Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Giorgia, stai sa ma explic, el a dormit, numai ca la mai putin de juma' de ora era cu gura pana la urechi, dar nu de ras, de urlet.. si asta cu dormitul pe bucatele asa scurte ma termina.. ca daca nu dormeam alea 2h legate cred ca ma duceam pe bloc putin..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Al meu stie sa dea drumul de la TV din telecomanda. Desi noi nu ne uitam la Tv cand el patruleaza, telecomanda e la-ndemana, asadar, piscotul meu a vazut de vreo 2 ori ca daca butoneaza se aprinde si acuma ia telecomanda in mana si se uita spre TV si daca se si aprinde, fuge pana la el, numai ca eu il sting si tot asa.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

la multi ani ilinca!
alice, aseara pe la 18.30 ii bagam iaurtul pe banca de langa tasnitoarea aia de baut apa(dupa fantana de la intrare,intrarea baba novac cu campia liberatii,la statuia aia mare de bronz).Dupa aia am stat vreo ora la locul de joaca de langa aleea din dreapta care coboara la lac,veselie mare acolo ca sunt multi la categoria noastra :).si dupa aia tura de lac,un pic de joaca iara si acasa ca faceam pe mine :)))).
diseara probabil ca repetam programul,in principiu eu ies in fiecare seara de pe la 17-17.30 depinde cand se trezeste strumfi si stau pana pe la 20-20.30. In zilele in care nu vine bona(de obicei vineri,weekend,luni,dar cateodata cand am mult de lucru(ca acuma) o chem si vineri) ies si de la 10 la 14...cateodata la piata+parc, cateodata doar parc. Eventual ia nr de tel din tabelul cu date si da-mi un mesaj cand ajungi seara in parc :). Ochidut,si saptamana viitoare e bine,n-au intrat zilele in sac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Azi mancam tort si bem sampanie :
La multi ani Ilinca!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire in viata!!
La multi ani Natalia, Andrei, Bogdan si Ema!!!

la multi ani si din partea noastra
ILINCA, sa ai parte de o viata frumoasa si implinita!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

La multi ani si din partea nostra noastra! Sa fiti cuminti si sanaosi!

LA MULTI ANI ILINCA! SA FI SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN PE LUMEA ASTA! TE PUPA SI RADUCU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Buna dimineata!
Am readormit si eu puiuca. E asa de duce cand doarme cu fundul in sus.

Racusor infectiile urinare sunt contagioase, acum depinde si ce ai, ar putea fi doar o mica iritatie locala. Poti incerca sa bei mult ceai de musetel - stiu ca ajuta si prin volum si prin proprietatile antiinflamatorii.... Pentru ele se merge la medicul urolog ( tot ce tine de aparatul reno-urinar - rinichi, uretra, uretere, vezica urinara + organe genitale masculine = urolog care e acelasi lucrun cu nefrolog).
lui Andrei - ne vedem maine dimineata in parc?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

diana, tati lucreaza pana tarziu, deci maine o sa fie rupt :( asa ca nu ne duce departe de casa :( si la 11 trebuie sa fiu la epilat cum sa facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

deci in IOR stati pana la 20 - 20.30? si in weekend de la ce ore? ca in weekend as putea veni si sa ii dau fructele in parc, dar seara daca papa la 19, pana ajungem se face 19.30 cel mai bine si la 20.00 tre sa o luam inapoi spre casa

pentru noi 23 e mai aproape. '

deci in weekend cam pe cand sunteti pe acolo? sunt nr voastre pe contrul comun? pufescu, alice, ochidut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Salve delfinariu

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE IERI SI DE ASTAZI-SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!

Mai fetelor nu reusesc sa tin deloc pasul cu voi , nu prea am timp sa intru pe internet . Suntem mai mult pe afara si cand nu suntem , ne ocupam timpul cu spalat , calcat , mancare .
Aici este vremea foarte frumoasa -daca o tine tot asa , peste vre-o 2 saptamani iesim afara in tricou-ma refer la Giuliano , ca eu sunt deja decoltata
Uram si noi delfinasilor bolnaviori insanatosire grabnica si pentru Crispro si Bumblebee nu trebuie sa te neglijezi , sanatatea este mai importanta decat toate , daca noi nu stam bine cine va avea grija de puiutii nostrii mai bine ??

Uram o zi frumoasa tuturor !!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Va salutam din Iasi.
Am iesit de la controlul neurologic, totul e ff bine . Am ramas in grupa de risc mic. La punctaj a iesit f bine, are decalaje de 0.5 p, singura diferenta mai mare fiind de 0.5 fata de 3 p maxim pe ramura cognitiva (era si de asteptat, sa nu ne facem probleme). Dr. kineto a fost f multumita de ea.

Ramo, am intrebat de scartaitul genunchilor, a zis sa nu ne facem probleme ca e normal.

Legat de semnul vaccinului antiTBC trebuie sa intrebam la pneumologie, ii face injectia in manuta (undeva pe langa cot), dupa cateva zile se masoara inflamatia si in fct. de asta ii reface sau nu vaccinul.

Ne pregatim sa mergem si la ctrl oftalmo. Dupa care mergem la Barlad.

Elise s-a comportat exemplar pe masina, nu i-a fost rau deloc. I-am dat o pastiluta cu vreo 30 min inainte de a pleca, ceva pe baza de ghimbir.

Parca azi e ziua Ilincai, nu?

LMA cu sanatate si bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello

in primul rand ILINCA sa ai parte de toto ce iti doresti alaturi d ecei dragi sufletului tau La Multi Ani !

La multi ani Natalia, Andrei, Bogdan si Ema!!!

sa va povestesc....
...stiti voi programul nostru...trezire la 7 ...joaca si apoi somn de la ora 11 pana la ora 14-15
ei bine...azi dimineata a trebuit sa merg pana la posta...am plecat la 9.55 si ne-am intors la 11.15...i-am dat sa pape si rapid la somn 11.30
a stat 1 ora in pat si s-a intors de pe o parte pe alta fara sa adoarma...asa ca dupa 1 ora l-am luat...acum se joaca
la ora 14 ii dau sa manance si il pun iar la somn sa vedem
nu pot sa cred ca o intarziere de 30 min i-a dat tot programul peste cap

ma consolezca la vara mai bine iesim dimineata si dormim dupa masa de amiaza cand va fi imposibil de stat afara ...si apoi mai iedim dupa ora 17-18

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
oana, si e bun deodorantul de la Amway? ai stick sau spray?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

am rol-on dar ce e foarte interesant e ca transpir dar inodor
citisem undeva ca nu sunt bune cele care opres transpiratia ca e normal sa transpiri de fapt

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
lalala, nu-i crissy, asa ca-ti spun eu: ai fost selectata la concursul "ghiceste sunetul", aici pe DC

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Crispro iti trimit un PM

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

unde mah ca nu vad

Mergi la inceput