Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

pupam iar pe delfinasul-sef, pana se face bine

paula, am fost aseara la nasi si se facuse cam tarziu, catre ora 22 (ora de somn) asa ca, dupa ce a tot cerut nasului pufuleti "dä, dä" s-a lungit langa mine pe sofa, si-a pus capul in bratele mele si a inceput un cantecel de-al ei de leagan . au pupat-o toti si i-a sarit somnul

lalala, nu-i crissy, asa ca-ti spun eu: ai fost selectata la concursul "ghiceste sunetul", aici pe DC

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

ILINCAAAAAAAAAAA, la multi ani!!! sa ai parte numai de bucurii in viata, de impliniri, de dragoste si sanatate!!! Pupam mamica frumoasa! Si asteptam tratatia...

La multi ani copilasilor Natali, Andrei, Bogdan si Ema!!! Copii frumosi, sa fiti sanatosi!

Eu am aspirat un pic, Vlad cu premergatorul dupa aspirator, la bataie...

Mi-e drag si mie de mor cand vad cat e de mare, lungan, si adoarme ca un ingeras in bratele mele.... ioi, ca atata il pup si il dragalesc uneori dupa ce adoarme, de reusesc sa il trezesc la loc...

Acum de dimi ma simt ok, sa vedem, ca de obicei dupa masa reapare febra. Dar azi mergem in vizita, e ziua de nastere a viitoarei finute, de la 18 la 20... cu copil cu tot...

Am, plecat mai departe ca e jale in casa...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Ieri nu am mai intrat, ca am lasat putin plodenstein-ul singurel in sufra (ca sa merg la budex) si cand m-am intors aveam butoane scoase de la laptop. Asa ca, am scos laptopul, cand patruleaza, il cocot, acuma doarme asa ca am intrat sa va salut.

Am vazut-o pe scumpica Mara.

Eu m-am nascut cu o malformatie usoara a muschilor abdominali, la 5 ani am fost operata prima data pt hernie (inghinala), dr a spus de pe atunci ca s-ar putea sa mai am problema cu muschii in sarcina, asadar.. intinderea muschilor din cauza burticii mi-au dat acum o hernie ombilicala. Stiu de ea de mult timp, dar f delasatoare cand vine vorba de mine in ultima vreme, asa ca, sotul a pus piciorul in prag si sapt viitoare ma duce la chirurg.

Sa va spun cum am dormit azi noapte? Mai bine nu, de fapt mananc bureti, tot am domit de la 5:30 la 7:30 .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

La multi ani scumpa mamica, Ilinca!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa!!

Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andrei de sorina_goga
Ema Andreea de anagia

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Natalia,Bogdan,Andrei,Ema

Ilinca...sa ai parte de tot ce iti doresti

Bumblebee eu ma mir cum mai rezisti...si noi avem treziri dese dar nici ca la voi

In sf s/a incalzit...azi o sa fim mai mult pe afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ILINCA, LA MULTI ANI MAMI! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Nu pot sa cred cat am scris si am pierdut mesajul

Pe scurt, multumesc de raspunsurile cu pasaportul

Ilinca, La Multi Ani, sa iti fie toata viata senina si frumoasa ca ziua de azi!

Pufescu, Alice, tare as fi vrut sa ma intalnesc cu voi, de cand astept asa o intalnire in parc. Dar saptamana asta a fost criminala, ieri am venit la 12 noaptea acasa + am mai avut inca o seara cand am venit cand deja dormea Larisa. Asta nu se intampla tot timpul, e oarecum exceptional, dar ma batea pe mine gandul sa fac oarece mutari de job.Ei bine, saptamana asta m-a facut sa imi dau seama inca odata ca nu as renunta la orele cu Larisa sau in famile penrtu nici un super job. Asa ca ma multumesc cu ce am, poate mai mediocru, dar eu vreau sa am seri in familie si cu copilul meu.

Deci fetele cu parcul, poate ne vedem saptamana viitoare. Luni si marti voi avea tot asa program incarcat, nu pot garanta, dar de miercuri incolo sper sa ma linistesc.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Ilinca!!!

La multi ani Natalia, Andrei, Bogdan si Ema!!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ochidut, sa stii ca nici noi nu ne-am intalnit, ca eu am fost intr-o alergatura. ne-a prins ploaia si nu aveam protectia aia la mine, dar sapt viitoare sau cand ai timp spune si ne organizam cumva

si noi am facut rotarixul, dar la 5 si 6 luni. si cred ca nu se face mai tarziu de 6 luni...

neata

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Michelle, eu am luat tot un noname, care starce si fructe si legume, www.shopmania.ro/storcatoare-de-fructe/p-storcator-electric-vinchi-mfj-002-13457881" target="_blank">ASTA, numai ca l-am luat de la Selgros.

Paula, al meu trage si de pampers ca sa se traga de pootza..

LUNA 9

Mergi la inceput