Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
Hop si eu. Sunt la serviciu cu biberonul de noapte ca vad ca are nevoie pitica. Am citit asa pe diagonala ce s-a scris azi.
Valeuu ce scoruri la pantofiori. Zau mai fetelor eu mai si inmultesc cu 3 ca suntem bogati in fete . Tocmai ce am scotocit si noi ieri prin Bucuresti sa le luam ceva pentru nunta si nu ne-am indurat sa dam 200 RON pe o pereche de pantofi in Bucur Obor. Insa aceia erau de rochite de domnisoare de onoare. Pantofi cu interior si exterior de piele, talpa usoara si flexibila se gasesc si la 100 RON in multe locuri. De 3-4 ori mai mult mi se pare exagerat.
Rubia dupa ce termini alaptarea se pot intrema binisor sanii. Se depune din nou grasime insa mu peste noapte. In 2-3 ani s-a vazut efectul la mine. Se intarisera din nou, chiar prea mult ca la mamografie in unele zone au spus ca n-a iesit bine ca e tesutul prea dens .
Bumbulina ce faci la chirurg?
Stie cineva in Sectorul 2 sau 3 une as putea sa-i fac Iulie gauri in urechi cu pistolul pentru cercei.
Felicitarile mele Alice. Esti o curajoasa, pe bune.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
racusor2010 spune:
neata
Andrei doarme in patul mare, eu am facut curat in dulapul cu haine si acum butonez laptopul respira foarte bine acum, aseara avea ceva mucisori, dar dam inainte cu imunorezistan si formula 31 si ne e din ce in ce mai bine
diana
la mine nici nu se mai cunosc dupa alaptare erau mici mici inainte, acum sunt invizibili
OANA il pe Matei sa ii treaca cucuiul
de azi si eu la o semi-cura adica fara prostii si fara mancat seara ca sparta, ca m-am ingrsat si am facut si ditamai burta, daca se mai putea mai mult, zici ca sunt in luna a patra
deci cine merge la sfarsitul lui iunie la mare? ca am uitat victo, paula...
imi e foaaammme, dar nu ma incumet sa il las singur in patul mare
aa, de cand e mai bine, andrei a reluat sirul obrazniciilor gaseste ceva pe jos, vrea sa duca la gura, ii zic, mami nuuu!! se intoarce , fuge si rade cu gura inchisa desigur...ieri scuipa de mama focului si cum batea soarele se vedeau stropii prin aer, iar eu cum ma prapadeam de ras (data viitoare nu mai fac )el tot a scuipat vreo 5 minute si asa se mai amuza se catara peste tot, trage de tot....maimutica....
a facut ochi
Diana_Eva spune:
Buna dimineata!
Pupam si noi smecherutul de Andrei!
Noi facem brrrrrr de 3 zile. Daca ii raspund mai face o data si tot asa. Am inceput miscarile sexi gen Paul si Antonia. Cred ca se pregateste de 4 labute. Trebuie sa iau protectii urgent.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
paula_m spune:
Neata
!!
Mie mi-au ramas sanii mari, dar bineinteles ca s-au lasat. Daca nu am purtat sutien in timpul sarcinii, acum vreau, nu vreau nu se poate fara. Si in plus stangul e mai mare( vizibil) si imi iese din sutien si dreptul de aba umple cupa sutienului!! Nu stiu ce sa fac...cred ca nu se poate face nimic, doar operatie estetica.
Noapte buna, cu o trezire, am dat drumul la ratuste si a adormit iar. Dar in schimb am alta pb. Cred ca am facut o prostie ca i-am lasat omida in patut lui Raul. Nu mai doarme decat cu ea in brate si tare mi-e frica ca de acum vom merge cu omida dupa noi, peste tot. Si e fff mare.
Catalina, drum bun sa aveti!!
Racusor, noi mergem la mare...la Eforie Nord, din 27 pana in 4. Ne vedem?
Ce ma doare burta de la masaj!! Pe mana sunt vanata, dar pe burta nu. Mi-e si frica sa ma duc si azi...
na, ca nu mai stiu ce voiam sa va zic. Imi aduc eu aminte.
La multi ani Daria, Radu, Albert, Maeva si Tudor!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
bumblebee spune:
Crissy, pt mititica Elise, sa treaca repede problemutele urinare. Eu ceai de matase de porumb si de cozi de cierese am baut pt rinichi..
Eu am inteles cu parul, nu era bai nici daca era impusa de tine freza, dar mi-am adus aminte de altele. Elise e o frumoasa oricum!
Diana, ce barbat atent! Gestul conteaza.
Eu ieri am scos 50 ml toata ziua.. ma asteptam sa se duca, cred ca in 2 saptamani n-o sa mai fie deloc. Dar.. ca sa imi treaca supararea, am pe lista 2l de cola care ma asteapta.
Denisa, ce mai face Carla?
Catalina, drum bun, concediu placut!
Alice, LMA fericiti impreuna parintilor.
La chirurg merg cu hernia mea ombilicala (pe care am descoperit-o de la sfarisitul lui 2010).
Alina, ma bucur ca delfinasul sef e mai bine! Si eu ajung la mare la sf lunii iunie! de pe 20-25.
Paula, voi de pe 27 ?
Despre sani, sotul zice ca nu-s lasati, dar oricum, sunt mici.. am primit o bluza de ziua mea, zici ca-s scandura.
Ce noapte 'misto' am avut.., treziri din 30 in 30 de minute.. toata noaptea!! Nu e excelat el cu noptile dormite, dar asta parca era picatura chinezeasca,parca statea cu ceasul sub saltea.. plus ca dimi, la 5, pt ca era lumina, mai ca nu s-ar mai fi culcat la loc. . Cred ca voi incerca niste chamomilla, de care CH? 9 cumva?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
bumblebee spune:
Daria-Cristina de ramonasin
Radu de Puiutz mic
Albert Simon de Crissteo
Maeva Caterina de Raluk31
Tudor Stefan de babiela
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m La multi ani Daria, Radu, Albert, Maeva si Tudor!! |
si din partea noastra
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
ilinca79 spune:
'neata,
eu deja sunt in pauza de lucru, V ne-a dat trezirea la 6 si la 6:30 m-am ridicat din pat ca si asa am impresia ca tot timpul casa mi-e vraiste Noaptea a fost proasta, asa ca acum imi curg ochii in tastatura
Bumble, da chamomilla ch9
Diana, ce sot atent ai , oricum m-am amuzat teribil de sfatul binevoitor al vanzatoarei
La multe lunite Daria, Radu, Albert, Maeva Caterina si Tudor Stefan!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
racusor, ce bine ca se insanatoseste Andrei . si unul si pentru tine
diana, gestul sotului conteaza! al meu nu se baga la cumparat haine. o data mi-a luat un corset (superb) tot asa ajutat de vanzatoare, e si acum cu eticheta in dulap. la sani ar fi fost bun cand eram gravida, dar la burta... iar acum incape bine burta, dar au disparut sanii . cu totul!
michelle, i-am arata aseara sotului poza cu maslinele si nu intelegea ce-i arat si de ce! ca apoi sa ma lamureasca, ca el nu a vrut sa zica, ca nu exista negre in forma naturala, ci ca negre fiind, sa nu le consider pe alea fiind de fapt masline verzi coapte si bune de mancat. nu stiu daca s-a inteles explicatia. dar eu in prima faza am inteles cu totul si cu totul altceva din ce mi-a spus el
catalina, calatorie placuta sa aveti! bine ca nu ati anulat nimic
ooana, pupam cucuiul lui Matei
victo, esti pe-aici sau inveti?
cristina, bine sanatoasa? sunteti la ora de masa?
in spirit de solidaritate, a avut si Isa nenumarate treziri. acuma eu am incercat s-o culc la loc dar era ca un hopa-mitica, la un moment s-a trezit si tati si ne bufnea pe amando rasul ca eu o puneam jos, ea si ridica in fund rapid, de zici ca avea un arc in fund!! acuma, parca era mai bine cand nu se ridica . la fel cred ca are mai multa libertate de miscare fara sacul de dormit...
si chiar daca nu se trezea ea, eu oricum am dormit tare rau. in prima faza ma visam la lucru printre flori, apoi am ramas mult pe ganduri (de la 2 la 4 ) cum sa fac si cum sa ma invart sa fie bine si cu lucrul asta... si cand am adormit, iar s-a trezit Isa cerand laptic, era deja in genunchi cand am deschis eu ochii lenesa... deci, la 7.30 m-am trezit de tot. ba a mai plouat si o tura torentiala azi-noapte, dar mi-a fost lene sa fug pe terasa sa iau hainele -cine le-a udat le si usca. si oricum nu mergeam noaptea pe terasa, am oroare de niste gandaci maro uriasi care mai vin cateodata noaptea pe canalizarea de pe terasa, is dintraia care-i vezi doar cu coada ochiului, atat is de rapizi! dar eu urlu cat ma tine gura si is rapid in varful mesei (desi, daca ar vrea, s-ar urca rapid si acolo dupa mine, ba parca mai si zboara...)
bun, ma duc sa-mi iau cana de lapte si revin. am vrut sa fac un smoothie de capsuni azi, dar am uitat (iar!) sa iau capsuni aseara, ca am fost sa vedem de masina de paine si singura care am vazut-o nu ne-a placut (se cam misca din balamale capacul...)
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Daria-Cristina de ramonasin Radu de Puiutz mic Albert Simon de Crissteo Maeva Caterina de Raluk31 Tudor Stefan de babiela Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 LUNA 9 |
La multi ani si din partea noastra!
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip