Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 14
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
GIORGIA, ms de site! Au lucruri de calitate la preturi bune.
Nici eu n-as da 200 lei pe o pereche de pantofi si sa-i poarte doar un sezon Am vazut la Deichmann, pantofiori si sandalute f frumoase si ajungeau la 110 lei/perechea.
OANA, PRINCESS, GIORGIA, felicitari pt dintisori!
CRISSY, KATALINA, drum bun, maine spre Bucuresti!
VICTO, spor la invatat!
Ne-au ajuns si noua azi jucariile de la Anamaria, un antepremergator, o masuta de activitati si o mingiuta muzicala. RADUCU a fost f. incantat de toate dar cel mai mult i-a placut antepremergatorul, pt ca noi suntem in faza in care el vrea sa mearga mai mereu... si bineteles ca sunt si eu in spatele lui ca mi-e frica sa nu cada cand prinde viteza. Suntem ca un trenulet prin casa
Fetelor, am vb cu Anamaria si mi-a spus ca in curand isi v-a face un site...zic eu ca e de retinut, mai ales ca are preturi bune.
Cand am vb cu ea la tel. i-am spus daca imi face si un discount la 3 produse cumparate si am avut 10%
Acum sa ne laudam ca in sfarsit RADUCU, doarme dupa cum imi doream si eu, adica pana la ora 10. Atat de mult imi place sa ma trezesc tarziu
FETELOR, VOI ATI FACUT ROTAVIRUSUL???Pe mine ma bate gandul sa il facNu sunt pt a face toate vaccinurile suplimentare, dar pe asta l-am face
Noapte buna delfinasi!
tina_80 spune:
Off, am uitat sa va spun de dieta...azi nu prea m-am tinut de ea
ciorba de legume
friptura la cuptor cu salata verde
dupa ora 18 si pana acum am mancat 2 felii de paine graham cu branza si rosii+iaurt cu fructe.
Azi dimineata m-am cantarit si mi-a aratat mai putin cu 300g. MAine cred ca o sa fie cu +
rodyka spune:
cristina, deci tot cu febra esti. noapte buna! sa te faci bine
azi iar am fentat crenvustii, am preferat o portie mare de pepene verde . parca vad ca la noapte pendulez la wc, ca pe vremea cand eram gravida
pup toate mamicile si delfinasii, sa aveti o noapte buna
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Diana_Eva spune:
Tina - rotaviruxul se face pana la 6 luni parca (vaccin si rapel la 2 luni - la noi a fost la 3 si la 5) asa ca e tarziu, chiar daca dr zice DA sa nu il mai faci!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
racusor2010 spune:
Neata fetele
va poftesc la o asa cu noaptea-n cap. Andrei s-a trezit la 5.45 ca a facut saracutul pipi pe el, l-am schimbat si acum doarme, dar mie mi-a sarit somnul si diseara suntem singurei , ca tati are treaba la birou pana mai tarziu, asa ca o sa fiu rupta. si aseara i-am facut baita singura la 8, ca dadea semne clare de somn, numai bine ca dupa ce a baut lapticul a venit tati si adio somn pana la vreo 10 l-am scos si eu afara dupa 3 zile ieri, ca era cald si nu mai batea vantul. aseara l-am aspirat de 2 ori si azi noapte nu a mai avut deloc mucisori. e greu ca in timpul zilei nu ii pune bona nici macar ser, nici nu i-am spus, dar nici nu cred ca s-ar descurca la cum se zbate pestisorul si cand vin eu de la serviciu il gasesc cu mucisori uscati dar suntem aproape bine de tot
eu nu reusesc sa ma las de mancat seara adica mananc cum trebuie, dar pana ma culc mai bag o groaza de prostii offf, trebuie sa ma opresc cumva...cantarul deja a luat-o in sus
si cred ca m-am pricopsit si eu cu o infectie urinara, de fapt nici nu stiu daca asta e sau nu, ca nu am avut niciodata, tre sa merg la doctor, dar nu stiu daca ginecolog sau generalist. imi vine sa merg des la baie, dar cand merg fac foarte putin si apoi ramane asa o senzatie aiurea m-am spalat doua zile cu apa cu bicarbonat, parca e mai bine putin...oare asta e contagioasa?
fug ca plange
Diana_Eva spune:
Buna dimineata!
Am readormit si eu puiuca. E asa de duce cand doarme cu fundul in sus.
Racusor infectiile urinare sunt contagioase, acum depinde si ce ai, ar putea fi doar o mica iritatie locala. Poti incerca sa bei mult ceai de musetel - stiu ca ajuta si prin volum si prin proprietatile antiinflamatorii.... Pentru ele se merge la medicul urolog ( tot ce tine de aparatul reno-urinar - rinichi, uretra, uretere, vezica urinara + organe genitale masculine = urolog care e acelasi lucrun cu nefrolog).
lui Andrei - ne vedem maine dimineata in parc?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
Neata! www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Storcatoare_de_fructe,_citrice/Westwood/Storcator_de_fructe_Westwood_EK3016S" target="_blank">asta e storcatorul, Michelle. Mai mult nu am apucat sa citesc, copilul tot cu figuri la masa, ma scoate din pepeni. Pe zi mananca total 600ml mancare (cu tot cu LP). MOR!!!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Neata
Ca de obicei, va asteapta.
Cristina, nu te mai stresa, am inteles ca unii copii mai fac greva foamei din cand in cand...E sanatos, nu? Nu pare sa aiba ceva...doar ca nu vrea sa manance? Ai incercat sa-i dai ceva nou?
mamicile de baietei, copii se trag de puta?Raul, cum ii dau pampersul jos, cum e cu mana la puta si trage de ea
Aseara a adormit asa frumos. Mi-e atat de drag. El de obicei adoarme cand ii dau laptele de seara, aseara nu. Dar ne-am pus amandoi in pat , i-am dat o jucarie si tot mesterea la ea. La un moment dat a venit si-a pus capul pe mine, l-am mangaiat pe spate si intr-un minut a adormit. Mi-a venit sa-l mananc tot.
Azi mancam tort si bem sampanie :
La multi ani Ilinca!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire in viata!!
La multi ani Natalia, Andrei, Bogdan si Ema!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
eladea2005 spune:
Neata!
racusor, multam de cafea...si noi tot matinali, filip deja doarme iar de juma de ora... sanatate lui Andreiutz...ma bucur ca sunteti mai bine... si tu ai grija, fa-ti ceva analize...si eu trebuie sa ajung, cred ca m-am pricopsit si eu cu ceva...
crispro, sanatate multa...tot asa esti?
apropo,fetele din Cluj... am vazut ca dr. Delia Chira, de pe blogul acela, pediatrucluj, are consultatii la ASTECO LIFESTYLE, e pe str. C-tin Brancusi nr.105.
diana, tu ce deo folosesti acum? eu caut ceva bun, care sa tina mirosul departe...daca exista asa ceva...
revin!
oana, si e bun deodorantul de la Amway? ai stick sau spray?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Azi mancam tort si bem sampanie : La multi ani Ilinca!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire in viata!! La multi ani Natalia, Andrei, Bogdan si Ema!!! |
la multi ani si din partea noastra
ILINCA, sa ai parte de o viata frumoasa si implinita!!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)