Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Merci mult ooana. O sa ii fac musai cand plecam in vacanta de vara. 400ron/3 luni Catalina O vestuta pentru David Multumim |
am calculat si eu pe o sapt 38 lei
cam mult 400...oricum sa mai intrebi la diferiti asiguratori
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Mie da!sunt lasati si flescaiti :((( ...... si inca n-am terminat de alaptat Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
da, s-au lasat ...si chiar ca inca nu am terminat de laptat...oare isi mai revin?
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
catalina2307 spune:
Si noi aceeasi ruta, orele difera. S-a mai intamplat sa fim si la 4 in parc. Daca nu mergem in parc, pe stradute printre case, unde locuiesc eu . Este o zona linistita, buna de plimbare.(in zona cu casute de la Drumul Sarii)
O vestuta pentru David
Multumim
Cris2010 spune:
Diana, e tare sotul tau. Intentia conteaza.
Inainte, cand n-o avem pe Natali, am fost in stare ca dupa o zi de shopping sa nu-mi cumpar nimic.
Acum, inainte de Paste am facut 'maraton' in doua mall-uri si in trei ore am cumparat tot ce aveam nevoie, si nu putine lucruri.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Si noi aceeasi ruta, orele difera. S-a mai intamplat sa fim si la 4 in parc. Daca nu mergem in parc, pe stradute printre case, unde locuiesc eu . Este o zona linistita, buna de plimbare.(in zona cu casute de la Drumul Sarii) Catalina O vestuta pentru David Multumim |
M-am plimbat si eu o data p-acolo, ca era prea multa galagie in parculet. Ma plimbam agale si admiram casutele.
catalina2307 spune:
Pai cand ma intorc te invitam la o plimbare in 3/6. Se face bine si Maria, tocmai bine.
O vestuta pentru David
Multumim
Cris2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
da, s-au lasat ...si chiar ca inca nu am terminat de laptat...oare isi mai revin? Matei - luna a 10-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Eu am alta problema. La mine cred ca dispar de tot cand termin cu alaptatul . Fac si eu haz de necaz.
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Pai cand ma intorc te invitam la o plimbare in 3/6. Se face bine si Maria, tocmai bine. Catalina O vestuta pentru David Multumim |
ok. dati de veste.
tina_80 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
da, s-au lasat ...si chiar ca inca nu am terminat de laptat...oare isi mai revin? Matei - luna a 10-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Crezi?:))) Vrabia, malai viseaza!
Nu cred sa mai avem vreodata formele de alta data
Doar dl dr ne mai poate ajuta
rodyka spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Ati vazut ca a fost cutremur in Spania? Rody esti bine? |
da, is bine! tocmai am luat cina . habar n-aveam de cutremur. si cand a fost intr-o noapte chiar in zona noastra, eu am dormit bustean
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni