Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
Ia uite, avem acelasi dpn Oana 20+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
sunteti 3 cu acelasi DPN
23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 neata fetele racheel succes la eco! dbunny, nosoala sperietura la cutremur. mai eu azi am cam alergat un pic de la masina pana la scara ca m-a prins ploaia fara umbrela. si s-a cam zguduit bb. acum stau cu urechea ciulita sa il simt. am luat un no-spa "just in case". uf, mai bine ma ploua decat sa stau acum cu ghimpele in suflet. 20+ feb2007 |
Stai linistita.Cand am facut morfo din cauza ca avea o pozitie din care nu vedea dr nu vrei sa stii cat mi-a zgaltait burta iar ea nici macar nu tresarea.Sunt atat de bine protejati .............
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
JadeJador spune:
seidana , rallu parca a zis ca are fetita
edit: sau la ce te ai referit cu blue ?
_
21 +
Rallu spune:
Mda, si eu sper sa intru mai des.
De citit va citesc insa rareori apuc sa raspund intre serviciul de la munca si serviciul de acasa (adica fi-miu).
De cele mai multe ori cand ma asez la calculator vine si se instaleaza in bratele mele pt. ca vrea si el sa tasteze.
Dupa o scurta batalie ma las pagubasa si plec de la tastatura.
Enervant e ca dupa ce plec eu, nici pe el nu-l mai intereseaza.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si 20+
Sufletelul meu
Helenutza23 spune:
camady teoretic stiu ca sunt protejati dar...
racheel, ma intrebasei mai devreme de nume si am uitat sa iti raspund. HABAR NU AM... dupa ce ne-am chinuit sa emitem ceva pt fata, ca asa stiam ca este, acum mi-a pierit cheful... m-am uitat ieri pe niste nume de baieti dar ... nu ma hotarasc, parca nu imi place nimic. la primul am ales mai repede.
20+
Rallu spune:
Recunosc ca nici eu n-am inteles exact cu "blue" insa m-am gandit ca e vorba de starea mea nasoala vis-a-vis de triplu test.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si 20+
Sufletelul meu
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador seidana , rallu parca a zis ca are fetita edit: sau la ce te ai referit cu blue ? _ 21 + |
am gresit...
desi in listuta am pus bine ... offf sunt obosita
seidana spune:
citat din mesajul lui Rallu Recunosc ca nici eu n-am inteles exact cu "blue" insa m-am gandit ca e vorba de starea mea nasoala vis-a-vis de triplu test. "Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina." Rallu - mami de Robert si 20+ Sufletelul meu |
Scuzeeee... nu voiam sa fac nici o aluzie la starea blue.. , pur si simplu am si eu zile in care imi pleaca neuronul tai tai
seidana spune:
Fetelor care inca mergeti la servici cand ramaneti acasa definitiv?