Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 6

seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
Ia uite, avem acelasi dpn ![]() ![]() Oana ![]() ![]() ![]() |
sunteti 3 cu acelasi DPN

camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 neata fetele racheel succes la eco! ![]() dbunny, nosoala sperietura la cutremur. mai eu azi am cam alergat un pic de la masina pana la scara ca m-a prins ploaia fara umbrela. si s-a cam zguduit bb. acum stau cu urechea ciulita sa il simt. am luat un no-spa "just in case". uf, mai bine ma ploua decat sa stau acum cu ghimpele in suflet. ![]() ![]() ![]() |
Stai linistita.Cand am facut morfo din cauza ca avea o pozitie din care nu vedea dr nu vrei sa stii cat mi-a zgaltait burta iar ea nici macar nu tresarea.Sunt atat de bine protejati .............

camady's baby

JadeJador spune:
seidana , rallu parca a zis ca are fetita
edit: sau la ce te ai referit cu blue ?
_21 +

Rallu spune:
Mda, si eu sper sa intru mai des.
De citit va citesc insa rareori apuc sa raspund intre serviciul de la munca si serviciul de acasa (adica fi-miu).
De cele mai multe ori cand ma asez la calculator vine si se instaleaza in bratele mele pt. ca vrea si el sa tasteze.
Dupa o scurta batalie ma las pagubasa si plec de la tastatura.
Enervant e ca dupa ce plec eu, nici pe el nu-l mai intereseaza.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si
20+
Sufletelul meu

Helenutza23 spune:
camady teoretic stiu ca sunt protejati dar...
racheel, ma intrebasei mai devreme de nume si am uitat sa iti raspund. HABAR NU AM... dupa ce ne-am chinuit sa emitem ceva pt fata, ca asa stiam ca este, acum mi-a pierit cheful... m-am uitat ieri pe niste nume de baieti dar ... nu ma hotarasc, parca nu imi place nimic. la primul am ales mai repede.
20+

Rallu spune:
Recunosc ca nici eu n-am inteles exact cu "blue" insa m-am gandit ca e vorba de starea mea nasoala vis-a-vis de triplu test.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si
20+
Sufletelul meu

seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador seidana , rallu parca a zis ca are fetita edit: sau la ce te ai referit cu blue ? ![]() _ ![]() ![]() |
am gresit...
desi in listuta am pus bine ... offf sunt obosita

seidana spune:
citat din mesajul lui Rallu Recunosc ca nici eu n-am inteles exact cu "blue" insa m-am gandit ca e vorba de starea mea nasoala vis-a-vis de triplu test. "Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina." Rallu - mami de Robert ![]() ![]() ![]() Sufletelul meu |
Scuzeeee... nu voiam sa fac nici o aluzie la starea blue..

seidana spune:
Fetelor care inca mergeti la servici cand ramaneti acasa definitiv? 23+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !