Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

neatza fetele, eu sunt bine,cat se poate spune, dar ..nu ma mai incanta nimik,nu mai pot zambi pt nimik, nu ma mai preocupa nimik...doar cand misca ala micu ma linistesc ca e bine
Am inceput sa iau elevit,magne,fier...

Zubi, mami23+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rallu.. Dublu test e o statistica.. nu iti fa pb.. bebe va fi bine.. si haide mai des pe la noi ..

Hai mai Zubi mai.. a iesit si soarele.. numai tu ramai supi?

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

pink, important este sa ai pielea hidratata. si la prima sarcina, si acum eu am folosit aceeasi banala crema de corp, doar cantitate mai mare (dupa gabarit )

michella

Mergi la inceput

Michaella .. sau zi-i sefei ca iti iei Concediu medical pana 'colega' isi vindeca odrasla... si daca te enervezi stai acasa pana nasti..

Nu ne dai datele pt listuuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Seidana, stiu ca e o statistica si oricarei fete care se afla in aceeasi situatie i-as fi spus sa stea linistita insa cand a fost vorba de copilul meu s-a schimbat treaba...pe bune daca logica a mai avut ceva de zis.
Ma certam cu sotul care-mi spunea ca ma agit degeaba si ca-i fac rau copilului.
Uneori eram perfect convinsa ca e totul in regula insa alteori simteam ca ma lasa nervii si ma puneam pe plans.

Eh, a trecut.
Sa iasa bine si morfologia pe care o am pe 21 mai si ma linistesc de tot.
Apropos de morfologie cica ar fi pusa prea devreme (dupa ultima eco as avea 21 sapt atunci) insa asa am facut si cu dublul test, l-am amanat ca era prea devreme si apoi a fost prea tarziu.
Am decis sa ma duc asa si daca ecografistul o zice ca e devreme ma mai duc o data.
Eu una m-am cam saturat ca in sarcina asta toate sunt ori prea devreme ori prea tarziu.
Mi-a zis doctorita razand ca testele astea sunt facute pt. femei normale nu aiurite ca mine care nu stiu cand au ramas.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 20+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

rallu , zubi , sa treaca orice ganduri rele!
seidana referitor la date: UM 18.12.2010, DPN 25.09.2011
multumesc pentru munca la listuta!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

rach baftaaa la eco .Te invidiez ca l vezi pe bb
michaella bine ai venit la noi
dbunny aoleu , naspa cu cutremurul , cate grade a avut ?.Si mie imi e frica de cutremure dar de alea mari , brrrr
rallu bine ai revenit .Acum ca te ai linistit sper ca o sa intri mai des
zubi hai te rog , intra mai des , mai uiti de suparari alaturi de noi .Trebuie sa ti marturisesc ca nici eu nu stau pe rose cu psihicul , nici eu nu ma simt f bine , dar scriind aici , mai uit de probleme , nu mi sta mintea numai la asta .Haide , o sa vezi ca o sa te simti mai bine

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

seidana, vroiam sa iti multumesc pt carutul albastru azi am vazut ca e schimbat.

zubi lasa-le naiba de stari aiurea, rise and shine. cand esti asa, gandeste-te egoist, nu contezi pe lumea asta decat tu si bb! nu conteaza cine cu cine nu se intelege, daca ploua sau mai stiu eu ce se intampla. uite, toate te rugam sa depasesti momentele astea ca e pacat, o sa iti para si tie rau... timpul trece si tot el le rezolva pe toate.

Rallu bine ca te-ai mai linistit. cat despre momentul in care se face morfologia, aveam 20 sapt si 3 zile cand am facut-o.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui michella78

rallu , zubi , sa treaca orice ganduri rele!
seidana referitor la date: UM 18.12.2010, DPN 25.09.2011
multumesc pentru munca la listuta!

michella

Ia uite, avem acelasi dpn

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Helenutza nu ai pt ce.. daca sunt pe faza ma fac utila cat pot

Rallu.. esti pictata in blue

Michella78 .. esti oficial si struguras nu numai piersicuta

Mergi la inceput