Prietene la bine si la greu - 119
Raspunsuri - Pagina 11
dienutze spune:
Buna, fete dragi
Pe mine ma macina un gand...sa ii iau sa nu papusa Maria, oare o sa ii stimuleze vorbirea?
Are careva dintre voi si merita?
Merci frumos!
Ancuta, frumoasa printesica ai! Am vazut pozute cu ea si mi se pare atenta, preocupata, se uita la camera (ceea ce a mea rar face, ca nu are stare). Cred ca iti faci griji degeaba. Iar la strigat pe nume, doar daca are chef, interes.... :)
La multi ani Dymomo si Mitzi! Sanatate si impiniri!
Gabita, ce povestesti despre Eva se potriveste perfect cu Natalia mea, o mancacioasa si jumatate, la fel in parc intru in pamant cand se posteaza in fata celor care mananca, mai ales PUFULETI!!!! Mor!
La fel, oul e cah in orice forma. Pup gemenasii!
Monis, felicitari ca poti merge la cursuri! Pupa acrela (soacra pe limba mea) ca merita!
Smarandita, felicitari pt codite :)! Cu numele ...e greu, dar va veni la un mom dat numele perfect :). Pup burtica!
Calin, te simti bine acum, nu? Pup piticul sa uite de vaccin!
Diana, ce povesti frumoase despre conditii civilizate... Pup gascuta vesela!
Vazut Bubu strengarel, in activitate permanenta :)
Va citeam zilele trecute cu povesti despre copii care cer lingurita si ma gandeam ca a mea doar vrea sa se joace cu ea. Azi, pt prima oara, nu m-a mai lasat sa ii dau eu!...ciorba manca, deci a fost prapad in urma noastra!!! Dar apreciez dorinta de independenta. (nemancata nu a ramas :)))
Pup fetele fara exceptii, iar burticile primesc pupici dubli :)!
S-a trezit zgatia, fug! Sa aveti o zi frumoasa!
dienutze spune:
Dankutzule, nu pot sa cred cate cazuri aud de rotavirus in parc!!!
Iar Natalia e cu mainile ba in nisip, ba pe banci ba in gura...
Dar puiul despre care zici nu a facut rotarixul???? Eu asa stiam.
Of, o sa o sun si eu pe mamica lui.
iar despre tratamentul tau...va fi cu noroc :) pentru o fetita!
laurairina13 spune:
Si eu prin zona fara chef...vestea cu Many m-a dat rau peste cap zilele astea..
Smaranditz, chiar ma gandeam zilele astea ca poate esti supi pe mine, sau pe noi de nu mai zici nimic la gasca. Ma bucur tare ca sunteti bine si ca faci banuti la job, las ca pe urma cu doi nu o sa mai ai timp de birou si o sa iti fie dor sa fuji de acasa
La nume nici noi nu suntem hotarati deloc deloc.
Diana, ma bucur sa vad ca ai mobila, ai scapat de stresu asta, si mai tare ma bucur sa vad ca toti trei strumfii s-au acomodat de minune si le e tare bine!!Multam fain de oferta de hainute
Lumi, ia zii din 'luna de miere' nu ati venit mai multi?Daddy s-a intors la Tokyo? care mai e atmosfera acolo ca astia la stiri gata, nu mai zic nimic..
Vazut pozici cu falcute de Bubu pinguinu, si falcute de Sabi cea eleganta si trendy. Gandul mi-a ramas tot la pleata frumoasa si blonda a Zburlitei si falcute bune de pupacit de Maya.
Si ca sa ma oftic ca nu am bagat de seama prea mult discutiile cu trici si modele si alte alea, zilele astea am tot cautat local sa luam o trici pentru Amalia, poate pot in felul asta sa o scot si eu afara la aer dimineata cat e zmau la munci. Nu am gasit nici una sa stea bine si confortabil in ea, au toate tavitele alea de pus piciorutele fie prea in spate si copilul tre sa stea cu picioarele indoite rau si inghesuite pe tavita, fie sunt prea inguste si mici scaunele si aluneca pe sub bara aia de protectie..ce sa mai..dixtractie. Scoru e 180ron la mangalica, din ce am vazut pe net mai ieftine nu sunt, si chiar de ar fi +transport tot acolo ajung.Mai scumpe ies din discutie. Intrebarea mea e intrebatoare bineinteles, stau piticii in ele la plimbare sau tot in brate vor?? Ca a mea de mers pe jos nu merge decat cativa pasi pe urma se cere imediat in brate.., tare imi e ca ii luam trici si tot cu ea in brate ma gasesc.
Nu mai zic ca abia reusesc sa fac si eu cate o plimbare de o ora, o ora si ceva si zici ca am urcat Everestu si alte sapte trasee pe Himalaya, asa obosita am ajuns. Creste burtoiu, ma doare etc etc..
Dankutz, tin pumnii sa nu fie ovar sa ii reziste dr tau si sa aud vesti bune. Te inteleg cu vinerea ghinionista, si eu am zile de astea..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 23+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
am trimis baietii la plimbare cu mentiunea sa nu stea mult cu capul la soare si na
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 8+
laurairina13 spune:
Si legat de mancat copilu singur, daca nu mananca sa inteleg ca e mare dezastru?? Eu nu mi-am propus ca asta sa fie targhetul meu pe anu asta, sa imi manance copilul singur..Daca o sa vrea o las, daca nu, sa fie ea sanatoasa ca flamanda nu ramane. Pam-pam offcourse
Ii mai pun si eu bucatele de mancare ce poate fi data bucatele si se serveste singura tare frumos, doar ca ...isi indeasa tot in gurita si pe urma ...bineinteles ca se inneaca si scuipa tot, si gata mancatul pt ea. Trebuie sa ii las la indemana doar 1-2 bucatele sa le pape pe rand, altfel..
Ancutz, nici Amalia nu socializeaza neam cu copilasii in parc, ba din contra daca o las pe jos sa misune pe acolo in secunda doi vrea in brate, nu in leagan, nu pe topogan, nu nimic...Ea prefera sa o pun cu funduletul in iarba si sa rupa iarba, sa o studieze, sa bla bla..Rar se opreste la cate vreun copil. In schimb pe strada se posteaza in fata oamenilor si ii opreste, toata lumea o intreaba de sanatate, daca ii cer manuta ea le-o da si pleaca multumita cu ei. Dar daca e sa ii spun sa ma ia pe mine de manuta, ti-ai gasit..
Si am mai observat ceva, cat e la plimbare bodogane si vorbeste nonstop in bebeluseasca ei, canta lalala, si tot felul de onomatopeee , doar pe limba ei bineinteles..Si cainii sunt cei mai interesanti si mai amuzanti, daca vreau sa o fac sa mearga pe jos ii arat un caine si ii spun sa mearga la el, si in secunda doi se urneste sa il ajunga
Eu per ansamblu sunt foarte multumita de ea, nu mai face crize de alea in casa cu dat cu capul de mobile si parchet, dar acum face crize afara, urla si zbiara daca o iei de undeva unde e interesant..pfiii
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 24+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Pai deh, Raluci, daca ii baiat, l-a dus ta'su unde tre sa mearga cand o fi mare, sa invete drumu bine
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 24+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Pai deh, Raluci, daca ii baiat, l-a dus ta'su unde tre sa mearga cand o fi mare, sa invete drumu bine Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 24+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU |
clar, saloane auto ii trebe
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 8+
angi_san spune:
Buna seara, fete dragi!
Imi cer scuze ca n-am mai trecut pe aici de ceva vreme, dar nu-mi dau seama unde zboara timpul asta.
Mi s-a rupt inima cand am citit prin ce trece Many, si de la mine si ma rog sa-ti dea DD putere sa treci cu bine peste asta.
Magda, sper ca nu este prea tarziu, va doresc sanatate maxima si sper sa va intoarceti numai cu vesti bune
Hai Rares!
Laura/Licurici, tare ma bucur ca Rechinasa e bine acum. Ana e tare incantata de trici a ei (ea ii spune tici), asa de incantata incat de multe ori vrea sa o impinga ea. Dar in cele mai multe cazuri chiar sta in ea. Iar cu papatul cu linguritza, ideea e sa o incurajezi cand vrea ea, cand se intampla asta.
Dankutza, vroiam sa stii ca te inteleg foarte bine la faza cu mancatul copilului, si eu am trecut prin momente de genul acesta cu Ana. Deocamdata, Slava Domnului, papa bine si am ajuns si noi la monstruoasa greutate de 10 kg.
Chiar daca e tarziu, vreau sa mai urez la toate sarbatoritele pe care le-am ratat si va pup cu mare drag pe toate.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
dymomo77 spune:
Multumesc mult pentru urari. Asa mai trecu un an din viata. De la anu' nu mai sarbatoresc.
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi_san Magda, sper ca nu este prea tarziu, va doresc sanatate maxima si sper sa va intoarceti numai cu vesti bune Hai Rares! |
Multumim !
pentru toate fetele !
Ultima suta de metri...