Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 4
catalina2307 spune:
Cris , suntem vecine ?:D
Magazinele astea micute grecesti sunt in multe piete. Mai este un magazin cu produse grecesti si pe Decebal dar nu am ajuns acolo.
O vestuta pentru David
Multumim
Cris2010 spune:
Eladea, sotul s-a operat de varice profunde. Dupa doua ore de la operatie (laser) a venit acasa. Daca te intereseaza iti dau amanunte.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Cris , suntem vecine ?:D Magazinele astea micute grecesti sunt in multe piete. Mai este un magazin cu produse grecesti si pe Decebal dar nu am ajuns acolo. Catalina O vestuta pentru David Multumim |
Posibil. Eu stau cu un bloc mai in spate de Anca.
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, sper ca nu a facut Matei cucui!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 10 |
nu are cucui ca a cazut pe spate...si statea cu capul ridicat...cand m-am apropiat a lasat capul jos, adica direct pe usa
am pus folie pe usa si o punga pe contorul de gaz ca de maine vopsesc astia scara...alt balamuc
si ne-am pomenit cu niste furnici in camera mare...exact unde era pilota pe care statea Matei...am dat cu spray...asa ca maine stam doar in dormitor pe patul mare
i-am zis la Marius sa imi cumpere catuse sa il leg pe Matei de mine
iar raspunsul lui Marius a fost "...sa iau din alea roz?!?"
mi-am facut si un papricas de pui
Diana
Catalina noi in fiecare an cand mergem in concediu ne facem asigurari...am eu un porumbel ca nu plec de acasa fara si ne costa aprox 30lei/pers/1 sapt
...pe un an nu stiu cum e, dar ma gandesc ca trebuie sa fie rentabila daca mai plecati de 2-3 ori...eu ma gandesc pe principiul "rovignetei"
uite poti calcula AICI
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
In legatura cu 'marele congres' nici eu nu m-am trecut, ca nu stiu cand vine sora mea din Spania (nu stie nici ea cand vine), cert e ca vine in august.
Dupa ce se hotareste o data, mai incolo va spun daca putem veni. Eu fac tot posibilul sa venim.
catalina2307 spune:
Merci mult ooana. O sa ii fac musai cand plecam in vacanta de vara. 400ron/3 luni
O vestuta pentru David
Multumim
Cris2010 spune:
Oana, un dulce pt Matei. A experimentat si el o cazatura.
Zilele astea era sa cada si Natali de langa mine. Am prins-o in zbor, iar ea se distra de numa...
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Diana_Eva
Lasat... Dar eu am alta buba sa fac burta sa dispara cu ei nu am nimic. Nu v-am povestit. Ma suna barbatul azi - "ce marime porti tu acum". Eu zic L dar ajung la M . Il intreb de ce - el imi zice ca vrea sa imi faca surpriza, eu rad de el si zic sa-mi faca dar sa fie sexi. Bun inchide, vine acasa cu o sacosa plina de hainute... Cica l-a auzit vanzatoarea si i-a zis ca ce a ales el nu e sexi si a ales ea . Am asa 2 maieuri negre cu imprimeuri lucioase , unul negru cu dungi roz si fermoar sa se vada sanii mai mult, o camasa alba cambrata f faina, o camasa cu spatele gol guler de dat dupa gat ieah , o geaca scurtuta f frumusica si niste pantalonasi ciudatei rau. Maine ma duc sa schimb ce nu imi place. Bietul sot era asa dezamagit dar eu cu ciudatelele alea nu ma imbrac. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
am ras o tura buna
dar intentia sotului e de nota 10
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Da, suntem vecine. Catalina O vestuta pentru David Multumim |
Pe unde iesiti la plimbare? Noi suntem aproape zilnic la Ho si Min, intre 4 si 6.
Calatorie placuta in tara cu cei mai fericiti locuitori din lume.