Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
I-am dat un ceai din matase de porumb si cozi de cirese (sper sa nu fie contraindicat la copii, dar altceva nu am in casa), un ibuprofen si maine o trezesc sa faca pipi in borcanel.

Nu-s da nici nu ajuta f mult. Toata copilaria am baut izvoare de ceaiuri din matase si cozi. La 5 ani m-am pricopsit cu o infectie urinara, s-a agravat si am inceput sa urinez cu sange... si asa o tot duc si acum. Cum stau 5 sec fara papuci, sosete, shoshoni :d, fac infectie urinara. Daca intru in apa la mare, fac infectie urinara. Daca fac sex, poc vine si infectia bonus. Daca fac dus dimineata si ies pe strada....infectie urinara.
Baile fierbinti la sezut nu sunt recomandate . Linistesc pe moment dar agraveaza dupa.
Catalina
O vestuta pentru DavidMultumim

Asa eram si eu pana am fost tratata de un urolog bun - de 11 ani nu mai am nimic, nimic. Daca vrei caut cum o chema.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
Tina la JYSK am auzit ca sunt saci pt. haine, care se videaza, dar nu stiu daca aveti magazinul asta in Br.

Multumesc!

Jysk, este in Galati, la Real si merg destul de des ca este f aproape de noi (12 km)

CRISPRO, dar tu cum il legeni pe Vladut? pe picoare sau in brate?

BTZ, ma bucur ca analizele au iesit bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

buna seara, mamici!

Noi suntem la a treia noapte nedormite. Deja incep sa ma obisnuiesc, mai rau e cu trezitul de dimineata. Sa vedem ce n erezerva noaptea asta... pana acum e de bine.

Aelita, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Fetelor voua vi s-au lasat sanii ,ca am si eu o pasarica pe creier ca dupa ce termin cu sarcinile sa fac lifting mamar

Lasat... Dar eu am alta buba sa fac burta sa dispara cu ei nu am nimic.

Nu v-am povestit. Ma suna barbatul azi - "ce marime porti tu acum". Eu zic L dar ajung la M . Il intreb de ce - el imi zice ca vrea sa imi faca surpriza, eu rad de el si zic sa-mi faca dar sa fie sexi. Bun inchide, vine acasa cu o sacosa plina de hainute... Cica l-a auzit vanzatoarea si i-a zis ca ce a ales el nu e sexi si a ales ea . Am asa 2 maieuri negre cu imprimeuri lucioase , unul negru cu dungi roz si fermoar sa se vada sanii mai mult, o camasa alba cambrata f faina, o camasa cu spatele gol guler de dat dupa gat ieah , o geaca scurtuta f frumusica si niste pantalonasi ciudatei rau. Maine ma duc sa schimb ce nu imi place. Bietul sot era asa dezamagit dar eu cu ciudatelele alea nu ma imbrac.

Mergi la inceput

Citat:
Fetelor voua vi s-au lasat sanii ,ca am si eu o pasarica pe creier ca dupa ce termin cu sarcinile sa fac lifting mamar

Mie da!sunt lasati si flescaiti :((( ...... si inca n-am terminat de alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Aelita scuze ,vroiam sa-ti transmit si eu condoleante dar mi-a iesit din cap mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

:))) diana, saracu sot, a dat de o vanzatoare d-aia "amabila". oricum, frumos din partea lui. al meu nu se baga la haine, si nici nu merg cu el la cump ca nimic din ce ii arat pe umeras nu ii place dar cand pun pe mine zice ca e frumos

azi au facut ai mei 26 de ani de casatorie. mi=am amintit si eu la 10 seara.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Andrei! Sa cresti mare si sanatos!

Am vazut-o pe Bea. Tare haioasa.

Diana, nu stiu in ce zona stai, la Prosper - 13 septembrie este un magazin grecesc in piata si au multe feluri de masline.
De cand am mancat in grecia masline partial deshidratate de Thassos, nu mai mancam altceva. Am gasit si la magazinul asta din piata, dar nu aveau acelasi gust, asa ca ne trimite cineva periodic din Grecia.
Rody, il contrazic pe sotul tau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Citat:

Lasat... Dar eu am alta buba sa fac burta sa dispara cu ei nu am nimic.

Nu v-am povestit. Ma suna barbatul azi - "ce marime porti tu acum". Eu zic L dar ajung la M . Il intreb de ce - el imi zice ca vrea sa imi faca surpriza, eu rad de el si zic sa-mi faca dar sa fie sexi. Bun inchide, vine acasa cu o sacosa plina de hainute... Cica l-a auzit vanzatoarea si i-a zis ca ce a ales el nu e sexi si a ales ea . Am asa 2 maieuri negre cu imprimeuri lucioase , unul negru cu dungi roz si fermoar sa se vada sanii mai mult, o camasa alba cambrata f faina, o camasa cu spatele gol guler de dat dupa gat ieah , o geaca scurtuta f frumusica si niste pantalonasi ciudatei rau. Maine ma duc sa schimb ce nu imi place. Bietul sot era asa dezamagit dar eu cu ciudatelele alea nu ma imbrac.

ce frumos din partea sotului
cat ma enerveaza vanzatoarele astea care "stiu totul" dar lasa ca mergi sa le schimbi si-ti iei ce-ti place

Mergi la inceput

Btz, ma bucur ca au iesit bine analizele.

Mergi la inceput