele, tu ce iei te doare burta?

Mergi la inceput

Petricia ma speriasem ! Am crezut ca am innebunit1 Eu nu iau nimic pentru dureri, doar lista aia cu medicamnte data de la biogenesis!! Cred ca sunt pastile care ajuta la ET! Burta o am balonata si parca ma tine ceva dar suportabil! Nu am luat niciun supozitor!
Maine dimineata ma duc la clinica sa-mi faca analize, tu vii??
Dar alte fete nu sunt care au facut punctie? niciuna nu ne mai spune rezultatele?

Mergi la inceput

Petricia dar eu tot nu m-am edificat!!!!! In ce camera ai fost??? S-au tu ai fost azi si ai stat in aceeasi camera in care am stat eu ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Fetelor, v-am spus eu ca totul va fii bine? Ma bucur din tot sufletul pentru voi. Abia astept sa fiu in locul vostru.. sa am 10-12 embrioni.. va pup si va doresc tot ceea imi doresc mine!!! Doamne ajuta, in continuare!! Mai e un singur <<examen>> si gata, ati absolvit, aveti diploma de mami!!!

Mergi la inceput

Ajynx eu am fost astazi si am stat in camera in care ai stat tu ieri, eu nu iau medicamentele din lista pentru ca nu va fi embriotransferul inca sper sa fie cat mai curand ca trebuie sa creasca endometrul, inca nu stiu nimic si asteptarea asta ma omoara

Mergi la inceput

Buna Daniela ...tocmai vroiam sa te strig ca nu te vazusem , maine mergi la clinica abia astet sa vad cu ce vesti vi

Mergi la inceput