Prietene la bine si la greu - 119

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

DYMOMO & MITZI

Mihamora, sa-ti traiasca flacaul - nu treci pe la noi sa ne spui cum ati sarbatorit?

Diana ce ciudat tb sa fie sa traiesti acum intr-un sistem coerent, dupa o viata in Ro... Dar exista si aici alocatie, din care poti sa platesti 4 zile copilului la gradinita de stat sau... 3/4 de zi la o gradinita particulara
Ma bucur tare ca esti bine si lui Vlad, sa creasca mare si sanatos!!

Lumi ati fost la Londra doar voi doi?

Dankutza reformulez, am inteles . Bafta cu foliculii aia sa faca ce trebuie .

Gabitza si Iulian isi duce scutecul la gunoi, ba chiar se supara daca incearca sa-l duca altcineva in locul lui .

Ancutza cred ca e doar o faza prin care trece Sabinutza, nu cred sa fie ceva consistent acolo...
Iulian ar fi mega incantat sa se strice liftul si sa mergem numai pe scari atatea zile, pasiunea lui . Cate zile mai sunt?
Nu stiu cum petrec ei doi ca soacra-mea e vesnic nemultumita, ca Iulian a facut si a dres si aia si cealalta... tind totusi sa cred ca sunt eronate asteptarile ei, copilul fand aceleasi lucruri in fiecare zi. Dar ea pur si simplu nu se bucura de chestiile astea si tot zice, ca atata a mers si s-a urcat pe nu stiu ce borduri si a dormit dar nu f repede si nu f bine etc etccccccccccc. Mai nou nici nu o mai intreb cum a fost, o intreb daca e totul bine si cand a zis da, am schimbat vorba .
Pup fetele frumoasele, si pe aia serioasa si pe aia ingrijorata

Raluci nu am invatat chestii senzationale la curs, dar am constatat ca a fi psiholog in ziua de azi in Ro este aproape penibil .
Super pozele, le-am lasat deschise sa i le arat si lui tati

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dienutze - n-a fost mare lucru, un curs de 20 de ore. Dar ce-i drept, tare m-am bucurat cand s-a terminat, ca asa e fiinta umana, lenesa default . Soacra... asa cum am scris mai sus... asa si asa... E f bine intentionata femeia, atata ca asa e felul ei .

Licurici Iulian sta in tricicleta (de pe la 7-8 luni ), dar el inca sta si in carucior pana la parc si inapoi. Iar de cerut in brate prin parc, exclus. Atata treaba are...
Dar ca sa vezi ce diferiti sunt, apropos de Amalia care prefera sa stea in iarba: Iulian merge. Si se catara. SI bate parcul in toate directiile. SI urca pe orice treapta, bordura, obstacol. Etc. In parc ne intalnim des cu Matei si mama lui. Doar ca nu pot vorbi nimic cu ea, pentru ca Matei, spre deosebire de Iulian, se joaca in complet alt fel: el e cu lopatelele, sta jos in nisip, studiaza pe acolo ce gaseste, de astea... Matei e in laborator iar Iulian pe varful muntelui . Deci fiecare cu a lui .

Angi felicitari pentru depasirea momentului cu mancarea si pentru greutatea Anei

gata plec sa caut in urma sugestiile cu gradinita ca am ochit ieri una si vreau sa ma duc cu intrebarile memorate ca la carte .
sa aveti zi frumoasa, saptamana minunata, copii linistiti si relaxati ca mari si frumosi sunt toti

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pentru ieri

LA MULTI ANI DYMOMO

LA MULTI ANI MITZI

LA MULTI ANI MARIO

iar pentru azi

LA MULTI ANI VLAD (Diana - ma bucur ca ai reusit sa ne mai povestesti de voi. cum serbati zilele piticilor?)

hai RARES

many - imi pare rau, suntem alaturi de tine

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui angi_san
Dankutza, vroiam sa stii ca te inteleg foarte bine la faza cu mancatul copilului, si eu am trecut prin momente de genul acesta cu Ana. Deocamdata, Slava Domnului, papa bine si am ajuns si noi la monstruoasa greutate de 10 kg.

Ma bucur ca ma intelege si pe mine cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

aa,Dankutza, stai linistita ca si noi tot cu tv-ul in fata mancam ,nu uita ca si Amalia e sclifo' rau la mancare.. Acum vad ca a inceput sa mai manance, dar tot asa..cu entertainment..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 24+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Haideti la o cafea de amiaza!

Super noutate: fata mea a fost la plimbare cu mamaia si,cand s-au intors, in timp ce eu blenduiam mancarea, a adormit pe canapea!

Licu,Monis, da, am fost doar noi doi la Londra. Dupa tot stresul prin care a trecut Richard dupa cutremur, m-am gandit ca ar fi frumos sa-i acord cateva zile doar pt el(chiar daca,indiferent unde eram, noi vorbeam continuu doar despre fetita)
Nu ne-am intors mai multi decat am plecat, si asta e foarte bine.
Domnisoara mea e o combinatie intre Amalia si Iuli, are momente cand sta pe iarba, culege papadii etc, si momente cand trebuie sa exploreze, escaladeze si examineze. Oh, e fascinata de gandacei!

Edit: am uitat sa scriu de trici. Domnisoara mea are momente cand e bucuroasa sa stea in ea,momente cand plange daca vreau sa o pun in ea, si momente combinate- pe drum,se plictiseste de trici si,daca nu o iau,sare(chiar daca are bara de protectie).

Si am uitat ca vroiam mult sa-i scriu Ancutzei- nu cred ca sunt fondate framantarile tale....Sabina e un copil perfect normal,ba chiar a evoluat mai repede decat multi alti fulgusori! Si,probabil datorita faptului ca e atat de preocupata sa faca lucruri noi, nu raspunde imediat ce o strigati. Pam-pam!
Danku, si noi mancam tot la TV(prietenii stiu de ce), dar m-am resemnat. Macar mananca. Si mananca bine!
Mi-as fi dorit sa nu se joace, sa nu trebuiasca sa stau cu TV-ul deschis, aveam o cu totul alta imagine despre cum trebuie sa decurga masa, cu totul alte planuri, dar nu a fost sa fie....

Si acum, cu riscul de a va plictisi, vreau sa va spun ca sunt absolut socata de comportamentul unor copilasi cu care "ne-am intersectat" la joaca....
Nu am vazut atata rautate,ura si agresivitate pana ieri...o fetita superba, o papusa blonda de vreo 3 anisori, care se juca in nisip...singura... In momentul in care s-a apropiat de tobogan,la vederea celorlalti copii care se jucau,socializau,radeau, parca a inceput sa arunce flacari din ochisorii ei albastri, care ar fi trebuit sa zambeasca....
Am ramas socata....ar fi vrut sa-i alunge pe toti,dar au oprit-o parintii, a vrut sa loveasca cativa copii, ba chiar a reusit cu unul, a carui vina a fost doar faptul ca era in apropierea ei...
Mai tarziu s-a suparat si pe Annabelle,ca a indraznit sa se uite la ea, asa ca a hotarat sa o loveasca cu piciorul(norocul ei ca a ratat....), dar a reusit sa-i arunce o mana de nisip in fata....

Si alt caz, un baietel pe care l-am mai intalnit si pe care il evitam: suparat si el pe intreaga omenire, nu suporta sa-i atinga careva jucariile, se enerveaza, arunca cu ce prinde in mana, tipa si se incrunta mai rau decat un adult....
Si mama zambeste in continuare, scuzandu-l in stanga si-n dreapta, ca alti copii i-au stricat jucariile, ca face asa doar cand e putin obosit, sau cand nu vrea saplece acasa etc...

Ma intreb de unde atata rautate.... Si ma mai intreb cum suporta acei parinti sa-si vada copiii plini de ura, de furia aceea inexplicabila la varsta frageda pe care o au...
De ce sunt mandri cand vad copilul atat de agresiv? De ce permit ca un copil sa devina un monstru? Oare lor nu le place fata copilului scaldata in zambete?

Stiu ca Annabelle e inca mica. Momentan, sunt foarte mandra de ea...socializeaza atat de frumos. E atat de buna cu copiii, le da jucaiile,mancarea ei....ii ia de manuta, le vorbeste in legea ei, zambeste.... Chestiile astea ma fac sa cred ca am facut bine ce am facut pana acum, si vreau sa fac totul bine in continuare...vreau un copil care zambeste in loc sa se incrunte, care imparte ce are, un copil care stie sa fie doar ceea ce este: copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani dragelor Dymomo si Mitzi!
Va doresc sa fiti inconjurate de iubire,sa fiti sanatoase si vesele!

La multi ani cavalerilor Dominic si Vlad! Sa fiti sanatosi si plini de zambete,copii frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

eu , eu vreau o cafeluta de la Lumi

din pacate, si noi avem genul asta de copil in familie, exact cum ai descris tu, exact asa este el, eu nu ma intreb de unde ura si egoismul lui pt ca stiu exact sursa, doar ca din cauza unui copil am redus drastic vizitele la buncii Sabinei, ea aproape ca nici nu-i mai recunoaste

de foarte multe ori i-a smuls Sabinei jucariile din mana de aproape i-a julit manutele si apoi i-a tras si una, si nimeni nu i-a zis nimic

ce m-a incantat pe mine, a fost faptul ca Sabina niciodata nu a facut scene , nu a plans, nu a tipat, s-a reorientat catre alta jucarie si atat, iar daca alt copil ii ia jucaria din mana, nu o ia inapoi ci isi ia alta ... asta nu stiu cat tine de educatia pana la varsta asta, dar chiar daca ar face contrarul nu as zambi frumos fara sa ii atrag atentia ca nu se face asa.

legat de piticii mei, va multumesc ,cred ca imi era de'ajuns sa stiu ca la varsta asta si alti copilasi mai fac asa ca sa-i mai alung, si cum a simtit ea ca am parat-o, azi am strigat-o o singura data si s-a intors catre mine , iar la faza cu zambitul, cred ca mult prea concentrata pe activitatile in desfasurare ca sa mai si rada, cel putin afara, unde mereu gaseste ceva nou

Monis maine ar trebui sa se termine revizia la lift...si Sabina e incantata de urcatul scarilor, dar daca am sta dupa ea am ajunge a doua zi in casa , urca doar ultimele doua etaje cand deja taica'su nu mai are aer

legat de timpul petrecut de Iuli cu bunica, am inteles perfect ce era de inteles
ai fost tare tu cu alocatia

Dienutze multumesc frumos , pe Natalia pe unde o mai putem vedea?

Raluci a fost super tare tati de Remus

Licu ce bine ca au trecut fazele alea naspa la Amalia, si noi tot in bebeluseasca ii dam inainte

uh, vine mami meu in vizita, trimit si revin mai tarziu

pupici la toata lumea

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Buna ziua!

Calin este bine am incheiat aproape 48 de ore de febra in urma vaccinului. Bine ca este ultimul brr.(Dienutze )

Ancutza si eu zic ca fetele sa lasi piticii cu Alba ca Zapada, dar pe de alta parte te inteleg perfect ca si mie cand mi se pune cate unul mama mama. Pup fetele frumoase!!

LumiRsa va fie de bine ieseala in doi.
Da din pacate sunt multi copii de care zici tu. Nu stiu cum au ajuns asa, nu pot sa cred ca ii 'educa' parintii in asa fel. Deocamdata si al meu e calm si sociabil, dar inca nu stie ca nu tot este al lui si se crizeaza cand il iau de la jucariile altor copii.
Azi, la un loc unde ne oprim sa mai escaladam, alergam si sa culegem pietricele, era un copil, la vreo 3 ani cred, cu o masinuta din aia cu acumulator de merge singura( ma rog actionata la pedala). Calin in cele din urma a vazut-o si s-a urcat in ea . Cum e terminat dupa masini si volane eram sigura ca se va lasa cu urlete si rauri de lacrimi. Bineinteles ca voia si stapanul masinii sa se dea chiar atunci in masina. Ce credeti ca a spun catre bunica lui: ca ii mananca masina Calin.. L-am luat pe sus in crize crize si am plecat spre casa. Am intalnit si o fetita , la cealalta extrema, cuminte foc, care cand sa ii dea un pup lui Calin se uita intrebatoare la mine de parca imi cerea voie.

De mancare nu mai stiu ce sa ii fac. Am bagat la cuptor niste salau cu orez si legume. Sper sa pape.
Bubu
Rares
Miany
La multi ani!! Dymomo , Mitzi , Mario Dominic , Vlad
O saptamana usoara si frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumi_calin

Miany
.....

Mi-a scapat un 'i' Many lui Miany ii trimit un si o